Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Имаме си първи медал! Браво на каката 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Каква матроска до Боратина... Бравос.
Не е матроска, а си е старшинка II-ра степен.
Това е пояснение за кашимерията.
И си е облякла голандка, а не нидерландка.
Светът не отива на добре.
Чудим се на свободата на словото в България. На един отбор боклуците по медиите му казват половината име, а на друг ще си изкълчутят езика да казват две двуцифрени или едно четирицифрено число. Простите купени журналя не знаят ли, че вече минаха два броя парламентарни избори. От какво ги е страх!?
Пускаш олимпиадата (както сполучливо един наш гимнастик в Атина я нарече спартакиада) и нашите уважавани свободолюбиви журналисти по Евроспорт бързат да се поправят, ако кажат Русия вместо Руски олимпийски отбор. Къде ви остана достойнството, а се пишете за демократи?
Анатема!
Чудим се на свободата на словото в България. На един отбор боклуците по медиите му казват половината име, а на друг ще си изкълчутят езика да казват две двуцифрени или едно четирицифрено число. Простите купени журналя не знаят ли, че вече минаха два броя парламентарни избори. От какво ги е страх!?
Пускаш олимпиадата (както сполучливо един наш гимнастик в Атина я нарече спартакиада) и нашите уважавани свободолюбиви журналисти по Евроспорт бързат да се поправят, ако кажат Русия вместо Руски олимпийски отбор. Къде ви остана достойнството, а се пишете за демократи?
Анатема!
В грешка съм - някои казват" "отворът на руския олимпийски комитет"
Както и да е - важното е, че рукинчетата биха афроамериканките. Нашият коментатор се чуди какво да каже. Рускинките били хубавички, дългокраки, а американките...по-добре физически. Кажи си направо - напраьели задници от зоб.
Както и да е - важното е, че рукинчетата биха афроамериканките. Нашият коментатор се чуди какво да каже. Рускинките били хубавички, дългокраки, а американките...по-добре физически. Кажи си направо - напраьели задници от зоб.
NOMER14 написа:Не е матроска, а си е старшинка II-ра степен.
Лека поправка. Холандка не голандка.
Мамито и мръсно, как се глади от новобранец хващаш ютия за сефте

С яката общо 11 ръба.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
NOMER14 написа:Както и да е - важното е, че рукинчетата биха афроамериканките.
Koй спорт това

ivan56 написа:Лека поправка. Холандка не голандка.
Руснаците нали на Х-то викат Г. Затова го е писал Голандка предполагам.
"Гимлер Гитлеру сказал яж ми гуя, га-га-га" и т.н.

И кое от всичкото дрехи е тая Голандка

Аз като гледам какъв маникюр има старшинката, ще направи дупки по бутона за пускането на ракетите

NOMER14 написа:В грешка съм - някои казват" "отворът на руския олимпийски комитет"
Страхотни финали вчера и днес. На уредите политиката липсва, което е хубаво. Какво стана д назобената им звезда Байлс не разбрах...
Не разбирам също и как същите тези спортисти във всички състезания са от Русия, а на ОИ са от РОК. Доста тъпо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.