Значи, то е ясно, че феновете колкото и да си прикзваме за трансфери нямаме никакво влияение, но моето лично желание е: 1. Халанд 2. Кейн 3. Мбапе
Смятам, че който и от тези да дойде при нас ще даде сериозен тласък в нападение. Но също така съм на мнение, че имаме нужда от полузащитник-диригент да играе пред защитата и да диктува темпото особено срещу отбори, които обичат да задържат топката по-дълго време.
Мда, аз това го повтарям от както взехме Фред. Спортният директор да си свърши работата. Всяко лято се говори за чистка и накрая нови договори за някакви паразити, а нови свестни попълнения са най-много по 1. Ако Варан се интегрира добре трябва да го пишем успешен трансферният прозорец. За Санчо имам големи съмнения.
Селекцията свърши. Оле беше казал, че всичко вече ще е бонус, та нови нема да има. Най-много Трипера. Още 3-4 години работа с тия играчи и може и да бием светците.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team. No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Това за Роналдо в Сити е абсолютна тъпня - не знам кой болен мозък го е мислил това. Иначе аз искам Невес - според мен ще ни пасне супер, Ндиди и аз го харесвам, ама Лестър няма да го дадат евтини