Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 13 авг 2021 05:19

an4o_321 написа:ЕC, много ви е кух, тъп и безмислен спора! Колкото и да ревеш, няма да купят никой! Или пък ще продадем някой и ще купят... Обаче, ако го направят, няма да е защото ТИ си ревал в някакво форумче. Няма да повлияеш на никой с тва реване! Като толкова искаш да ти се чуе гласа, да си "важен" и "значим" пиши до Едуардс. Или до Арменския поп. От глупавите ви спорове НЯМА ФАЙДА

Анчо ти като си много умен, кажи за какво да говорим в темата за селекцията, при положение, че селекция няма? За Формула 1 или за Олимпийските игри да си говорим? Трябва ли всеки да е щастлив от липсата на селекция, за да не им е криво на другите? Щом ми препоръчваш да пиша на Едуардс, толкова ти е и ясно как се случват нещата в този отбор. За какво е този форум, ако ще мълчим? Като намираш повече файда в мълчането, да си беше мълчал. Форума е за споделяне на мнения :idea: Ако искаш пусни празно мнение другия път, щом в това намираш файда-то при теб даже е за препоръчване :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 13 авг 2021 06:11

kircho_baretata написа:И за мен този спор започна да става леко безмислен, но все пак...
Тази реплика "реване за трансфери", която се използва тук спрямо някои хора е меко казано смешна. Никой не реве, но има хора, които се надяват на трансфери, защото следят Ливърпул и ВЛ и са наясно, че почваме да издишаме спрямо конкурентите. Това е.
Няма защо да зариваме главите в пясъка с Ориги, Шакири и Харви няма как да станем шампиони. Ние и Сити имаме най-добрите 11-ки, но резервите играят огромна роля във съвременния футбол. Точно там и Сити и Челси ни превъзхождат.
Аз лично не рева, но се дразня на едно нещо - Ориги и Шакири имат общо 10-на мача във ВЛ за два сезона. Защо не се продадат на занижена цена и вместо да заемат място да се купят двама нови, за по 15 млн да речем. Отговора е прост - за пари. Искаме им по 20 млн, а те реално струват по 7-8 или малко повече, но заради тях вече 4 прозореца не можем да освободим място за нови.
Похвално е, че поддържаме твърда трансферна политика, но от това страдат спортните резултати. Те са дали каквото са дали на отбора и аз не го отричам, но когато не вървят нещата не е нужно да се чака две години за да замениш някой.
Тука се изтъква, че имало цял екип дето ги мислел тия неща само, че с две контузии миналата година и на целия тоя екип му лъсна голия гъз, та затова се "реве" чат чат.

Точно това е, на всеки му е ясно че трябва да продадем за да купим, ама сега пък искат и да ги продават на печалба. А какво точно са направили Шакири и Ориги последните 2 години, че да им се вдигне цената? По-млади ли станаха, много голове ли вкарваха или треньора много разчиташе на тях ? И един нов е достатъчен на тяхно място, ама вместо да са ги разкарали и да са дали парите на Клоп и Едуардс за нов, който да си почне подготовката с отбора и да свиква полека-лека със всичко в отбора, охлювите ще се пазарят до 32 август. Видяхме го доказания Тиаго, че му трябваха 2,3 месеца докато влезе в час с английското. Първите два месеца само жълти картони си вадеше... Колкото и на Уилсън и Груич сега им взеха повече отколкото им предлагаха миналата година, толкова и на тези двамата. Все едно, като им вземат по 2 млн повече на Шакири и Ориги и ще купят някой за 60 млн, бавнярите от Бостън...И двамата имат качества, ама ги мързи, а Клоп на такива играчи не разчита. Ще ги влачат до последно, тъкмо ще имат извинение, че не е имало време за нов и ей ги пак на 20+ от селекцията бостънските тарикати...Всичко в този отбор се случва с мисълта да не се набутат собствениците. От там нататък каквото ще да става-даже и някой от Престън да домъкнеш, винаги ще има поне 3-ма фена, които да са щастливи и мислещи позитивно. Най ме кефи, как винаги си намират причина да НЕ СЕ подсилим с нов играч, само и само да не се похарчат пари...Нереално е колко са им се промили мозъците на въпросните няколко фена, откакто сме под американско ръководство.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 13 авг 2021 11:35

