Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

an4o_321
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот an4o_321 » 16 авг 2021 20:18

По-по-най фенът пак се е вихрил срещу всичко и всички, изписвайки 5 страници помия, слагайки думи в устите на хората, твърдейки едно, след малко друго, само и само да се заяжда с някой. Всеки който не псува по FSG значи ги защита и е по-лош от Антихриста и най-вече тъп. Говори се за Тачър, политика, педали, разлика между араби и чаршафи, сатанински янки, само не и по темата... Защото като няма какво да се каже по темата По-по-най фенът трябва да си чеше егото, а и да го запълва някак тва време все пак...

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 16 авг 2021 20:27

С какво биха допринесли за класата на Ливърпул следните скъпи попълнения :
Никола Пепе - 70 млн
Томас Партей - 50 млн
Бен Уайт - 50 млн
Ван Бисака - 50 млн
Бен Чилуел - 50 млн
Тома Лемар - 70 млн
Фирпо - Бетис искаха 50 млн и т.н
Скъпи трансфери с големи заплати , но всъщност млн хвърлени на вятъра. Аз не искам Ливърпул да са идиотите на трансферния пазар , макар че още се цитира преминаването на Анди Каръл преди 10г като такова постижение.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 16 авг 2021 21:10

jelew73 написа:С какво биха допринесли за класата на Ливърпул следните скъпи попълнения :
Никола Пепе - 70 млн
Томас Партей - 50 млн
Бен Уайт - 50 млн
Ван Бисака - 50 млн
Бен Чилуел - 50 млн
Тома Лемар - 70 млн
Скъпи трансфери с големи заплати , но всъщност млн хвърлени на вятъра. Аз не искам Ливърпул да са идиотите на трансферния пазар , макар че още се цитира преминаването на Анди Каръл преди 10г като такова постижение.

А като не купуваш нкой - не може да си идиот. Като не взимаш играч по време на криза и накрая пропускаш цяла титла от спане, не е идиотско. Тогава сме щастливи от клизмата за топ4...Говорим за 2 резерви в полузащита и нападение за 25-30 млн и това ли не може да си позволим. Колко пъти трябва да се пише колко има за разкарване, с които да се покрият покупките. Ама понеже им се търсят завишени пари, нищо не се случва...
Желев, стига с тези избирателни примери, то и против трансфера на Ван Дайк беше половината форум, щото цената му отиде в небето. Дай и него да не го бяхме купили, че скъп. Гледай при кой треньор са тези играчи и ми кажи кой е треньора на Ливърпул!
Ще ти дам един пресен пример без харчене на пари- Лампард се беше заинатил да не ползва Рюдигер и той търсеше нов отбор, смениха треньора и същия играч стана несменяем титуляр при Тухел и Европейски шампион. Стига сте вадили някакви примери на играч Х от отбор Y с треньор Z = добре, че не го купихме! Честно, по-убиташко мислене от това няма. Аз бях против Пепе и Фирпо, преди 3 години, ама от тогава до сега станахме шампиони на Европа и Англия и пак не може, даже и за половината на тях :lol: Еми не знам какво трябва да се случи за да може тези дебили да си променят сметкаджийското мислене.
Все едно ти не чакаше някой за 30-40 млн по-рано лятото и накрая, като не вземем никой се сещаш, че не ти трябвал :lol: Като се сетя, че разправяше, как Бен Дейвис бил най-добрия защитник е Чемпиъншип :lol: Да де, ама това ниво не е достатъчно и за 1 официален мач в Ливърпул. Вдигнете си малко стандарта, скръндзи такива :mrgreen: Това, че Клоп прави чудеса и влиза в топ4 с Филипс, Уилямс и Кабак, не значи че собствениците са успешни :idea: Не знам защо ги бъркате постоянно двете неща!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 авг 2021 21:11

jelew73 написа:С какво биха допринесли за класата на Ливърпул следните скъпи попълнения :
Никола Пепе - 70 млн
Томас Партей - 50 млн
Бен Уайт - 50 млн
Ван Бисака - 50 млн
Бен Чилуел - 50 млн
Тома Лемар - 70 млн

Тц. Тия не са първи избор! ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 16 авг 2021 21:22

Не са избирателни, това са примери за играчи, с които са ни свързвали за трансфер. Междудругото Патсън Дака от половин час присъствие на тренировката ни разбра, че няма място за него в тази формация, само някои тук не разбират, че не всеки иска да дойде в Ливърпул само за да търка пейката. Също, че няма смисъл да пръскаш десетки милиони за неизползваеми играчи, щото ние си имаме такива на по-ниска цена. Не разбирате и че Клоп не иска състав от 1112 човека, а работи с 26-28, не е фен на тоталните ротации и държи в съблекалнята му да няма проблеми.

