peliforewer написа:Мартине,отдавна не споря с теб,[offtopic]само ще ти кажа че не са толкова прости нещата колкото си мислиш.Нито стадион,нито платени драскачи,нито легенди накараха червените фенове да застанат зад Ганчев.Разковничето е лятото на 2015 г. когато ЦСКА нямаше отбор,а пишман собствениците бяха подали документи за фалит,тогава всички уж цесекари се покриха и не виждахме светлина в тунела.Тогава на Армията дойде Гриша Ганчев и знаеш какъв сезон направихме защото тогава и ти беше зад него,а после дойде ревността на Домусчиев и Цеката и селските номера с търгове за Емблемата,за това кой да ползва Армията които продължават и до сега,само дето Домусчиев вече е по-дискретен,а Цеката стана за смях,наля маса пари в Балъков,но няма нито фенове,нито отбор,вчера гледам че дал безплатни билети и кетъринг на Зафирови,Бучински,Майкъла,Жеката само и само ако може да се закачи за марката ЦСКА.Като стар цесекар ще ти кажа че поканените от Ради Здравков като изключим големият Иван Зафиров никога не са се ползвали с кой знае какво уважение от феновете,а помним че Жеката щеше да се хвърля от козирката на стадиона в Ст.Загора,въпреки че после обходи Европа на разноски на Ганчев с евромачовете на ЦСКА.Защо ти ги пиша всичките тези работи,защото колкото и простотии да направиха през годините Ганчев и екипът му те направиха повече добро,отколкото лошо,вкараха много лични пари и осигуриха една финансова стабилност в ЦСКА,нещо непознато до 2015г. в този клуб.Тъй като знам че четеш всичко в този форум ще ти припомня думите на един от най-големите ни опоненти тук,след като се спука балона с Диксън той написа...За съжаление ние нямаме в Левски човек като Гриша Ганчев...,на мен това ми стига,ако ти търсиш вятърни мелници няма проблем.[/offtopic]
Ретроспекцията (тезата ти) е доста пристрастна, но за сметка на това лесно оборима.
Като Ви казваме, че ГГ уби ЦСКА нямаме предвид ЕИК-то. Което за вас не било важно, макарче ако настанят ЕИКто на ЦСКА 1948 примерно на Армията , за вас това няма да е автентичният отбор !!! Тотален нонсен !
От фенове, които събраха 1,5млн за месец и половина, от фенове, които пълнеха стадионите във В група , които будеха само уважение в противниците ТОЙ ви превърна в фенове, които едвам събират 57лв за автобус, със средна посещаемост съизмерима с тази на Славия.. /с много малки изключения/, предизвикват само отвръщение .....и още и още.
Всичко гореспоменато от мен не е вятърна мелница, а фактология, която разговорът между Цеката и /Росен, Иван, Серго и kolokolo/ доказа за Н-ти път.
А,и,последно да не забравя..Трябва да свалям шапка на ГГ, че държавата го е посочила под списък да бъде бизнесмен, а от него се изисква да стимулира спорта и културата ли ?
Ако е назначен значи има мисия, като има мисия ще дава !