Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот groti » 21 авг 2021 11:50

Според мен е голяма "измама", че футболистите в Левски са за Б група или по - долни и т.н.
Всеки един средняшки отбор е с по-скромни като възможности футболисти, но с подготовка, треньор и евентуално собственик на място. Просто Сираков се провали зрелищно в последните месеци. Диксън, слаба подготовка (направо никаква), липса на СТД, селекция в последния момент и отново не на нужните позиции. С нормален треньор (уважения към Миланов - мъжкар и човек на място), СТД с положение и всяващ респект, може би психолог и още 2-3 футболиста на правилните позиции и без проблем ще сме в горната половина на таблицата. За съжаление половин година + беше пропиляна от Сираков. Сега контузии, селекция на кило в последния момент, сработване в движение, липса на треньор.. Така отбор не се прави.. Така се избутва сезон. Пак ще каже "Миланов заслужава" и дрън дрън, но на всички ни е ясно, че просто го използва за бушон. Сираков чака нещо.. Какво... Първо беше някой спуснат, после Диксън, сега палмите.. Като се провали с тях договорът какво ще се чака?
110 години любов!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 авг 2021 11:53

honda написа:Ако искаме да бъдем максимално точни - първоначално ги "пресяваше" Диди Пелето( Диан Петков) ,който ги наблюдаваше на лагери организирани от синдиката на професионалните футболисти във Франция за играчи без клубове. После ги гледаше Херо -пак във Франция на същите лагери. Но никой не може да им отрече умението да намират "нещо"

Взехме Бардон от такъв камп :!:

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 21 авг 2021 12:06

Не съм очаквал, чак такъв провал в Левски. В този отбор нямаме един, който да се каже, че работи правилно. Сираков се провали тотално, да не беше взимал шибаните акции. Вече не е смешно, ако до сега го приемах с надсмешка, състоянието ни. Но вече не се търпи. Раев да излезе като мъж и да кажа, какво точно ще се случва. Държи се точно като някоя п.тка.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 авг 2021 12:24

Футболен клуб се управлява от бизнесмен и човек с нюх към парите. За останалото си има хора по надолу.....Мъча се да си спомня добър играч да е собственик на успешен отбор но не мога. Сираков имаше доста време да вдигне клуба но нещо не се получава. Някъде греши доста. Не съм убеден, че няма фирми които да желаят да налеят пари в клуба. Условията обаче явно не са добри за това. Вече си мисля ,че се търси облаги от ситуацията от страна на сегашното ръководство.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 21 авг 2021 13:36

Сираков трябваше да е Оревал света, а го няма никав до сега
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 21 авг 2021 14:23

Вълчан написа: Вече си мисля ,че се търси облаги от ситуацията от страна на сегашното ръководство.

Добре дошъл в реалността.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 авг 2021 14:25

Odessit написа:
Вълчан написа: Вече си мисля ,че се търси облаги от ситуацията от страна на сегашното ръководство.

С каква цел? В смисъл визираш финансова, но как?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 авг 2021 15:20

mikata написа:Уж се били разбрали Мъри да се върне след като се подпише договора с палмите :roll:

Ако до следващия мач Живко пак остане, значи е истина.
Кой е очаквал толкова лошотии една след друга - дузпа, чк, автогол и гол от рикушет ли и аз не знам от какво.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 21 авг 2021 15:27

metodito написа:
Odessit написа:

С каква цел? В смисъл визираш финансова, но как?

Не съм им светил, но само си спомни когато Диксъна аха-аха да вземе акциите, малко преди да го разконспирират след половин година проучване, на какъв пост и по-важното с каква заплата предварително беше уреден НС и как всички го приемаха като напълно естествено. И хора на Зингаревич преди "Ботев" бяха обсъждали с мажоритарния собственик инвестиция в "Левски", но им се видяла висока офертата и намериха къде да отидат, и как Палмите доста време се пазарят за процента акции, при който биха наливали пари, и как никоя малка фирма не проявява желание дори елементарно да рекламира. Това последното пък изобщо не е трудно за организиране, достатъчно е просто да се разпита на кой отбор симпатизира собственика и да му се предложи не само възможност да поласкае самолюбието си, че помага на любимия отбор, а и възможност да рекламира директно на стадиона срещу някаква нормална сума. Но ако трябва да дава още нещо под масата, едва ли някой ще се навие. В София и покрай нея има хиляди малки и средни фирми, четвърт или една трета от България работи там, как пък всички вкупом нямат никакъв интерес към такъв лесен вид реклама в един от най-гледаните по телевизията и един от най-обсъжданите, за добро или лошо, отбори.
Та ако ножът съвсем не опре до кокала, очаквам да има сделка едва тогава, когато евентуалният инвеститор не само е готов да издържа отбора, но и е готов да даде на Наско пост с реални финансови потоци през него. Дали ще са пари от трансфери, комисионни, реклами или нещо друго все едно, само да е нещо, което може да се пипне, помирише и похарчи съответно.

П.п. Дори не засягам темата за организираните кърлежи от СЗ, там без крайно радикални мерки промяна няма да има.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 авг 2021 16:01

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”