Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 27 юли 2021 10:32

wilge написа:
LoveAndPeace написа:100% са изгонили най-добрият ни защитник за миналия сезон :lol:
Тая злоба към Сираков ......бива , бива , ама чак пък толкова.
Все едно пререди опашката от милионери напиращи за акциите на Сашо Диков :roll: :roll:

Живко Атанасов за Левски: Играеш там, където те искат
https://topsport.bg/cherno-more/zhivko- ... iskat.html
Сигурен съм, че знаеш повече по въпроса от самия Живко...

Където те искат=Където ти дават пари
zhivko-atanasov-za-levski-igraesh-tam-kadeto-te-iskat.html = zhivko-atanasov-za-levski-igraesh-tam-Където ти дават пари.html
А ако сега научаваш , че пари не са давани по еднакво и на всички :) Добро утро

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 юли 2021 11:56

Горанов се връща. Сега един ЦЗ и един нападател като минимум, за да не изпаднем.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2021 12:05

W84me написа:Горанов се връща. Сега един ЦЗ и един нападател като минимум, за да не изпаднем.

НападателИ имаме, всъщност. Две чисти деветки си имаме. Бях впечатлен от това, което е направил Бари със себе си. В края на миналия сезон приличаше на кюфте. Имаме и Божинката, макар че явно никой в "Левски" не го брои за жив. Да, централен защитник си трябва. Някой бек истински вместо Найденов, и треньор. Средата я имаме. Горанов идва. Михайлов... добър-лош, научен вратар си е. Ако ги направим тези неща (треньор, ЦЗ и бек), няма как да изпаднем (за повече мисля, че не е сериозно да мечтаем).

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 юли 2021 12:13

metodito написа:
W84me написа:Горанов се връща. Сега един ЦЗ и един нападател като минимум, за да не изпаднем.

НападателИ имаме, всъщност. Две чисти деветки си имаме. Бях впечатлен от това, което е направил Бари със себе си. В края на миналия сезон приличаше на кюфте. Имаме и Божинката, макар че явно никой в "Левски" не го брои за жив. Да, централен защитник си трябва. Някой бек истински вместо Найденов, и треньор. Средата я имаме. Горанов идва. Михайлов... добър-лош, научен вратар си е. Ако ги направим тези неща (треньор, ЦЗ и бек), няма как да изпаднем (за повече мисля, че не е сериозно да мечтаем).

Бари на физика го докарва в момента, да. Не мисля обаче, че има възможност да изкара цял сезон. На Божи явно няма да се разчита.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2021 12:15

И разбира се, дано Живко види, че Бари не е крило. Супер тъпотия е, когато почнеш да правиш промени там, където не трябва. Девятката си е девятка, крилото си е крило.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 27 юли 2021 14:05

Абе и Миланов ако вземем няма да е зле.
За съжаление Цоневи и Славчев са малко чупливи, макар да се надявам да ги подминават такива неща.
За нападател се надам на Боруков, защото е млад и с потенциал, докато Иса например си е на 32 вече.
България !!!!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 юли 2021 15:00

Бумеранг... Тъкмо бях забравил, че някога е играл при нас и хоп, върна се! :(
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 27 юли 2021 15:19

koisa написа:Бумеранг... Тъкмо бях забравил, че някога е играл при нас и хоп, върна се! :(

Е що, това е един от футболистите, който прогресира много при Роси, а и биеше добри дузпи....
Не мога да разбера на това дередже дето сме в момента как може де се намира манА постоянно, за който и да е дето е дошъл....
А и крайно време е да развиеме и собствени кадри, че разни отбори като Разград го сасипаха БГ футбола....
България !!!!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 27 юли 2021 15:25

mrw8 написа:
koisa написа:Бумеранг... Тъкмо бях забравил, че някога е играл при нас и хоп, върна се! :(

Е що, това е един от футболистите, който прогресира много при Роси, а и биеше добри дузпи....
Не мога да разбера на това дередже дето сме в момента как може де се намира манА постоянно, за който и да е дето е дошъл....
А и крайно време е да развиеме и собствени кадри, че разни отбори като Разград го сасипаха БГ футбола....

Да бе не са разбили лайнарщините, ами Разград! Някой ви срал в гащите!
Излезте от кома и стигнете Разград. Не се молете те да се върнат при вас. Няма да стане.
Разград са виновни, че сте яли/пили, не платили!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 юли 2021 16:08

Това е Левски и чуждите паници не трябва до го интересуват.Ако беше дошъл Домусчиев преди 10 год. при сините друго щеше да се пее в хора. :mrgreen: След Горанов ако и Миланов ако доиде ще се оформи добро ядро. Факт е обаче ,че Живко няма да може да изсмуче максимума от тези играчи камо ли да ги нареди адекватно на терена. Старае се но си е за помощник. Гочето мисля не е треньор никъде. На възраст е и не вярвам да има претенции финансови. Би могъл да помогне много за тази година.

Върни се в “Левски”