Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Верно ли Бат Васо-пожарната се връща? Някой знае ли?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
шивача написа:Верно ли Бат Васо-пожарната се връща?
Не
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Тема за размисъл,поне за мен. Хърватите за втори път ги лупаме ,но хърватските футболисти се продават по-скъпо.Наскоро четох ,че ако Антов бил хърватин цената му щяла да бъде x 3.
ЦСКА е марка в Европа. Хърватите имат по - добър мениджмънт и по - добро финансиране. Ние се борим да докажем, че ЦСКА винаги ще бъде опасен съперник независимо от бюджета на противника и нашето състояние. Идва ред на Виктория. Да ги видим и тях с колко чехи ще излязат и колко ще са арогантни преди мача.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Нашите отлагат трети мач от ЕБ Лига. 
Май подготовката в Австрия ще излезе по-аматьорска и от най-лошите ни предположения.
Само не ми е ясно като/ако се струпат мачове ноември/декември, какво ще правим.

Май подготовката в Австрия ще излезе по-аматьорска и от най-лошите ни предположения.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- delqnski47
- Контакти:
Red_Neck написа:Нашите отлагат трети мач от ЕБ Лига.
Квот такова . Блъскат ЛК до колкото могат за точки и кешовица и това е
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
Като в добрите стари времена с Левски вървим един до друг. И двата отбора сме с по 3 точки след 4 кръг. Малка подробност е, че сме отложили 3 мача.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
Много неприятна новина е това с контузията на Мено Кох! Дано е на линия поне за началото на зимната подготовка!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Сега иначе предстои ударна разпродажба на отбора. В това виждам позитиви, тъй като има млади играчи на добро ниво, които ще получат шанс до края на първенството.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Фантасмагории, няма да има разпродажби. Антов си е нарочен за продаване .За мен той върви по пътя на Чорбата , не се ли продаде сега остава си средняк и ще го псуваме след време.