Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 27 юли 2021 14:23

Ozzimozzi написа:
ivan56 написа:Докато се позволяват такива глупости приспадане на наем от вложените инвестиции, положението с базите ще е плачевно и тука не става въпрос само за ЦСКА а за всички отбори.
Вложени 100 лв фактурирани 1000 лв.

Съгласен съм, но държавата трябва да си оправи базите и след това да ги отдава под наем, като си търси парите до дупка, а не както един бивш кмет на София и служебен премиер на България, в последните си дни от мандата си даде Кабриото на клуба от Подуене за безвъзмездно ползване, че дълго време след това и сметките им плащаше държавата. Който пък клуб иска да си има собствен стадион, да си закупи земя и да си строи!

Без грам ирония, последното изречение е ключа за бараката, всички останали варианти ги виждаме в настоящето.
Държавата не е длъжна нищо да оправя, тя ти предлага нещо под наем, а ти решаваш дали ще го ползваш в този си вид или не.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 27 юли 2021 14:25

peliforewer написа:
ivan56 написа:Докато се позволяват такива глупости приспадане на наем от вложените инвестиции, положението с базите ще е плачевно и тука не става въпрос само за ЦСКА а за всички отбори.

Посочи ми друг футболен отбор който плаща 800 хиляди лева без ддс годишно за да си ползва базите.

Че то тези бази да не са ваши?
Не че не са ваши, но и никога не са били ваши, а как ги ползвате е въпрос на договаряне.
Кьорав карти неиграе.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 юли 2021 14:44

peliforewer написа:

Посочи ми друг футболен отбор който плаща 800 хиляди лева без ддс годишно за да си ползва базите.

В София е скъпо. Като не ви харесва се върнете обратно в Ловеч.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2021 14:53

honda написа:
peliforewer написа:Хонда, сигурно не си ми бате ама както и да е, дори да знам защо бяха сменени треньори и ръководители в ЦСКА нямаше да го коментирам точно тук.Ганчев наистина не се занимава с ЦСКА, занимава се синът му.Другите ти словоблудства не ги прочетох, ти пишеш толкова много, че няма как нещо да не се сбъдне :), не знам дали това е повод за гордост. Ако пък си уверен в оракулските си възможности защо не пробваш в някоя телевизия да предсказваш бъдещето на тв зрителите.

Нали ЛП беше супер треньора и при него любимия ти клуб играеше много добре- необходимо ли е да вадя твои мнения по въпроса.
За да бъде уволнено цялото ръководство ,аз лично се сещам за една причина- вишестоящите не са доволни от тях :mrgreen:
Сериозно ли мислиш ,че Данаил Ганчев някога е взел едно решение в бизнеса без удобрението на баща си.
За това колко чест пиша във форума- една проста справка показва ,че ти го правиш много по-често от мен.
Може да провериш всяко едно мнение дали съм написал някога някоя глупост?- За разлика от теб например ;) .
Защо много удобно пропускаш въпроса със "забравените" задължения на любимия ти клуб към държавата и как така с тях получава лиценз :)

Няма как да се сравняваме, моето е коментари, а твоето малки романи :). Няма забравени задължения, има разговори за съвместна фирма и там ще се решават финансовите отношения.ССИ ще прати оценител за извършените инвестиции, а не се гледа само какви документи е показал наемателят.Ремонти не се правят безразборно както се мъчиш да ни убедиш,Титаните го разбраха това на Панчарево. За да се почне някакъв ремонт на базите наемателят трябва да получи разрешително от Държавата, която е и собственик на имота.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2021 15:00

realno написа:
peliforewer написа:

Болни мозАци акъл да не ни дават, като гледам вас в София е даже безплатно, че и сте готови да раздавате чуждата земя на чужденци да строят молове.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 27 юли 2021 15:35

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:Хонда, сигурно не си ми бате ама както и да е, дори да знам защо бяха сменени треньори и ръководители в ЦСКА нямаше да го коментирам точно тук.Ганчев наистина не се занимава с ЦСКА, занимава се синът му.Другите ти словоблудства не ги прочетох, ти пишеш толкова много, че няма как нещо да не се сбъдне :), не знам дали това е повод за гордост. Ако пък си уверен в оракулските си възможности защо не пробваш в някоя телевизия да предсказваш бъдещето на тв зрителите.

