[center]

[center]Стадион: "Локомотив" (Пловдив)[/center]
[center]

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
krumeto написа:С резервите и юношите. Каквото сабя покаже.
1 - 3
ELFen написа:Добре е да е отбележи/както Локо Пд подчертават, че получените голове са си от техни грешки (което в крайна сметка не е така)/ подаръка от Сисиньо за техния гол-мисля, че Кахлина щеше да реагира по-сполучливо?!
Наистина добър мач, но не чак равностоен
Irish stout написа:ELFen написа:Добре е да е отбележи/както Локо Пд подчертават, че получените голове са си от техни грешки (което в крайна сметка не е така)/ подаръка от Сисиньо за техния гол-мисля, че Кахлина щеше да реагира по-сполучливо?!
Наистина добър мач, но не чак равностоен
Баш си беше равностоен мачът. Както бихте, така и можеше да загубите. Локото имаха немалко положения - Умарбаев, гредата, удара на Руан отдалече, които можеха да обърнат развоя. Да не забравяме, че защитата е изцяло нова и все още несработена, а нивото на Диниш Алмейда беше изключително високо.
Аз лично съм доволен от играта на фона на това с какви очаквания тръгнахме след многото напуснали.
staria написа:Този мач, можеше да завърши 4:3 и 1:7. Успех на двата отбора в Европа. За мен най-интересните мачове е Ефбетлигата в последните години са точно между двата отбора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост