Има достатъчно време до втория мач някои играчи да се възстановят, новите да свикнат с отбора и да потренираме с липсата на Младши. Дано да покажем по-добро лице, защото точките са ни жизнено важни предвид програмата

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ShooterMan написа:Да свикнем с липсата на Младши не значи да излизаме с 3 !!! дефанзивни халфа! С ЦС беше един от най-грозните мачове. С Ботев ще имаме проблеми, Наско Илиев си ни дупчи редовно и няма да излизем със суха мрежа, така, че поне 2 гола трябва да отбележим ако искаме да бием. Харесаха ми габаритите на Гираси, дано може и да играе футбол. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО единия деф. халф на пейката и на негово място - Леандро. Този ход с Леандро халф беше супер успешен с Левски, може би най-доброто ни полувреме футбол.
Sole написа:ShooterMan написа:Да свикнем с липсата на Младши не значи да излизаме с 3 !!! дефанзивни халфа! С ЦС беше един от най-грозните мачове. С Ботев ще имаме проблеми, Наско Илиев си ни дупчи редовно и няма да излизем със суха мрежа, така, че поне 2 гола трябва да отбележим ако искаме да бием. Харесаха ми габаритите на Гираси, дано може и да играе футбол. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО единия деф. халф на пейката и на негово място - Леандро. Този ход с Леандро халф беше супер успешен с Левски, може би най-доброто ни полувреме футбол.
Гираси май само с физика впечатлява и отдалеч даже прилича на футболист. Дано ни опровергае в бъдеще,но на първо четене е някакво менте. Със селото за 25 мин на терена дори не видя къде е топката!
'enki' написа:Отпратили сме французина.
Не разбрах как успяхме да се докараме във втория кръг да нямаме нито един читав нападател. Каква беше тази селекция? Извинявам се, но тук аз бих писал слаб 2.
Потребители, разглеждащи този форум: Delija и 2 госта