efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 21:00

Мнениеот tevez » 27 авг 2021 16:56

Едно е сигурно - Камбуров ще си направи рекорда срещу нас. Нашите палавници в защита и като цяло играта на целия отбор в защита е потресаваща, така че все ще му се отдаде шанс да вкара на Никиту.
Иначе като резултат, ако не паднем, ще е добре.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2021 08:31

[offtopic]
olimpi написа:
metodito написа:Бе имаше един треньор, дето почти същите футболисти завършиха предния сезон в долната шестица, а с него направиха осем мача без загуба. Ма името му е забранено да се споменава тука.
Роси... Роси не беше за "Левски" и "Левски" не беше за Роси. Нещо, като Моуриньо и Реал Мадрид. Моу е за първенство и стил на игра, като италианското. Тоя много ги мисли нещата. В Испания има една стихийност, страст, Испания. В Реал се очаква друг тип игра, а резултатите, ако може за вчера. :lol: Такава е психологията на победителите. Другите не да ходят, може да пробват първо да се учат да пълзят, па после да ходят и едва тогава да тичат.

Просто философиите на "Левски" и на Роси за играта се разминаваха. Не, че е лош треньор. Напротив. Интелигентен, опитен, италианец! Въпрос на концепции. ;)

Роси си имаше треските за дялане - езикова бариера с играчите, поранческо мислене в доста моменти, но сега моье само да си мечтаем за тренер жабарин или поне тактически подкован. За мен последно играхме като отбор и подредено при дедо, но там ни скроиха шапката.

Не знам защо не се вика Херо, вторачили сме се в Мъри, който най-вероятно няма да дойде. Плчюем по играчите ни, но лесно се забравят забавените заплати и липсата на подготовка , да не говрим за неясното бъдеще (тук Сираков има огромна вина).

Крясъците "Люпко - кyрво!" обясняват много от нешата, поради които няма да се оправим. Една част от феновете (ако искаш разбирай народа), просто не искат. Иначе аз съм против Херо. Не, че нещо - той е треньор от типа на Стоев, Илиан, Феро, Хубчев - хора от кариерата, но лимитирани. Мъри да речем, се развиваше в посока, която го откроява от тях, но развитието му спря по някаква причина след Астана. Аз се чудя колко пари са му изсипали, че може да си позволи да не работи вече толкова години? :o[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2021 08:36

[offtopic]
realno написа:
metodito написа:Бе имаше един треньор, дето почти същите футболисти завършиха предния сезон в долната шестица, а с него направиха осем мача без загуба. Ма името му е забранено да се споменава тука.
Роси... Роси не беше за "Левски" и "Левски" не беше за Роси. Нещо, като Моуриньо и Реал Мадрид. Моу е за първенство и стил на игра, като италианското. Тоя много ги мисли нещата. В Испания има една стихийност, страст, Испания. В Реал се очаква друг тип игра, а резултатите, ако може за вчера. :lol: Такава е психологията на победителите. Другите не да ходят, може да пробват първо да се учат да пълзят, па после да ходят и едва тогава да тичат.

Просто философиите на "Левски" и на Роси за играта се разминаваха. Не, че е лош треньор. Напротив. Интелигентен, опитен, италианец! Въпрос на концепции. ;)

При Роси Левски играеше футбол. Ако се беше запазил същия състав с леки подобрения и същия треньор почти сигурно ставахме шампиони. Но си мисля и друго, че подобен треньор ни трябва в школата за да научи малките на футбол.
Относно Херо, защото гледам, че се спряга за треньор, ако не се получи с това, вярвам, че ще свърши много добра работа като шеф на едно скаутско звено, защото се е доказал.

Супер добро предложение - за Роси в Академията. Не съм убеден, че точно с Роси начело, но и моето мнение е, че ако онзи отбор се беше запазил и се беше добавило съвсем малко, на следващия сезон щеше да бие наред - щеше да има сформиран колектив от грамотни технически и тактически футболисти, които имат да си връщат. :twisted: Спомням си онова 0-0 с Лудогорец още в началото на онзи отбор начело с Роси. Тогава надигравахме Лудогорец, които бяха съставени от играчи, които играят отдавна заедно. Какво ли би се случило, ако на следващия сеозн се бяха изправили същите футболисти едни срещу други?[/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 авг 2021 09:08

Блатер, 2.62 за знак 1!
За мен ще победите. А Пацо е без отбор, едва ли ще взема повече от Ники!!
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 авг 2021 09:26

Едно оптимистично 0:0 от мен.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 авг 2021 10:04

miro_rz написа:Блатер, 2.62 за знак 1!

Подарък!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 авг 2021 10:08

W84me написа:

Подарък!

[offtopic]Обръщалка на първо/второ Берое/Левски е 29коеф![/offtopic]
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 авг 2021 18:04

modor написа:Едно оптимистично 0:0 от мен.

Голям си оптимист. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 авг 2021 18:43

W84me написа:

Подарък!

Цяла седмица коефициентите не са мръднали, а мачът започва...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 авг 2021 18:50

miro_rz написа:Обръщалка на първо/второ Берое/Левски е 29коеф!

Винаги беройци трябва да си спомнят оная обръщалка в обратната посока, която ги направи шампиони преди 35 години. Единствената желана от мен/нас загуба на любимия отбор.

Върни се в “Левски”