Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dido2k
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот dido2k » 27 авг 2021 20:59

krumeto написа:
dido2k написа:
krumeto написа:
LP250 написа:Не ги виждам Лудогорец този сезон с този страхлив и инатлив цайсатко за тренер. Изгони двамата си най-добри нападатели в лицето на Кешеру и Ману и лансира куцото кипърче. Докато този некадърник е начело на отбора, нищо добро не ги чака. За жалост очаквам Литекс да станат шампиони този сезон, ако не се направи спешна треньорска смяна. За ЕКТ е ясно - само загуби със страхливеца от Пакруджис.

Колкото и да не ти се иска, ще сме единадесети път шампиони!
В Европа, ще има също успех!

Голям успех, 6 загуби в групата, няма що. А като изметат сега шайката на мокета от БФС, и съответно Чинков, Маслинков, Драганов и сие, ще гледата и титлите през крив макарон. Пък и да спечелите още някоя, голям праз: пак пред 200 човека ще ви бъде награждаването

Изчезвай, бе.
Колко български отбора имат 2 пъти групи ШЛ и 6 пъти групи на ЛЕ?
Твоето тире все още е с едно участие в ЛЕ. Къде са 8 участия в групи, къде едно!
Само не ми казвай пак, че не си тиреец. Нападаш левскари, нападаш Лудогорци, лижеш тирето. Бил фен на Дунав. Бягай!

Ей голяма злоба, голямо нещо. НИдей така, че на твоите години може някой инфаркт да си докараш. Хубаво сте играли групи в ШЛ, ама едно време. И аз преди 15 години каква мадама плющях и всички ми завиждаха, ама сега идва с бонус 25 кила отгоре и вече не е същото :lol: Сега въпреки 20-и няколко милиона дадени за трансфери, идват едни австрийски дървари и ей така на шега ви мушват 4 парчета. Колкото и пъти да станете шампиони, картинката от този вторник няма как да се промени: един притихнал стадион, нищо че сте само на гол от продължения: няма кой да извика, да стресне малко противника. Тирето поне на европейските си мачове събират публика и има истинска атмосфера. Че то преди няколко дена, на мача на Дунав от В група, атмосферата на стадиона беше в пъти по-футболна отколкото поредното ви европейско участие или награждаване със поредната предварително платена титла. Споко, те ще секнат скоро, и ти ще се върнеш където цял живот си бил: в трета североизточна глуха: таман може да си направим едно дерби там :lol:

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 27 авг 2021 21:00

k20dan4o написа:
CSKA 78 написа:
k20dan4o написа:
CSKA 78 написа:

На шах и табла може и да ги биете всички, но на футбол май...Ще ви бият! :) :lol:

ПП И не забравяй, че Тройчо ще ни поведе на Армията! ;) :mrgreen:

Само едно ще ти кажа...ангажираността ви в ЕКТ на нас ще ни осигури Единадесетата!!!
Тройчо срещу нас не важи, и ни е сърбал попарата и ще продължава и занапред.
А кой как ще се представи ще видим, турнирите са различни.

Нещо май си се объркал! Вие сте сърбали попарата на Стойчо! Сезон 2105/2016, в предсезонната подготовка ЦСКА има само 3-ма футболисти, но до започването на мачовете от първенството Тройчо успява да събере отбор, който обаче е събран от плажовете! И въпреки това с този отбор на полусезона сме с 5 точки(ако не се лъжа) пред вас! И след това ЦСКА изпада в неплатежоспособност, заради това отбора не получава лиценз и отива във В група! Ако не се беше случило по-горното Стойчо щеше да направи ЦСКА шампион, при това с отбор събран по плажовете!

ПП Трябва да се отблагодарите на Везалов и Боклуците и Лупи за тези 10 титли!
Защото, ако не бяха те, сега щяхте да сте отбор от ранга на Локо пд! ;) :lol:
Колкото до ЕКТ, ще видим...Ама на вас може и да не ви се гледа много, много... ;) :)

Много си забавен признавам. Ще ти кажа само още един Факт за любимия ти отбор - вие сте единствения "гранд" из цяла Европа, който има най-малко титли от падането на комунизъма до сега - само 5. Всеки друг гранд в страната си се справя доста по добре, само вие боксувате, що ли. Щото сте проект на оня режим и не можете в днешно време да покажете как се управлява клуб и отбор, какво е постоянство, какво е мениджмънт, маркетинг. Изобщо не функционирате като голям отбор.

