Bernaleo написа:,,,,

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bernaleo написа:,,,,

peliforewer написа:Днес един от благодетелите на ФК Левски става на 41г.,ето как в една медия са представили този съвременен български Будител.
Делян Пеевски празнува днес 41-ия си рожден ден.
Като политик, предприемач и издател на едни от най-тиражните медии в България Пеевски се представя на много високо ниво.
Делян Пеевски е депутат в продължение на 4 мандата. Важна част е от парламентарната група на ДПС в 41-вото, 42-рото, 43-ото и 44-ото Народно събрание.
Делян Пеевски се включи активно в дарителската кампания за битката срещу пандемията COVID-19. Средствата, предоставени безвъзмездно от него, помогнаха за закупуването на модерна медицинска техника на десетки болници в цялата страна и допринесоха за спасяване на човешки животи.
БЛИЦ пожелава на г-н Пеевски здраве, сила и много победи!
peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Хонда, сигурно не си ми бате ама както и да е, дори да знам защо бяха сменени треньори и ръководители в ЦСКА нямаше да го коментирам точно тук.Ганчев наистина не се занимава с ЦСКА, занимава се синът му.Другите ти словоблудства не ги прочетох, ти пишеш толкова много, че няма как нещо да не се сбъдне, не знам дали това е повод за гордост. Ако пък си уверен в оракулските си възможности защо не пробваш в някоя телевизия да предсказваш бъдещето на тв зрителите.
Нали ЛП беше супер треньора и при него любимия ти клуб играеше много добре- необходимо ли е да вадя твои мнения по въпроса.
За да бъде уволнено цялото ръководство ,аз лично се сещам за една причина- вишестоящите не са доволни от тях![]()
Сериозно ли мислиш ,че Данаил Ганчев някога е взел едно решение в бизнеса без удобрението на баща си.
За това колко чест пиша във форума- една проста справка показва ,че ти го правиш много по-често от мен.
Може да провериш всяко едно мнение дали съм написал някога някоя глупост?- За разлика от теб например.
Защо много удобно пропускаш въпроса със "забравените" задължения на любимия ти клуб към държавата и как така с тях получава лиценз
Няма как да се сравняваме, моето е коментари, а твоето малки романи. Няма забравени задължения, има разговори за съвместна фирма и там ще се решават финансовите отношения.ССИ ще прати оценител за извършените инвестиции, а не се гледа само какви документи е показал наемателят.Ремонти не се правят безразборно както се мъчиш да ни убедиш,Титаните го разбраха това на Панчарево. За да се почне някакъв ремонт на базите наемателят трябва да получи разрешително от Държавата, която е и собственик на имота.
kolokolo написа:Милиционерите от Подуене са рожби на БКП , то е ясно .
НИКОЙ друг не е мучал "три танкиста " пред бюста на Сталин .
Динамовци поставиха бюста на Сталин на вр. Мусала
В събота, 22 т. м., 30 члена на ДСО Динамо предприеха изкачването на най-високият връх на Балканите – Мусала, за да поставят на него бюста на вожда и учителя на цялото прогресивно човечество генералисимус Сталин по случай неговата 70-годишнина.
На връх Мусала в неделя бе изнесена беседа за живота и дейността на Сталин. Тържеството при поставяне на бронзовия бюст в наблюдателницата завърши с литературно-музикална програма, изпълнена от динамовци.
Физкултура и спорт
Вестник Спорт 1949 г.

