TristaNNN написа:Днес, покрай темата кой дава най-сочните ставки за залози, се поразрових из сайтовете и почнах да сравнявам - примерно, какви са коефициентите за 1 и Х в Аржентина и САЩ, какви са коефициентите за Х във Франция и разни други там.
Преледах три сайта - Палмс бет, Бет365 и Ефбет. Познайте какво беше учудването ми, след като установих, че за някои мачове най-високи коефициенти дават първите, за други срещи са при вторите, за останалите са третите. Май излиза, че няма такова понятие "Еди кой си букмейкър дава най-високи коефициенти".

Да де,ама неправилно си ги преглеждал.....когато правиш такива сравнения - слагай и трите коеф. - ако си гледал за знаци 1 - Х - 2 - в калкулатора,и ще видиш че процентно най си на далавера в ефбет.
Ефбет работят с най-малък процент печалба - около 2 %,такава им е политиката просто,затова там са най-добрите коеф.,докато другите букита търсят - 4 - 5 - 6 че и повече процента.Проста математика.
Пример ще ти намера ако искаш...не ми се търси де,ще импровизирам :
да кажем че си видял линия 1,75 - 3,70 - 4,50 в бет 365....отиваш в ефбет и я виждаш 1,70 - 3,90 - 5,00 - поставяш ги в калкулатора и виждаш кой букмейкър по-малко те граби в дългосрочен план...

...но иначе първоначалната ти мисъл е че бет365 с това 1,75 срещу 1,70 в ефбет е ''по-голям коеф''....
Те затова и ефбет не дават никога никакви бонуси - ''бонусът'' е заложен в коефициентите им,всеки игран мач там ти дава повече,отколкото който и да е друг букмейкър.
Звучи като да им правя реклама - но не,съвсем хладен и умен реализъм.
Аз съм останал с впечатлението за палмите - за краткия период от около две седмици,когато играх там,преди да ме лимитират на 1 лев - че имат някои високи коеф. които са фейк....Съвсем сериозно ! - опитай да заложиш някой такъв,да видим дали щи го приемат

...щото аз,както ти казах,от краткия си опит там - не успях да заложа такива,падаха моментално.
Мен пък тая Б група много ме блазни,ще се опитам да позная какво е заложила мафията за новия кръг

...с дребни левчета,разбира се,не мога да си нарушавам статуса на печеливш играч
Ще опитам една колонка с твърди знаци на 3 - 4 мача,но най - солидно ми изглеждат мачовете на Нафтата с Лудогорец 2 - двоен шанс 1Х е 2.05 коеф.( коеф. от ефбет естествено,линията е 4,25 - 3,70 - 1,85 )
другия мач който ще е изненада според мен е Ботев Пд 2 - Янтра Габрово - тук двоен шанс Х2 е оценен на 1,70...макар че може да се забие директно и 'двойка' на 3,10 ( линията е 2,20 - 3,65 - 3,10 )....специално за Янтра имам впечатление,гледах предишното им гостуване на живо,дори при 0-3 не се предадоха,вкараха и до края на мача доминираха,играха просто отлично,не са слаби - а в момента са на последно място с баланс 0 - 2 - 4.
Както ви казах,може да пробвате и твърди знаци,изобилства от високи коеф. между 4,00 - 5,00,докъм 10,00....поне 4 - 5 високи коеф. ще излязат,въпросът е - къде