Датчици ще пазят феновете на Левски от падане на козирката

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Датчици ще пазят феновете на Левски от падане на козирката

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2010 15:05

да гледат двубоите на сините в родната А група през пролетта, стана ясно от думите на самият бос на шампионите Тодор Батков. Адвокатът призна, че състоянието на стадион "Георги Аспарухов" е далеч от нормалните европейски стандарти. Нещо повече - той алармира обществеността, че въпреки вложените милиони левове, съоръжението е напът да се срути.

"Сектор А и сектор Б на "Герена" потъват ! Цялата козирка е опасана с датчици. Те предупреждават при опасност от срутване. Вложихме милиони левове за реконструкцията на стадиона, но въпреки това той е далече от нормалните европейски стандарти", призна Батков.

"Единственият начин е "Георги Аспарухов" да бъде съборен и на негово място да бъде построен изцяло нов стадион", добави босът на шампионите в интервюто си за телевизия Ринг БГ.

Айде после само не ми говорете колко як стадион имате :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

xWarden
Контакти:

Re: Датчици ще пазят феновете на Левски от падане на козирката

Мнениеот xWarden » 11 фев 2010 15:08

А вие пък да говорите за стадион е напълно безсмислено. НЕ Е ВАЖНО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ !!!
А като са вложили милиони, защо стадиона се срутва ? Венци стефанов си го каза: нужни са 4 милиона, за да се направи един модерен стадион, отговарящ на почти всички изисквания на Уефа...
Последна промяна от xWarden на 11 фев 2010 15:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2010 15:09

xWarden написа:А вие пък да говорите за стадион е напълно безсмислено. НЕ Е ВАЖНО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ !!!

ние нямаме стадион.а вие имате!Ние собствен стадион нямаме така че няма кво да ми го хвалиш колко е зле!Тоя стадион е на държавата!Докато вашият си е ваш!След като е на държавата тя да си го оправи!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 фев 2010 15:11

Щом е наш, защо досега не е започнала основа реконструкция? Или да беше съборен и да почне да се строи наново?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2010 15:12

ehh написа:Щом е наш, защо досега не е започнала основа реконструкция? Или да беше съборен и да почне да се строи наново?

питайте Батков.ако не си запознат стадиона е даден на Левски на концесия за неопределен период.следователно се едно си е ваш!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 11 фев 2010 15:14

Мисля, че тук се отвори възможността да спомена нещо, меко казано, интересно :lol: По времето на комунизма стадиона ви (на ЦСКА) беше на Министерството на отбраната, вие също и играхте на него безплатно. Но след 10 ноември вече не сте на МО и трябва да плащате наем, за да играете. Единствените начини да не плащате са: да купите стадиона от ДАНС или да се обявите за продължител на отбора, който по право притежава стадиона - АС'23. Това е единствената причина да се обявявате за продължители на АС'23, защото част от дълговете ще отпаднат и стадиона ще стане ваш. По времето на комунизма защо не се обявявахте за продължители на АС'23 :mrgreen:

venom

Мнениеот venom » 11 фев 2010 15:16

Още Евгени Бакърджиев ви подари базите. Това беше преди хиляда години, когато още беше немислимо за който и да е друг да пледира за подобно нещо. Сега точно за това претендират другите клубове, че искат да бъдат третирани като Левски.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2010 15:16

xWarden написа:Мисля, че тук се отвори възможността да спомена нещо, меко казано, интересно :lol: По времето на комунизма стадиона ви (на ЦСКА) беше на Министерството на отбраната, вие също и играхте на него безплатно. Но след 10 ноември вече не сте на МО и трябва да плащате наем, за да играете. Единствените начини да не плащате са: да купите стадиона от ДАНС или да се обявите за продължител на отбора, който по право притежава стадиона - АС'23. Това е единствената причина да се обявявате за продължители на АС'23, защото част от дълговете ще отпаднат и стадиона ще стане ваш. По времето на комунизма защо не се обявявахте за продължители на АС'23 :mrgreen:

а вие как така изведнъж имате стадион без да плащате?и как така само ЦСКа плаща от всички отбори в България?А вие по времето на комунизма какво плащали ли сте си или преди комунизма?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kalimeno
Контакти:

Мнениеот kalimeno » 11 фев 2010 15:26

xWarden написа:А вие пък да говорите за стадион е напълно безсмислено. НЕ Е ВАЖНО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ !!!
А като са вложили милиони, защо стадиона се срутва ? Венци стефанов си го каза: нужни са 4 милиона, за да се направи един модерен стадион, отговарящ на почти всички изисквания на Уефа...

Бе ти нормален ли си ? 4 милиона хахахахаххха а пък ако го е казал Венци Стефанов по зле за него.Един стадион за 25 000-30 000 души струва между 35 000 000 и 50 000 000 евро в зависимост от допълнителните съоръжения из него .не пиши простотии

koi4i

Мнениеот koi4i » 11 фев 2010 15:27

POPCORN написа:
ehh написа:Щом е наш, защо досега не е започнала основа реконструкция? Или да беше съборен и да почне да се строи наново?

питайте Батков.ако не си запознат стадиона е даден на Левски на концесия за неопределен период.следователно се едно си е ваш!

Следователно си толкова далеч от истината,че не е реално.Държавата във всеки един момент може да си го поиска,така че май не е съвсем наш.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Върни се в “Левски”