peliforewer написа:Хонда, сигурно не си ми бате ама както и да е, дори да знам защо бяха сменени треньори и ръководители в ЦСКА нямаше да го коментирам точно тук.Ганчев наистина не се занимава с ЦСКА, занимава се синът му.Другите ти словоблудства не ги прочетох, ти пишеш толкова много, че няма как нещо да не се сбъдне

, не знам дали това е повод за гордост. Ако пък си уверен в оракулските си възможности защо не пробваш в някоя телевизия да предсказваш бъдещето на тв зрителите.
Нали ЛП беше супер треньора и при него любимия ти клуб играеше много добре- необходимо ли е да вадя твои мнения по въпроса.
За да бъде уволнено цялото ръководство ,аз лично се сещам за една причина- вишестоящите не са доволни от тях
Сериозно ли мислиш ,че Данаил Ганчев някога е взел едно решение в бизнеса без удобрението на баща си.
За това колко чест пиша във форума- една проста справка показва ,че ти го правиш много по-често от мен.
Може да провериш всяко едно мнение дали съм написал някога някоя глупост?- За разлика от теб например

.
Защо много удобно пропускаш въпроса със "забравените" задължения на любимия ти клуб към държавата и как така с тях получава лиценз