Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rhaegar » 21 авг 2021 20:37

От кво па толкова са напрегнати, след като никой не очаква нищо от тях.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2021 20:40

blue avalanche написа:
W84me написа:Конкретно за снощния мач, няма какво толкова да обвиняваме Миланов за неориентираните ни играчи. Изпълненията на Галчев и Шелис при първия им гол, нямат оправия.

Как да не е виновен? Кой ги е селектирал? Аз ли? Все едно да си купя Трабант и да се пусна във Формула 1. И после да се оправдавам:"Ма аз не съм виновен. Той Трабанта..."

Пълни глупости, нищо не е селектирал Миланов, всички без Миланов и Цоневи просто не са имали други предложения.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 авг 2021 20:42

blue avalanche написа:
W84me написа:Конкретно за снощния мач, няма какво толкова да обвиняваме Миланов за неориентираните ни играчи. Изпълненията на Галчев и Шелис при първия им гол, нямат оправия.

Как да не е виновен? Кой ги е селектирал? Аз ли? Все едно да си купя Трабант и да се пусна във Формула 1. И после да се оправдавам:"Ма аз не съм виновен. Той Трабанта..."

Бай Лавината пак обективен и с уместните сравнения, както винаги. :lol: :lol: Миланов, че не става за треньор към момента е ясно на всички вече. Освен това и предполагам е изтървал съблекалнята, та и играчите му нямат доверие във възможностите. Ама Живко нищо не е селектирал.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 авг 2021 20:58

Един поздрав за всички ,стига да харесват РОК
https://youtu.be/RKzXdGIGurQ
Горе главата,и двете
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 авг 2021 23:22

vlong написа:Напрежението е зверско,вижда се най-вече от клипа със Славчев.И пак опираме до това -Що за Левскар си ,че да пуснеш такъв клип,като знаеш каква ще е реакцията на зяпачите,кибиците,сеирджиите,зломислещите на Левски.
Има много напрежение,и някой носи вина ,че не се сваля.Няма явно авторитет,който да бъде приет от футболистите като Капо.
Млади футболисти грешат ,старите също,такава ни е орисията.Славчев ,ако се опита десет пъти да уцели паяжината с глава няма да успее.Галчев сгреши заради младостта.Черният за третият гол даже не искаше и да я ритне към вратата,просто всичко беше срещу нас.
Изравнителният гол на Славия-случаен
Двата гола на Арда-безумни грешки
Вторият гол на Враца глупашки фал
Това са ни футболистите за без пари.
Това ни е изкуплението за дълговете.Другото решение е тирето.

Дори не споменавай тирето :roll: тука има индивиди , глорихънтъри , които ще го прегърнат и ще му ръкопляскат :? както ръкопляскаха на Тити за титлата с частният Левски с Тире

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2021 00:16

rhaegar написа:От кво па толкова са напрегнати, след като никой не очаква нищо от тях.

Има няколко варианта. Като да речем, че са тънкообидни сливчовци и откровени меки китки. Или по-реалистичния - комбинация от няколко неща.
В миналия ми "професионален живот" (колко обичам да го повтарям), още в началото, когато бях млад и зелен (точно, като Живко, само че бях 20+, не 30+), ако не задам конкретна цел и задачи в конкретния учебен час, не съм определил предварително правилата и тъ нъ, се получаваше това, което се вижда на терена на "Левски". Комбинирай го с това, че става дума за клас от калпазанчовци, на които не им се учи и челцата са им леко плоски. Воаля! Както биха казали франсетата. Това, което е нужно да се направи (следвайки метафората) ако ще остане настоящият "даскал", е той да им разясни - на тях и за себе си (това е по-важно)- краткосрочни (мач за мач), средносрочни (до разделянето на шестици) и дългосрочни (за сезона) цели. Да започне да работи индивидуално не само с тези, които не се справят, но и с другите (като Миланов, Михайлов) - онези, на които челцата не са им толкова плоски - за да не загубят "интерес". Ако трябва ще остават след "часовете". Ще организира цели допълнителни класове. Има си нещо, в което вярвам безрезервно. Значи, принципно, няма начин да няма начин. Това съм го разбрал в годините и съм убеден. Лошото в случая (продължавайки с метафората) е когато школският директор е откровен олигофрен и те саботира. Пряко или косвено (с действията или бездействията си). Е, тука вече няма значение ни даскала, ни маймунчетата. Все тая!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2021 00:26

wilge написа:
metodito написа:
Odessit написа:
Вълчан написа: Вече си мисля ,че се търси облаги от ситуацията от страна на сегашното ръководство.

Добре дошъл в реалността.

С каква цел? В смисъл визираш финансова, но как?

Как с каква цел? Опитва се да продаде харизаните акции.

Не се връзва. Ако се опитваше това, щеше да извика Люпко, да вземе няколко читави стари кучета и да направи отбор, което съответно да вдигне цената на акциите. А не да уволнява опитен треньор, като Хубчев и да назначава млад и зелен треньор със зеро дни стаж и да взима една торба некадърници.

Или...друго се замислям, но ще вляза в конспиративната сфера. А и звучи много грозно.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 авг 2021 00:32

metodito написа:
Или...друго се замислям, но ще вляза в конспиративната сфера. А и звучи много грозно.

Аз вече не знам дали е конспиративна. От години едни и същи грешни решения на различни ръководства, прилича повече на модел, отколкото на некадърност. И все пак, както е казал един великан
never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity
. Ta все още тая надежда да са просто глупави.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2021 00:37

Конкретно за управлението на Наско, нещо и на мен (на други отдавна) почва да ми понасмърдява доста силно. Но определено виждам един модел, който е следван вече няколко години.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2021 04:12

Гледах клипчето с Монката. Ето такива трябва да са футболистите на "Левски". Да истеричасват и да откачат при загуба. Всичките трябва да са бесни при всеки вкаран гол в нашата врата, ама да го показват на терена, не след мача. Споделям мнението, че футболистите ни са по-добри от резултатите им и за това носи вина Живеца/Наско. Но то това не е новина - за пореден сезон, отборът да е по-добър от треньора. Вратар Михайлов (иска ми се друг, но няма), пред него македонеца (Шелис е... :oops: засега), в средата дефанзивни Славчев и Боби Цонев, десетка Миланов, по крилата чикиджията и Марин/Мартин, в центъра на атаката Бари. За бекове - Горанов и Х (просто няма). Треньор -Петрович/Стоилов или нещо екзотично, което един колега спомена - Ераносян, централен защитник тип Давид и класен бек от дясно и мястото в Лигата на конференциите ни е гарантирано.

Върни се в “Левски”