Какви 6 титли бе? Те нямат още ЕДНА титла. :shock:
Ония титли са на умрелия ЦСКА.
Тирето няма още титла и скоро няма да имат. Не могат да купят играчи, борчовете трябва да се обслужват.
Леле, пък ония двамата собственици ако кажат дайте си ни парите и другата фирма да каже дайте парите за емблемата ... пиши ги и Литекс умрели!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 27 авг 2021 21:02

miro_rz написа:Дидко, ще ти се пръсне жлъчката бре!?
Пий едно валидолче, няма да ти оправи комплесите, но поне ще те кротне за час или два!

Да не би да искаш да кажеш "КомпРеси" (и да не можеш да кажеш "Р"), моля уточни :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 авг 2021 21:10

Да не са закрили форума на Дунав!? :lol:
Изображение

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 27 авг 2021 21:17

miro_rz написа:Да не са закрили форума на Дунав!? :lol:

За твоя жалост, не са, и там има повече хора от тримата ви фена с комплеКси. Просто тук е гот да гледаш как един от тези тримцата се пени на всяка задявка. Сигурно снощи си е счупил телевизора при третия гол на тирето :lol: :lol: :lol:

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 27 авг 2021 21:44

dido2k написа:

За твоя жалост, не са, и там има повече хора от тримата ви фена с комплеКси. Просто тук е гот да гледаш как един от тези тримцата се пени на всяка задявка. Сигурно снощи си е счупил телевизора при третия гол на тирето :lol: :lol: :lol:

Плямпай си! Вчера тирето ти бяха 4 500 с всичките наркомани, влезли без билети. Лудогорец напълни стадиона с Малмьо, нямаше билети!

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 27 авг 2021 21:49

krumeto написа:
dido2k написа:

Плямпай си! Вчера тирето ти бяха 4 500 с всичките наркомани, влезли без билети. Лудогорец напълни стадиона с Малмьо, нямаше билети!

Що не каза бе, човек? Мен ми пратиха два ВИП пропуска, щях да ти ги дам, нищо че не си ми симпатичен много :)

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 27 авг 2021 22:03

dido2k написа:
krumeto написа:
dido2k написа:

Що не каза бе, човек? Мен ми пратиха два ВИП пропуска, щях да ти ги дам, нищо че не си ми симпатичен много :)

Лъжец такъв!
Имал ВИП пропуски. И да ми дадеш, няма да взема. Антипатичен си ми! :)

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 27 авг 2021 22:07

krumeto написа:
dido2k написа:
krumeto написа:
dido2k написа:

Лъжец такъв!
Имал ВИП пропуски. И да ми дадеш, няма да взема. Антипатичен си ми! :)

Е па, кУ щеш де, няма насила да тЪ карам я :!: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 авг 2021 22:11

krumeto написа:Какви 6 титли бе? Те нямат още ЕДНА титла. :shock:
Ония титли са на умрелия ЦСКА.
Тирето няма още титла и скоро няма да имат. Не могат да купят играчи, борчовете трябва да се обслужват.
Леле, пък ония двамата собственици ако кажат дайте си ни парите и другата фирма да каже дайте парите за емблемата ... пиши ги и Литекс умрели!

Ха-ха-ха! Ама ти вече наистина си забавен! 31 титли стоят в музея на ЦСКА и можеш да отидеш и да провериш, даже и да ги преброиш! Марката е закупена и няма връщане назад! А ако някой ден Ганчев реши напълно да напусне ЦСКА, ще остави отбора на сина си! Но ще продължава да налива средства, защото това е и бизнес, който в последно време се отплаща!
Интересно ми е, ако "Параходът" реши да ви изостави, тогава къде ще отидете?! Във В група или ще престанете да съществувате?! А това време наближава с всяка издънка, която направите в ЕКТ! Защото парите от ЛЕ не стигат за заплати! :shock: :lol:

ПП Много интересно нещо каза водещият на жребия днес - "ЦСКА, това е единственият български отбор, стигал 2 пъти до полуфинал в ШЛ"!
И това предаване се излъчва в цял свят! УжасТ! Гела веднага да да напише жалба до УЕФА! :mrgreen:

ППП 31 титли са много и е видно, че много ти тежи! Ще трябва още много, ама много хляб да изядете! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Лудогорец”