Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА
Гледам някаква статия в Гонг за някаква инициатива на 1948 "Обединени легенди'' и като прочетох името на най-легендарната легенда Емил Бучински се разплаках от умиление! 

gihuelo написа:Ozzimozzi написа:Наистина любопитни промени, при това изглеждат кардинални. Аз също мисля, че се подготвят нещата за смяна на собственика, или поне за влизането на нова силна фигура, която да поеме част от издръжката на клуба.Dust написа:Преди седмица споделих, че Томаш дебне зад ъгъла, но вече и сянката му се вижда
Греда, галил си грешното кълбо! Оказа се, че сянката не била на Томаш, но нищо, може би следващият път ще уцелиш!
Dsport написаха снощи в 23:50 за смяната на треньора и уйнето реши да се прави на Ванга един час след това , но пак не позна
Сърдечно благодаря, че съм по-интересен от клуба ти. Още на 18 юли съм споделил мнение https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=1 ... 8#p8035864 а дали съм познал или не ми е през потребителското ми име, което ти е любимо.
Между другото ЛП толкова сериозно е изплискал легена, че като нищо може да пристане на 1948.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
honda написа:soilwork написа:ec4u expert consulting ag от Германия ще аутосорсва ЦСКА. На тях мажоритарен собственик са европейският фонд Silverfleet Capital. Ще имаме нови собственици и още мащабни промени
Най-искрено ви го пожелавам -без грам ирония![]()
Това ЦСКА-София да стане по-силен ,по никакъв начин няма да направи любимия ми клун по-слаб(то и така си досатъчно слаб)
Много пъти съм казвал ,че българския футбол ще се тръгне нагоре когато с него се занимават хора с реален бизнес(ГГ няма реален работещ бизнес) ,които гледат на ФК като бизнес проект подчинен на своята си логика. Неслучайно Лудогорец и Домусчиеви са абсолютни доминанти. Колкото и да е спорен бизнеса им ,те определено имат раборещи структури. Нещо което нве можем да кажем за ГГ- има бизнес начинание на ГГ,което да е успешно?
бензиностанции: Петрол например
k_oleto написа:honda написа:soilwork написа:ec4u expert consulting ag от Германия ще аутосорсва ЦСКА. На тях мажоритарен собственик са европейският фонд Silverfleet Capital. Ще имаме нови собственици и още мащабни промени
Най-искрено ви го пожелавам -без грам ирония![]()
Това ЦСКА-София да стане по-силен ,по никакъв начин няма да направи любимия ми клун по-слаб(то и така си досатъчно слаб)
Много пъти съм казвал ,че българския футбол ще се тръгне нагоре когато с него се занимават хора с реален бизнес(ГГ няма реален работещ бизнес) ,които гледат на ФК като бизнес проект подчинен на своята си логика. Неслучайно Лудогорец и Домусчиеви са абсолютни доминанти. Колкото и да е спорен бизнеса им ,те определено имат раборещи структури. Нещо което нве можем да кажем за ГГ- има бизнес начинание на ГГ,което да е успешно?
бензиностанции: Петрол например
Тук не коментирам КОЙ е собственик на "Петрол" (май не е точно ГГ ,а един успешен млад мъж по тежък от ГГ с около 100 кг

Отделно:
https://www.capital.bg/biznes/kompanii/ ... ia_petrol/
Единствените успешни сериозни бизнеси на ГГ бяха контрабанда на югоембаргото, на захар, на горива, източване на ДДС, източване в енергетиката(там е малък играч)- аз лично не бих ги нарекъл сериозен бизнес . Отдавна всичко това е затворена страница или минало в ръцете на споменатия успял млад мъж. Едва ли има някой ,който е фалирал повече компании от ГГ.
honda написа:ugly bug написа:За мен си е страхотна новина.
Стойчо си идва с екипа и взема цялата власт и отговорност.
Няма кой да му пречи и да взема решения през неговата глава.
Най хубаво е че Стойкас вече е далеч.
Като го видех ухилен с анцуга на стадиона и ми се обръщаше корема.
Успех на Стойчо и благодарности към Любо!
Само ЦСКА!
Докато ГГ е собственик, СС е втория човек след него в клуба.
Няма значение дали е включен във ведомостта на заплатите или не.
Той и в Литекс доста време официално не заемаеше някаква позиция, но може да попиташ колегата Dust(той е много добре запознат какво се е случвало в Литекс) дали СС реално не е бил силния човек в клуба.
За Ст.Младенов- много пъти съм писал - много добър треньор . Нещо средно между Ив.Вуцов и Г.Василев(той самия никога не е криел ,че се учил от тях). Само дето практукува футбол от 90-те години на миналия век. Успешен за шампионатни мачове,но не и за турнири на елиминация. Което го прави много скъп за собственика треньор - приходите идват от ЕКТ или от трансфери. Някой да се сеща за успехи в тези аспекти на Ст.Младенов? - Колко футболиста са се развили при него?
Докато за ГГ най-важното са приходите. Той иска минимум 17-18 млн лв от ЕКТ и от трансфери на година ,ако това не се случи или ГГ или Ст.Младенов ще си ходи.
Иначе приказките ,че СМ иска да има директен контакт със собственика -няма лошо но няма как да стане. Най-малкото в 95% от времето ГГ е извън България (не коментирам и здравословните му проблеми).
2008-а, когато ни откраднахте лиценза, СМ беше сглобил добър отбор и струваше много повече от 17-18млн. на онези пари. В момента може сумата да я умножиш по 2 или 3 най-малко. Жалко, че Томов нямаше никой зад гърба си. Ама може и да е било за добро, знаеш ли? Следващите му периоди бяха в безпаричие, но пък може да споменем Чочев, който спокойно можеше да бие рекорда за БГ-трансфер, ако не бяхме на зор с парите или пък Серджиу Буш, също продаден за не малко пари.
Естествено остава горчилката от комисионните, рестото и т.н., но пък, ако Гришата е със сериозни намерения, тоя въпрос ще се разреши.
Успех на Стойчо Младенов!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- trokadero_
- Контакти:
От тук нататък се иска само и единствено време и много работа. Стойчо го каза днес преди да заминат. Иска се време, идва при заварено положение и разполага с футболисти, които ги има в момента.
Стойчо ще направи отбор, ще сглоби състав и както го каза не всяка година да се взимат нови играчи и напълно нов отбор всеки трансферен прозорец.
Време и работа.
Успех на Стойчо !
Стойчо ще направи отбор, ще сглоби състав и както го каза не всяка година да се взимат нови играчи и напълно нов отбор всеки трансферен прозорец.
Време и работа.
Успех на Стойчо !
Поредният на които му трябват 2 години за да направи отбор. Между другото нали съдеше ЦСКА за някакви пари преди време.Явно ги е взел.
-
- Контакти:
Вълчан написа:Поредният на които му трябват 2 години за да направи отбор. Между другото нали съдеше ЦСКА за някакви пари преди време.Явно ги е взел.
[offtopic]Само да попитам, Петър Хубчев получи ли си парите.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Мачът срещу Осиек на стадион Васил Левски.