honda написа:peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Хонда, сигурно не си ми бате ама както и да е, дори да знам защо бяха сменени треньори и ръководители в ЦСКА нямаше да го коментирам точно тук.Ганчев наистина не се занимава с ЦСКА, занимава се синът му.Другите ти словоблудства не ги прочетох, ти пишеш толкова много, че няма как нещо да не се сбъдне, не знам дали това е повод за гордост. Ако пък си уверен в оракулските си възможности защо не пробваш в някоя телевизия да предсказваш бъдещето на тв зрителите.
Нали ЛП беше супер треньора и при него любимия ти клуб играеше много добре- необходимо ли е да вадя твои мнения по въпроса.
За да бъде уволнено цялото ръководство ,аз лично се сещам за една причина- вишестоящите не са доволни от тях![]()
Сериозно ли мислиш ,че Данаил Ганчев някога е взел едно решение в бизнеса без удобрението на баща си.
За това колко чест пиша във форума- една проста справка показва ,че ти го правиш много по-често от мен.
Може да провериш всяко едно мнение дали съм написал някога някоя глупост?- За разлика от теб например.
Защо много удобно пропускаш въпроса със "забравените" задължения на любимия ти клуб към държавата и как така с тях получава лиценз
Няма как да се сравняваме, моето е коментари, а твоето малки романи. Няма забравени задължения, има разговори за съвместна фирма и там ще се решават финансовите отношения.ССИ ще прати оценител за извършените инвестиции, а не се гледа само какви документи е показал наемателят.Ремонти не се правят безразборно както се мъчиш да ни убедиш,Титаните го разбраха това на Панчарево. За да се почне някакъв ремонт на базите наемателят трябва да получи разрешително от Държавата, която е и собственик на имота.
Имаш ли представа какви глупости си написал?
Това ,че водите разговори за съвместно дружество по никакъв начин не ви освобождава от плащането на задълженията. Напротив.
Вече няколко пъти ти писах, че не коментирам дали трябва да бъдат приспаднати направените инвестиции в базата ,ако бъдат признати каква част от тях и т.н....
Собственика на имота твърди ,че му дължите над 2,2 млн лв- това е напълно достатъчно да ви бъде отнет лиценза .
Без издаден от ММС документ ,че нямате задължения към тях, "синьото БФС" не трябва да ви издаде лиценз. Ако имате такъв документ просто го покажете,а не адвоката ви да "предполага " нещо.
Между другото цитираната от теб процедура не е законосъобразна при партньорство с държавна инстиуция.
Преди броене дни беше написал едно "похвално слово за цесекаря ГГ"- няма лошо,всеки има право на мнение. Но
https://sportal.bg/news-2021072610444589358
или
https://sportal.bg/news-2021072706521151936
аз знам ,че съм "болно подуенско говедо" , но тези двамата май не са
peliforewer написа:miro_rz написа:Martinez1948 написа:LoveAndPeace написа:
На Крадлев и ББ можете да им целувате ......... щото без стадион припознаването щеше да е друга бира!
+1
стадион, платени драскачи, фенове на заплата и няколко футболни легенди-служители.
Толкова е проста схемата.
Че има ли фенове още на заплати!???
В провинцията карате на кренвирши и лютеница.
miro_rz написа:peliforewer написа:miro_rz написа:Martinez1948 написа:LoveAndPeace написа:
На Крадлев и ББ можете да им целувате ......... щото без стадион припознаването щеше да е друга бира!
+1
стадион, платени драскачи, фенове на заплата и няколко футболни легенди-служители.
Толкова е проста схемата.
Че има ли фенове още на заплати!???
В провинцията карате на кренвирши и лютеница.
Ела бре, ще ти дам!
Баси зависта, комлекси отвсякъде!
delqnski47 написа:TristaNNN написа:Я, истина е!Подлецът от село Плоски станал треньор на правоприемника на Литекс, като представянето било съпроводено с присъщата тирейска демагогия. Же-сто-ко! Да се готви и Лупи - другият специалист по точене, комисионни и далаверки, а най-подир кака Дора да лъска чепика и да вади старите бумаги, така и така са готови - само ще трябва да смени някои данни и цифри.
Успокой се малко , няма повод за притеснение още , не сме го видяли на "Армията"
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, Highlander, LoveAndPeace, rhaegar, venko 1984 и 18 госта