Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Чакаме Карагерен и северномакедонски космонавт- централен защитник+Мъри.
Пак се пише за привличането на какви ли не футболисти, а треньор си остава "гения" Миланов. Ако някой от това ръководство разбира поне малко от организация на футболен клуб, трябва да започне от намирането на опитен треньор. Защото съм сигурен, че с добър треньор в момента във временното класиране вместо да пише 0 т. срещу Левски щеше да има 9 т.
Същевременно съм убеден, че когато рано или късно Миланов бъде сменен, новия треньор ще има нова визия за футболисти и ще започне ново освобождаване и привличане на футболисти, а това упражнение ни струва винаги скъпо. Но нали над клуба вали златен дъжд, това не ни бърка.
Същевременно съм убеден, че когато рано или късно Миланов бъде сменен, новия треньор ще има нова визия за футболисти и ще започне ново освобождаване и привличане на футболисти, а това упражнение ни струва винаги скъпо. Но нали над клуба вали златен дъжд, това не ни бърка.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- LoveAndPeace
- Контакти:
realno написа:Пак се пише за привличането на какви ли не футболисти, а треньор си остава "гения" Миланов. Ако някой от това ръководство разбира поне малко от организация на футболен клуб, трябва да започне от намирането на опитен треньор. Защото съм сигурен, че с добър треньор в момента във временното класиране вместо да пише 0 т. срещу Левски щеше да има 9 т.
Е нали са ходили да му се молят на Мъри.
То ръководство май няма!?
- metodito
- Контакти:
Да, какво точно означава "ръководство"? Имаме т.нар. "президент" и финансов директор. Е, разбира се Наско заема пет-шестнайсе длъжности и функции.
LoveAndPeace написа:realno написа:Пак се пише за привличането на какви ли не футболисти, а треньор си остава "гения" Миланов. Ако някой от това ръководство разбира поне малко от организация на футболен клуб, трябва да започне от намирането на опитен треньор. Защото съм сигурен, че с добър треньор в момента във временното класиране вместо да пише 0 т. срещу Левски щеше да има 9 т.
Е нали са ходили да му се молят на Мъри.
От една крайност в друга. Да слязат на земята и да се огледат за реално осъществим вариант, ако е нужно за това да отделят повече средства. Евтиното в крайна сметка излиза по скъпо.
На Стоиловците този сезон на зле им върви, да си знае де 

Преди 2-3 седмици написах пост, че Левски преговаря с Карагерен и Митко Илиев. Час след това умишлено изтрих поста, понеже реших, че е по добре да не се разчува на него етап. Някои доста се смяха на тая новина, а разни бибочковци и жельо станковци са снимали поста ми и са се смеели поствайки го в профилите си. Само че днес няколко седмици по късно същия Жельо Станков написал в Тема Спорт, че Левски преговаря с Карагерен, даже се разбрали вече. Уж се смееше и не било вярно, а днес го пише във вестника си. Някои хора за седем години не разбраха ли, че тук с измишльотини не се занимаваме и каквото е написано рано или късно след това излиза потвърждение. Знам, че им е гадно и търсят за какво да се хванат, но това е положението и проблема е в тях и в техните комплексирани и изкривени същности. Друг е въпроса дали трансфера на Карагерен ще бъде завършен, но факт, че от Левски говорят с него и имат някаква принципна договорка на тоя етап. Относно Митко Илиев - говорено и с него няколко пъти. В Локо Пд се беше случило едно нещо за което няма навлизам в подробности, и от Левски искаха да се възползват от това и да вземат играча. Митко Илиев обаче е някакво име в Пловдив, тежи си на мястото, и на тоя етап е трудно малко преминаването му в друг български отбор. По наша информация Сираков продължава да си говори с него. И ако през зимата не си намери отбор в чужбина, нищо чудно да станат нещата и дойде в Левски, особено и след подписването на новия договор на клуба с Палмс бет, който се очаква да се подпише до няколко седмици...
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Кокала изригна: Какъв е този Сашо Томаш? Чорбар!
Както се вижда БФС работи за люляците, отлагат им срещи и тн.
Няма как да се репчат на Левски за неяо в такъв момента.
Та нещата са в ръцете единствено на Сираков, за добро или не
Както се вижда БФС работи за люляците, отлагат им срещи и тн.
Няма как да се репчат на Левски за неяо в такъв момента.
Та нещата са в ръцете единствено на Сираков, за добро или не
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
mikata написа:Преди 2-3 седмици написах пост, че Левски преговаря с Карагерен и Митко Илиев. Час след това умишлено изтрих поста, понеже реших, че е по добре да не се разчува на него етап. Някои доста се смяха на тая новина, а разни бибочковци и жельо станковци са снимали поста ми и са се смеели поствайки го в профилите си. Само че днес няколко седмици по късно същия Жельо Станков написал в Тема Спорт, че Левски преговаря с Карагерен, даже се разбрали вече. Уж се смееше и не било вярно, а днес го пише във вестника си. Някои хора за седем години не разбраха ли, че тук с измишльотини не се занимаваме и каквото е написано рано или късно след това излиза потвърждение. Знам, че им е гадно и търсят за какво да се хванат, но това е положението и проблема е в тях и в техните комплексирани и изкривени същности. Друг е въпроса дали трансфера на Карагерен ще бъде завършен, но факт, че от Левски говорят с него и имат някаква принципна договорка на тоя етап. Относно Митко Илиев - говорено и с него няколко пъти. В Локо Пд се беше случило едно нещо за което няма навлизам в подробности, и от Левски искаха да се възползват от това и да вземат играча. Митко Илиев обаче е някакво име в Пловдив, тежи си на мястото, и на тоя етап е трудно малко преминаването му в друг български отбор. По наша информация Сираков продължава да си говори с него. И ако през зимата не си намери отбор в чужбина, нищо чудно да станат нещата и дойде в Левски, особено и след подписването на новия договор на клуба с Палмс бет, който се очаква да се подпише до няколко седмици...
Че крушарковци вече се носят надолу по пързалката е ясно, но едва ли някой от гореспоменатите би дошъл на "Герена" в тази обстановка на абсолютна неопределеност, по-скоро ще се разбягат в други посоки. Но че се водят вече разговори и се държи връзка е добре, едно от малкото смислени неща, които прави ръководството.