Ако не друго ще четем за:
Харизми, съдията повлия на мача, късат живо месо от нас, момчетата плачат в съблекалнята.
Едни и същи герои се въртят в клетото ни футболче.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Ако не друго ще четем за:
Харизми, съдията повлия на мача, късат живо месо от нас, момчетата плачат в съблекалнята.
Едни и същи герои се въртят в клетото ни футболче.
Първи кръг, а вече цирковете в Ефбем ти лигата са много
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
miro_rz написа:След това ще го изгонят и ще ги изклати за неустойки!
И ще е прав! Чудя се понякога, колко трябва да е тъп човек, за да говори неща, които не разбира. Ми нали, ако няма неустойка, каквато има всеки треньор на запад, ще ги гонят като кучета, както и сега се случва. Та Мауриньо от неустойки е изкаарал повече пари отколкото докато е бил треньор. Нали искате като на запад? Неустойката ти дава спокойствие да работиш
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:miro_rz написа:След това ще го изгонят и ще ги изклати за неустойки!
И ще е прав! Чудя се понякога, колко трябва да е тъп човек, за да говори неща, които не разбира. Ми нали, ако няма неустойка, каквато има всеки треньор на запад, ще ги гонят като кучета, както и сега се случва. Та Мауриньо от неустойки е изкаарал повече пари отколкото докато е бил треньор. Нали искате като на запад? Неустойката ти дава спокойствие да работиш
Такова животно при българските треньори е рядкост. То затова и футбола ни такъв.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
шивача написа:miro_rz написа:След това ще го изгонят и ще ги изклати за неустойки!
Те и Разград бая са платили неустойки на треньори ! Да не се смеят много.
boabbb написа:Warped написа:С пясък маже ли се?
Пробва да прави ебавки без да е "мазал" друго осве г** си през живота си![]()
![]()
![]()
![]()
На мене тва ми е смешното
Батка, варовата мазилка е точно вар и ситен пясък ... Не морски, деПо принцип не е лошо и малко циментец да сложиш да държи повече
С пясък маже ли се?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
gihuelo написа:шивача написа:miro_rz написа:След това ще го изгонят и ще ги изклати за неустойки!
Те и Разград бая са платили неустойки на треньори ! Да не се смеят много.
То парадокса е друг, че все плащате на едни и същи треньори!
Кой треньор е това в ерата на ГГ?
-
Непринуден
- Контакти:
realno написа:Аз нямам илюзии за Живко Миланов, за разлика от вас за духащия супи. И сега се видя че както винаги сте в заблуда. Както сте в заблуда, че подкрепяте ЦСКА, а това оригинален Литекс.
Много виждаш бе!
Значи си видял и че подкрепяш Динамо. Какво толкова харесахте на руските вариации?
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
Е как ще харесва руски вариации, виж че е против ЦСКА.
А и сега като го през 2016та е по лесно
А и сега като го през 2016та е по лесно
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.