W84me написа:Давайте, момчета, само ЦЕСЕКА
На точен ли го заложи....
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:Давайте, момчета, само ЦЕСЕКА
W84me написа:Рома пак ще играят с осемнайстия състав. Във фейса една група на Серия А, феновете им пишат, че не можели да прочетат имената на отборите, това купа "Морети" ли било.
Непринуден написа:CaptainBertorelli написа:realno написа:Такова превъзнасяне на Литекс от припоците все едно ЦСКА е играл снощи.![]()
Така е. След като си нямат клуб ще гледат Литекс и ще си мислят, че гледат ЦСКА. Гладна кокошка просо сънува и като се събуди пак гладна и пак без просо.
Жалко, че организаторите на жребието не четат форумчето.Два пъти викат сме стигали до полуфинал за КЕШ
Ти мани ама докато гледах жребия, освен че ми хареса оная Нора в зеленото, устните й по-точно, ми стана смешно когато водещия обяви при споменаването на ЦСКА "единствения български отбор достигал два пъти до полуфинал в ШЛ" (подчертавам ШЛ-не КЕШ-хората използват вече приетото име) за миг си помислих ей сега някой левскар ще скочи от залата, ще отиде и ще го хване за яката и ще започне да му обяснява кои сме ние всъщност, как сме се настанили на армията и т.н. Човечеца щеше да гледа изумен.
Или другия вариант, който ми мина през главата, беше пак левскар, но само се надига от мястото си в залата, размахва заплашително пръст и му казва "Хей Ю, отиваме он трайъл (на съд)". Мамка му глупаци и в централата! Не се научиха, че това е ребрандирания Литекс.
goshev написа:W84me написа:Рома пак ще играят с осемнайстия състав. Във фейса една група на Серия А, феновете им пишат, че не можели да прочетат имената на отборите, това купа "Морети" ли било.
За вас не е важно Рома ской състав ще играе, за вас е важно да дочакате втори мач Със Стойнето с надеждата да ви отпусне вторите ви за първенството 3т..
delqnski47 написа:W84me написа:Давайте, момчета, само ЦЕСЕКА
djd написа:Понеже още не са измислили нова тема, въртят плочата за Литекс непрекъснато.
А и сигурно в техния форум на реалното не му обръщат внимание. Затова идва тук да се заяжда с нас.
LoveAndPeace написа:djd написа:Понеже още не са измислили нова тема, въртят плочата за Литекс непрекъснато.
А и сигурно в техния форум на реалното не му обръщат внимание. Затова идва тук да се заяжда с нас.
Я ме подсетиКаква беше защитната теза на ЦСКА-София пред УЕфа ?
През 1911 г. свой тим създава една група момчета от столичната VI прогимназия „Тодор Минков“, чиято сграда тогава се е намирала на ул. „Княз Борис I“, между ул. „Узунджовска“ и ул. „Парчевич“. Това са хлапета на по 12-14 години, които нямат дори истинска футболна топка.
Сега разбрах, защо на всеки мач (както снощи) се вдигат тези специални транспарантиТрябва да се има предвид и фактът, че създаването на футболн клуб Левски, както и на останалите първи наши клубове, става през периода на едно нестабилно вътрешно и международно положение. България токущо е излязла от две войни...
delqnski47 написа:W84me написа:Давайте, момчета, само ЦЕСЕКА
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
LoveAndPeace написа:djd написа:Понеже още не са измислили нова тема, въртят плочата за Литекс непрекъснато.
djd написа:LoveAndPeace написа:djd написа:Понеже още не са измислили нова тема, въртят плочата за Литекс непрекъснато.
Никаква. Пред УЕФА не сме се защитавали никога.
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 3 госта