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 16 авг 2021 21:35

Направих си Туитър! Всеки, който иска, може да ме последва: @DragomirGodev.
Там от време на време ще качвам информация, свързана с трансфери на играчи.
Trent N Robbo

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 авг 2021 21:43

Liverpool_EC написа:
Red_Neck написа:
Ако на някой не му е ясно, ФСГ поставят рамките на бюджета и толкоз! За всичко останало си имат наемни служители, които се опитват да правят чудеса за да могат хем да се вместят в този бюджет, хем да надградят отбора за да са конкурентни на 5-6 отбора в Европа със значително по сериозно финансиране. Та в тази връзка, Майкъл не е виновен, че му се налага да води дълги пазърлъци. С кочан празни чекове всеки може!

Ти си объркан по рождение, определено си последния от който чакам да разбере нещо. Погледни се какви си ги написал пак-значи служителите трябва да правят чудеса с мизерния бюджет, обаче ми се обесняваш с години какви велики собственици имаме и колко правилно ръководят отбора. Ебати простотията :!: Едуардс просто води преговорите, ама онези като са му наредили, че Ориги струва 20 млн и Ориги още си стои в Ливърпул! Да не мислиш, че той я е измислил тази цена? Като са му казали, че имат 1,5 млн бюджет януари, много ясно, че ще открие диаманта Бен Дейвис. И на какво отгоре ми се обясняваш, че тези са привличани по желанието на Клоп или Едуардс, объркан???? Понеже с бостънските трохи това са намерили, означава ли че те са ги искали :?:
Кой прецени, че Вайналдум не е фундаментален? Ти във форума...със списъка си дето го зачеркваш :lol: :lol: :lol:

Магистрален, стига с тези селски номера ;)
Като ще се хващаш за едно изречение за да избудалееш отново, поне гледай да е цялото ;)
1. Бюджетът на клуба е всичко друго но не и мизерен, ..... и този бюджет изключително силно зависи от приходите! Капиш?
2. Последните 4 години клубът се конкурира успешно с поне 3 отбора в ЕПЛ и поне още 3-4 в Европа, които имат значително по-големи финансови възможности, вписвайки се в зададения бюджет - това са чудесата за които говорех! Стана ли ти ясно?
3. Никой не пише ценови листи на Майкъл - той е наясно, че колкото изкара от продажби с толкова ще разполагат с Юрген за нови. Просто е. От известно време пари нито влизат от Америка, нито излизат.

Колкото до Джини, ... не си ли хепи за него, че вече е на едно по-добро място при по-добри работодатели, които му дават колкото поиска, че и отгоре ;) Аз искрено се радвам за него ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 16 авг 2021 21:57

Лейтън Кларксън в Блякбърн,
Бен Дейвис в Шеф Ю
Двамата под наем до края на сезона

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 16 авг 2021 22:07

Никола Пепе - 70 млн
Томас Партей - 50 млн
Бен Уайт - 50 млн
Ван Бисака - 50 млн
Бен Чилуел - 50 млн
Тома Лемар - 70 млн

От изброените Чилуел не е лош играч, дори на мен доста ми харесва, друг въпрос е дали струва 50 млн. Томас Партей също за 50 млн. си е супер трансфер, много добър играч, доказал се в Атлетико и основен играч в средата на терена за състава на Чоло. В Арсенал нещо не му потръгна от гледна точка на контузиите, но като се абстрахираме от това е доста стабилен играч, който със сигурност би ни свършил отлична работа точно вмомента.

Иначе аз съм се хванал като удавник за сламка за тоя Саул Нигес и ще се надявам до последната минута на прозореца, въпреки, че момчето си започна сезона в Ла Лига като титуляр и не ми изглежда като играч, който ще напуска клуба си. :roll:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 16 авг 2021 23:02

Малее, два дни не съм писал, а тя темата била като кошер. Ще драсна и аз два реда, не може така.
Трансферната ни политика не ми се коментира, изказвал съм си мнението, сега няма да я засягам.
От първия ни мач ми направи лошо впечатление халфовата ни линия.
1. Кейта - започна добре но още към 35-40 мин изчезна тотално. Пипа добре топката, но оставам с впечатление, че няма кураж да влезе стабилно. Отделно от това се позиционира с една идея закъснение на моменти.
2. Окса - В контролите изглеждаше добре, а в първия официален мач, беше като муха без глава.
Норич превземаха терен без никакви проблеми в средата, добре че след това се блъскаха в познатата ни стена в защита.
Ясно се видя спокойствието което внесе Фабиньо като влезе.
Та ми се ще един заместник на Вайналдум знам, че Хендо и Тиаго не играха, но с тази халфова линия срещу сериозен отбор ще ни е нанагорно.
Не, че не харесвам Кейта но ако имах възможност да избирам бих го заменил веднага с читав халф, Окса също, но той е от галениците и ще си го дондуркаме още 2 год.

Върни се в “Ливърпул”