Liverpool_EC написа:Анчо ти като си много умен, кажи за какво да говорим в темата за селекцията, при положение, че селекция няма? За Формула 1 или за Олимпийските игри да си говорим? Трябва ли всеки да е щастлив от липсата на селекция, за да не им е криво на другите? Щом ми препоръчваш да пиша на Едуардс, толкова ти е и ясно как се случват нещата в този отбор. За какво е този форум, ако ще мълчим? Като намираш повече файда в мълчането, да си беше мълчал. Форума е за споделяне на мнения :idea: Ако искаш пусни празно мнение другия път, щом в това намираш файда-то при теб даже е за препоръчване :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мерене на пишки с реплики от сорта на "Аз съм по-по-най фен, понеже искам трансфери, ти не си!" са ми крайно интересни, шъ знаиш... Аре, като винаги с всичко си толкова запознат да ми обясниш "как се случват нещата" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Палячо

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 13 авг 2021 14:26

an4o_321 написа:
Liverpool_EC написа:Анчо ти като си много умен, кажи за какво да говорим в темата за селекцията, при положение, че селекция няма? За Формула 1 или за Олимпийските игри да си говорим? Трябва ли всеки да е щастлив от липсата на селекция, за да не им е криво на другите? Щом ми препоръчваш да пиша на Едуардс, толкова ти е и ясно как се случват нещата в този отбор. За какво е този форум, ако ще мълчим? Като намираш повече файда в мълчането, да си беше мълчал. Форума е за споделяне на мнения :idea: Ако искаш пусни празно мнение другия път, щом в това намираш файда-то при теб даже е за препоръчване :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мерене на пишки с реплики от сорта на "Аз съм по-по-най фен, понеже искам трансфери, ти не си!" са ми крайно интересни, шъ знаиш... Аре, като винаги с всичко си толкова запознат да ми обясниш "как се случват нещата"

Обяснява се на човек, който може да разбере. Ти отдавна си в графата "изгубено време". Да ти припомня ли как миналото лято не можеше да сметнеш 5+5, а си мислеше, че янките са извадили 60 млн наведнъж :lol: Е после, как да не си от "щастливите" фенове :lol: Както и да е, важното е, че ми се скара и аз сега ще спра да "рева". От един месец не бях писал и баш на мен реши да се скараш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 авг 2021 15:56

ВВД с нов договор до 2025 :!:
Наздраве!
Аз продължавам да си ги задрасквам :)
[strike]Алисон[/strike]
[strike]ТАА[/strike] - [strike]ВВД[/strike]- Робо (2024)
[strike]Фабиньо[/strike] - Хендо
Салах - Мане
Вече 4 от задължителните 5 са отметнати!
Преподписваме с Мо + Робо и всичко останало е бонус.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 13 авг 2021 19:12

Новите договори са добре ,но те не трябва да са за сметка на новите трансфери, защото сме на 2 контузии от това да ни пропадне сезона.И тук нали пишем за трансфери мисля ,че е нормално да си изказвам мнението за това тук ,и ако някой хора ги устройва трансферната ни политика мен лично ме вбесявя и ядосва. Гледам този клуб от 25 години и искам той да просперира и печели трофей ,но това няма как да се случи като не се освежава състава ,добавят се нови и равностойни играчи всеки сезон за да сме в борбата за всички купи и трофей. Но понеже имаме само стартовите 11 и на там никой който да ги замени ,и този сезон ще отпаднем в първите кръгове на всички купи включително ШЛ,с оправданието ,че не са ни приоритет,и се фокусиране на първенството където Челси и Сити имат по два стартови състава и МЮ с Варан и Санчо,Лестър и те се подсилиха заедно с Лиидс,и тук нищо не ни чака,и от това всичкото аз явно трябва да скачам от щастие, че сме преподписали 3-4договора ,не мога съжалявам. Но това си е МОЕТО мнение.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 15 авг 2021 02:37