Нали ЛП беше супер треньора и при него любимия ти клуб играеше много добре- необходимо ли е да вадя твои мнения по въпроса.
За да бъде уволнено цялото ръководство ,аз лично се сещам за една причина- вишестоящите не са доволни от тях :mrgreen:
Сериозно ли мислиш ,че Данаил Ганчев някога е взел едно решение в бизнеса без удобрението на баща си.
За това колко чест пиша във форума- една проста справка показва ,че ти го правиш много по-често от мен.
Може да провериш всяко едно мнение дали съм написал някога някоя глупост?- За разлика от теб например ;) .
Защо много удобно пропускаш въпроса със "забравените" задължения на любимия ти клуб към държавата и как така с тях получава лиценз :)

Няма как да се сравняваме, моето е коментари, а твоето малки романи :). Няма забравени задължения, има разговори за съвместна фирма и там ще се решават финансовите отношения.ССИ ще прати оценител за извършените инвестиции, а не се гледа само какви документи е показал наемателят.Ремонти не се правят безразборно както се мъчиш да ни убедиш,Титаните го разбраха това на Панчарево. За да се почне някакъв ремонт на базите наемателят трябва да получи разрешително от Държавата, която е и собственик на имота.

Ха, колко му е на Крадлев тирееца, да сложи един "параф"!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 27 юли 2021 16:06

krumeto написа:
peliforewer написа:
honda написа:

Ха, колко му е на Крадлев тирееца, да сложи един "параф"!

Общо взето колкото ти е и пилешкия мозАк! Ще ми кажеш ли кой е министър на мястото на Кралев? Ако искаше , защо не сложи "параф"? Ти доволен ли си от поста, който си сложил тук? Напълно ли олицетворява умствения ти капацитет или криеш още малко от него? Мерси, не е необходимо да отговаряш!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2021 16:22

Крумчо, лесно подписваха само за Лудогорец и Домусчиев, справка Общински съвет Разград и договора за концесията на базите на Лудогорец, бившият финансов министър Горанов също знае как се правят нещата, едни други също ги нагласиха на първо място в списъка за концесия за да могат да строят Мол,но изборите развалиха далаверата .Дано вече се сложи край на беззаконието.
W84me ( Блатер) ..

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 юли 2021 16:45

peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:

Болни мозАци акъл да не ни дават, като гледам вас в София е даже безплатно, че и сте готови да раздавате чуждата земя на чужденци да строят молове.

Постройте си стадион като нас и не плащайте наем. Но да не искате да плащате наем на чужд имот е нахално. Само болен мозАк може да си помисли това. Ако си такъв аристократ, построй си къща и я дай за без пари да я ползват. Дори лично ще дойда да я ползвам и ще съм ти много благодарен. То е ясно, че сте създадени от комунистите, но комунизма все още не сме го осъществили, че да ползвате всичко безплатно. Така, че всичко си има цена. В София е една, но в Ловеч е друга. Поне имате избор. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 юли 2021 16:51

peliforewer написа:Крумчо, лесно подписваха само за Лудогорец и Домусчиев, справка Общински съвет Разград и договора за концесията на базите на Лудогорец, бившият финансов министър Горанов също знае как се правят нещата, едни други също ги нагласиха на първо място в списъка за концесия за да могат да строят Мол,но изборите развалиха далаверата .Дано вече се сложи край на беззаконието.

Ибахти наглия припок :lol: За кой ребрандиран проект беше така нагласен търга , че само той да може да спечели ? Защото не е да нямаше и друг желаещ :)
На Крадлев и ББ можете да им целувате ......... щото без стадион припознаването щеше да е друга бира!

Върни се в “Левски”