Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига (2021/2022)
Рейнджърс, колкото и да не ги понасям, си направиха някои доста добри мачове в евротурнирите последните 2 сезона. Иначе за местното първенство е ясно - надбягване на 2 коня. Когато единият е доста зле (като Селтик миналия сезон), за другия става твърде лесно. Иначе аз покрай Стенли си симпатизирам доста на "детелините" и до ден-днешен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
1914.1902 написа:MuFc1878 написа:Бат Миро, да почерпиш! Няма измъкване
Ако се класират в групите ....... по едно уиски.![]()
Като докараме Юнайтед, Реал и ПСЖ ще минете да почерпя!
Ах, как ги извъртя нещата. Да не си габровец

- Udoji90
- Контакти:
Тогава щеше да отложиш почерпката с години напред. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
wolf написа:pomiqrat написа:Джерард много добър треньор бил или грешно съм чел
Аз ги разправям тия неща от ден 1 в работата му и че ми напомня на Сунес но някои колеги твърдят, че си е направо готов за Ливърпул и сега. Може да е добър треньор или да стане добър треньор но шотландското към момента няма нищо общо с най-добрите си години
Защото са луди финове на Лшвърпул. Шотландското не помтя да е било някога добро. Селтик и Рейнджърс с по 20+ пред останалия пълнеж.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:wolf написа:pomiqrat написа:Джерард много добър треньор бил или грешно съм чел
Аз ги разправям тия неща от ден 1 в работата му и че ми напомня на Сунес но някои колеги твърдят, че си е направо готов за Ливърпул и сега. Може да е добър треньор или да стане добър треньор но шотландското към момента няма нищо общо с най-добрите си години
Защото са луди финове на Лшвърпул. Шотландското не помтя да е било някога добро. Селтик и Рейнджърс с по 20+ пред останалия пълнеж.
Не е точно така. До към 2003-4 шотландското си беше ок, Рейнджърс и Селтик редовно стигаха поне групи. Селтик почти винаги хващаше поне 3то място, игра финал за УЕФА, после Рейнджърс игра финал, началото на 90те бяха дефакто 3ти най-силен отбор в Европа и само хикс с ЦСКА Москва в последния кръг и победа на Марсилия 1-0 срещу Брюж прати французите на финала.