SgtLiberty написа:Новите договори са добре ,но те не трябва да са за сметка на новите трансфери, защото сме на 2 контузии от това да ни пропадне сезона.И тук нали пишем за трансфери мисля ,че е нормално да си изказвам мнението за това тук ,и ако някой хора ги устройва трансферната ни политика мен лично ме вбесявя и ядосва. Гледам този клуб от 25 години и искам той да просперира и печели трофей ,но това няма как да се случи като не се освежава състава ,добавят се нови и равностойни играчи всеки сезон за да сме в борбата за всички купи и трофей. Но понеже имаме само стартовите 11 и на там никой който да ги замени ,и този сезон ще отпаднем в първите кръгове на всички купи включително ШЛ,с оправданието ,че не са ни приоритет,и се фокусиране на първенството където Челси и Сити имат по два стартови състава и МЮ с Варан и Санчо,Лестър и те се подсилиха заедно с Лиидс,и тук нищо не ни чака,и от това всичкото аз явно трябва да скачам от щастие, че сме преподписали 3-4договора ,не мога съжалявам. Но това си е МОЕТО мнение.

Прав си, вероятно за всичко. Аз просто искам да кажа, че това е положението и кавгите им нищо няма да променят. За съжаление...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 авг 2021 11:18

Пълен смях
Jurgen Klopp about Liverpool transfers: “You have to make changes, but then there must be room to do it. We don’t want more players. If something happens somewhere, something can happen somewhere else but it makes no sense to add more players”, he told TV2

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 15 авг 2021 11:25

wolf написа:Пълен смях
Jurgen Klopp about Liverpool transfers: “You have to make changes, but then there must be room to do it. We don’t want more players. If something happens somewhere, something can happen somewhere else but it makes no sense to add more players”, he told TV2

Най-вероятно това е директивата от чичо Скрудж. Не мога да повярвам, че Клоп говори подобни глупости. Сигурен съм, че и той осъзнава колко грешно е това твърдение. Не можем да разчитаме на Окс и Кейта да са здрави цял сезон, ситуацията около договора на Хендо пък дава предпоставки за проблеми на и извън терена с него, а Милнър на 35 просто трябва да попълва дупки, когато се налага, не да се разчита на него да е титуляр и/или да изиграе 50 мача през сезона. Така оставаме с Тиаго, Фабиньо и младоците Къртис и Елиът, което е несериозно. Салах и Мане ще пропуснат няколко мача през зимата, но айде там е възможно да оставим Минамино и Ориги и да не привличаме нов офанзивен футболист, но халф за заместник на Джини е просто задължителен. Тия пъпеши избиха парите за Конате с продажбите до момента и отново ще излязат на плюс от трансферен прозорец, за пореден трансферен прозорец. :evil:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 авг 2021 11:51

KOPScousers написа:
wolf написа:Пълен смях

Най-вероятно това е директивата от чичо Скрудж. Не мога да повярвам, че Клоп говори подобни глупости. Сигурен съм, че и той осъзнава колко грешно е това твърдение. Не можем да разчитаме на Окс и Кейта да са здрави цял сезон, ситуацията около договора на Хендо пък дава предпоставки за проблеми на и извън терена с него, а Милнър на 35 просто трябва да попълва дупки, когато се налага, не да се разчита на него да е титуляр и/или да изиграе 50 мача през сезона. Така оставаме с Тиаго, Фабиньо и младоците Къртис и Елиът, което е несериозно. Салах и Мане ще пропуснат няколко мача през зимата, но айде там е възможно да оставим Минамино и Ориги и да не привличаме нов офанзивен футболист, но халф за заместник на Джини е просто задължителен. Тия пъпеши избиха парите за Конате с продажбите до момента и отново ще излязат на плюс от трансферен прозорец, за пореден трансферен прозорец. :evil:

Тризъбеца отпред започва 5ти сезон заедно без никакви промени. Дали и малките деца не знаят как играем?

Върни се в “Ливърпул”