Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 17 авг 2021 05:04

blue avalanche написа:Като сме осигурени за 5 години, що на всички играчи договорите са за по една? Или догодина ще докараме Неймар, Мбапе и Погба???

Поради няколко причини според мен:
1. Играчите не са гледани, а предложени от мениджъри и едва ли някой е сигурен в качествата им, че да им предложат дългосрочни договори. Тоест играчите се взимат на проба-грешка!
2. Като не им платиш 3 месеца на тези играчи и те дадат на УЕФА, ще трябва да им плащаш всички заплати до края на договора. Едно е да им дължиш по 120 000лв. (ако приемем, че играят за 10 000лв.) и съвсем друго да им дължиш по 360 000лв. при 3 годишен договор.
3. Този договор с Палмсбет още не е подписан и няма как да предлагат дългосрочни договори. Особено на играчи гледани в тубата или предложени от агенти тип Жейнов. Пък и винаги може да стане нещо и палмите да се откажат в последния момент!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 авг 2021 06:26

[offtopic]
blue avalanche написа:
metodito написа:
blue avalanche написа:Аз мога да дам и обратните примери. И то много! Играчи, които, уж, бяха "голямата работа", а навън ги разкриха бързо-бързо...
Като почна от Краев, мина през Домовчийски и стигна до Вутов, Р.Цонев и т.н.

Зависи какво разбираш под "разкриха". Вероятно стандартите ти са доста високи били за тях. Домо направи една доста прилична кариера, шампион на България, носител на Купата на България, играл в ШЛ и на четвъртфинал в ЛЕ. Ради Цонев, даже не знам защо го слагаш. Краев - при него е до главата му. Иначе, ако ще ги ядеш всичките, че то може да кажеш същото и за Кривия, да отидеш до Наско, а защо само дотам? Дай да разкриваме легендарните български футболисти от 70-те, 80-те. И Вутов - тоя неможач, де не можа да влезе в Арсенал, пфу! Ами Топчо, Гонзо, Иванков - стигнал до Анадола и дотам! Пфу. Давай, бате, още можем. Хайде. Тва нещо от тая модерната cancel културата ли е? Не разбирам, Блу, дрт съм за подобни идеи...
Хич не ме брига как Гара Дембеле не става за средноевропейски футбол, за мен си остава СЪР Гара Дембеле. И ако го бяха оставили още един сезон, пак толкова щеше да вкара.

Домо беше разкрит в Херта.
Р.Цонев беше разкрит Ента италианска Серия. Слагам го, защото тук го брояха за великия талант. И гледам, че още го броят. И го гледат като някакъв Месия. С брат си барабар... "Братята" това, "братята" онова...
Вутов беше разкрит в Удинезе, Краев - в Дания. Не знам дали е до главата или краката му(май и двете), но беше с големи претенции. Вутов също се праскаше много. И кво?
Дал съм примери с юноши, които тук, уж, много стават, но навън лъсват!
Щом си отворил дума:Сираков, Искренов и Б.Михайлов се провалиха в чужбина, но радваха в България...

А Домо не радваше, така ли?[/offtopic]

Едногодишен договор е простотия. Това е против интересите на клуба. Освен. Ако няма договорка между макето и Наско. Един вид, кариерата ти явно е надолу, ела поритай при нас и на лято ще имаш нов клуб. Защото представете си как ще изглежда в биографията му една година безработен. Жалко защото визитката му е впечатлителна. А за изграждането на една защитна двойка се изисква време. Другото е - не знам как е - но месечното възнаграждение да зависи от продължителността на договора. Има ли такава зависимост?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 авг 2021 08:52

blue avalanche написа:
metodito написа:
blue avalanche написа:Аз мога да дам и обратните примери. И то много! Играчи, които, уж, бяха "голямата работа", а навън ги разкриха бързо-бързо...
Като почна от Краев, мина през Домовчийски и стигна до Вутов, Р.Цонев и т.н.

