Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 27 юли 2021 23:43

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Я, истина е! 8-) Подлецът от село Плоски станал треньор на правоприемника на Литекс, като представянето било съпроводено с присъщата тирейска демагогия. Же-сто-ко! Да се готви и Лупи - другият специалист по точене, комисионни и далаверки, а най-подир кака Дора да лъска чепика и да вади старите бумаги, така и така са готови - само ще трябва да смени някои данни и цифри. :mrgreen:

Успокой се малко , няма повод за притеснение още , не сме го видяли на "Армията" 8-)

Tи май не схвана - аз съм изключително щастлив от назначението на демагога от Плоски и се моля час по-скоро да се снима със Стойкас, Марков, Дихонов, дъ бритиш хомосекшуал или който там остана да отговаря за тия работи в ловешката организация.
Даже бих си пожелал и Чичовото да остане на някакъв пост в клуба, но да не ставам нахален в мечтите си. :oops:

Знам, че си изключително щастлив , вие си падате по грубия секс. Стойчо ви научи 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 28 юли 2021 00:06

Testa_di_Legno написа:... че по същото време самата наша държава България е кръстила въпросния най-висок свой връх (и морската си столица, да речем) с името "Сталин", Ви кара да намирате и собствената си родина за "символ на позор" и да презирате и нея?

Вашата родителка БКП е прекръстила Мусала на Сталин . Вие сте занесли бюста на Сталин и сте мучали "три танкиста" , което показва че сте достойни синове на партията . БКП и вие сте символ на позор , не Родината на която СССР налага комунистическо милиционерски терор . 8-)
Последна промяна от kolokolo на 28 юли 2021 07:25, променено общо 1 път.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 28 юли 2021 00:35

шивача написа:ако замислиш

:)
Като се замисля колко е дълъг и в същото време кратък пътя от "Ние няма да припознаем ГМО с Литекс или Локо Сф , понеже сме родени в честта и морала..... до люлякови нощи".
От офендерс има едно момче Андрей преди беше в Офанзива.... 2016 като ни плюхте юношите на Армията той беше от другата страна със скандиране "И преди и сега Литекс не е ЦСКА" !
Такива хора трябва да си правят сепуко.
Peliforewer--- това момче сега ходи на Армията само заради самият стадион и сектора. А не заради правотата на ГГ в преместването на отбора си !

Бай дъ уей ай ем нот фром тдъ Нъмбър .... [offtopic]Изображение[/offtopic]
Това е последният мач на моят отбор. Моля не го асоциирайте с лайнарщината или с други отбори. Благодаря !
[youtube]https://youtube.com/watch?v=dSwvYa6O4Kk[/youtube]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 юли 2021 08:05

Martinez1948 написа:

Като се замисля колко е дълъг и в същото време кратък пътя от "Ние няма да припознаем ГМО с Литекс или Локо Сф , понеже сме родени в честта и морала..... до люлякови нощи".
От офендерс има едно момче Андрей преди беше в Офанзива.... 2016 като ни плюхте юношите на Армията той беше от другата страна със скандиране "И преди и сега Литекс не е ЦСКА" !
Peliforewer--- това момче сега ходи на Армията само заради самият стадион и сектора. А не заради правотата на ГГ в преместването на отбора си !

Това е последният мач на моят отбор. Моля не го асоциирайте с лайнарщината или с други отбори. Благодаря !

Този последен мач нямаше да го има ако не беше Ганчев, а преди време уточнихме на лични че аз също имам познати от тази фракция и те няколко мача изгледаха от ресторанта на Армията в знак на протест, но след това се завърнаха при приятелите си в Г.Всеки фен е в правото си да избере на кой отбор да си даде подкрепата,затова ми е необяснимо защо е тази злоба срещу тези които сме на Армията. За сини и зелени ми е през онази работа дето вика Стойчо Младенов, но най-интересни ми са тези дето уж до вчера били наши приятели на Армията, а днес ни кълнат като селски врачки.А това кой какво е казал не е толкова важно, в ЦСКА винаги е имало свобода на словото, пробвай в отбора на Цеката да кажеш или напишеш нещо против спонсора да видиш какво ще ти се случи, някои миналия сезон го разбраха.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2021 09:43

peliforewer написа:
Martinez1948 написа:

Този последен мач нямаше да го има ако не беше Ганчев, а преди време уточнихме на лични че аз също имам познати от тази фракция и те няколко мача изгледаха от ресторанта на Армията в знак на протест, но след това се завърнаха при приятелите си в Г.Всеки фен е в правото си да избере на кой отбор да си даде подкрепата,затова ми е необяснимо защо е тази злоба срещу тези които сме на Армията. За сини и зелени ми е през онази работа дето вика Стойчо Младенов, но най-интересни ми са тези дето уж до вчера били наши приятели на Армията, а днес ни кълнат като селски врачки.А това кой какво е казал не е толкова важно, в ЦСКА винаги е имало свобода на словото, пробвай в отбора на Цеката да кажеш или напишеш нещо против спонсора да видиш какво ще ти се случи, някои миналия сезон го разбраха.

Абе вие сте и Татко и Вако, накъде духне ветъро, по-големи връткалници от вас не съм срещал.
Много ми е интересно Стойчо с кой ще го смените, като го изгоните за n-ти път, дали пак с чичиното, или със Стамбата.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 28 юли 2021 10:42

kolokolo написа:Вашата родителка БКП е прекръстила Мусала на Сталин . Вие сте занесли бюста на Сталин и сте мучали "три танкиста" , което показва че сте достойни синове на партията . БКП и вие сте символ на позор , не Родината на която СССР налага комунистическо милиционерски терор . 8-)

За да вляза в осмокласническия тон на разговора, тук съм длъжен да спомена, че ако го нямаше въпросният "наложен от СССР комунистическо-милиционерски терор", българският клонинг на ЦСКА (Москва) също нямаше да го има. 8-)
Само "Левски"!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юли 2021 11:02

Testa_di_Legno написа:
kolokolo написа:Вашата родителка БКП е прекръстила Мусала на Сталин . Вие сте занесли бюста на Сталин и сте мучали "три танкиста" , което показва че сте достойни синове на партията . БКП и вие сте символ на позор , не Родината на която СССР налага комунистическо милиционерски терор . 8-)

За да вляза в осмокласническия тон на разговора, тук съм длъжен да спомена, че ако го нямаше въпросният "наложен от СССР комунистическо-милиционерски терор", българският клонинг на ЦСКА (Москва) също нямаше да го има. 8-)

Мисля че е време да благодарят на БКП.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 юли 2021 11:45

Testa_di_Legno написа:

Тях пак ги няма от 09.09.2916г . :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 юли 2021 11:47

Дамянов какво ти пука за Стойчо Младенов и треньорите на ЦСКА, гледайте си вашия треньор, между впрочем кой е той защото Жиката /Зетя /няма диплома.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 28 юли 2021 11:53

realno написа:
Testa_di_Legno написа:

Тях пак ги няма от 09.09.2916г . :lol:

Що така? Тука има, тука няма! :)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”