Зависи какво разбираш под "разкриха". Вероятно стандартите ти са доста високи били за тях. Домо направи една доста прилична кариера, шампион на България, носител на Купата на България, играл в ШЛ и на четвъртфинал в ЛЕ. Ради Цонев, даже не знам защо го слагаш. Краев - при него е до главата му. Иначе, ако ще ги ядеш всичките, че то може да кажеш същото и за Кривия, да отидеш до Наско, а защо само дотам? Дай да разкриваме легендарните български футболисти от 70-те, 80-те. И Вутов - тоя неможач, де не можа да влезе в Арсенал, пфу! Ами Топчо, Гонзо, Иванков - стигнал до Анадола и дотам! Пфу. Давай, бате, още можем. Хайде. Тва нещо от тая модерната cancel културата ли е? Не разбирам, Блу, дрт съм за подобни идеи...
Хич не ме брига как Гара Дембеле не става за средноевропейски футбол, за мен си остава СЪР Гара Дембеле. И ако го бяха оставили още един сезон, пак толкова щеше да вкара.

Домо беше разкрит в Херта.
Р.Цонев беше разкрит Ента италианска Серия. Слагам го, защото тук го брояха за великия талант. И гледам, че още го броят. И го гледат като някакъв Месия. С брат си барабар... "Братята" това, "братята" онова...
Вутов беше разкрит в Удинезе, Краев - в Дания. Не знам дали е до главата или краката му(май и двете), но беше с големи претенции. Вутов също се праскаше много. И кво?
Дал съм примери с юноши, които тук, уж, много стават, но навън лъсват!
Щом си отворил дума:Сираков, Искренов и Б.Михайлов се провалиха в чужбина, но радваха в България...

Хора, не всеки може да играе успешно навсякъде. Сравнете играта на Фернандо Торес в Испания и Англия, на Еден Азар в Англия и Испания, на Тимо Вернер в Германия и Англия. Примери бол. Въпрос на психическа устойчивост. А психиката, наравно с физиката, техниката и тактическата грамотност, е брънка от веригата лични качества които притежава човек. Пък бил той и футболист. Едно звено ако се скъса и всичко пропада. За това футболистите от световна величина са малко и изключително добре платени. В България, по-специално в ДЮШ на Левски, няма и кой да открие и развие целия комплекс от качества в децата. Резултатът го виждаме всички. Нисички, хилави, технически зле, тактически неграмотни, психически лабилни джендърчета с огромни претенции. И ако случайно някой реши сам да се пребори и докаже пишман-журналята и публиката първо го вдигнат незаслужено в небесата и при втория неуспех го оставят да се разбие на земята. Понеже не е имало кой да ги научи, те вместо да стиснат зъби и да се преборят за себе си с цената на всичко, избират по-лесния вариант – бягат. В другия отбор ги чака същото. Примери с избягали юноши от Герена колкото щеш, страницата няма да ми стигне. Някой от тях да е направил кариера?

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 17 авг 2021 13:28

Ивелин Попов.
С условности Макриев и Йомов....
За Бандаловски не съм сигурен, ама нали капитанстваше в оригиналната чорба....
България !!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 авг 2021 13:45

Йомов пък каква кариера е направил?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 17 авг 2021 14:48

rhaegar написа:Йомов пък каква кариера е направил?

Писах, че е с условности.
Взе ни купата със слабия и горе-долу играе титуляр в тирето, което копира Разград, т.е. отбор почти изцяло от чужденци и за да играеш си трябват качества....
България !!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 авг 2021 17:30

bilyaletdinov написа:Като Палмс Бет и техни хора ще движат отбора, дават парите и тн., що Нас Покера не им даде акциите и да си станат собственици? Нас Покера с чужда пита помен ли ще прави?

Букмейкър отказал предложение на Сираков за 30% от акциите на Левски:
https://topsport.bg/levski/bukmeykar-ot ... esc&page=5
Доколкото знам НС се е опитал да осребри харизаните акции но никой не му се връзва. В крайна сметка ще получи за тях толкова колкото е платил.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 авг 2021 20:14

Е в крайна сметка букмейкър може ли да става собственик,или не?
Две мнения има.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 авг 2021 20:45

wilge написа:
bilyaletdinov написа:Като Палмс Бет и техни хора ще движат отбора, дават парите и тн., що Нас Покера не им даде акциите и да си станат собственици? Нас Покера с чужда пита помен ли ще прави?

Букмейкър отказал предложение на Сираков за 30% от акциите на Левски:
https://topsport.bg/levski/bukmeykar-ot ... esc&page=5
Доколкото знам НС се е опитал да осребри харизаните акции но никой не му се връзва. В крайна сметка ще получи за тях толкова колкото е платил.

01.07 :roll:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 авг 2021 20:59

Спомени от бъдещето
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”