ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги
Аааахахахахахаа, скункса е уникален олигофрен - http://www.blip.tv/file/3204376/
-
- Контакти:
При честите си пътувания до Италия Митето, Селския и г-н Христолов посещават психодиспансер за страдащи от шизофрения, където са завързали трайно приятелство с импресариото на Рамацоти, Шрек и г-н Салерно.
I think this is the beginning of a very beautiful friendship.
I think this is the beginning of a very beautiful friendship.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
- Canaries front
- Контакти:
И като дойде тая шайка палячовци какво? Пак немогат да бъдат картотекирани,не е платено на Попов,Гаров,Тимонов ,Манчев,Аврамов,Кръстев и т.н. Къде ще играят ми е чудно, селския няма и стадион. Поредните му лажи ,всеки ден разлчно място за лагер казва ,че тренирали ,май не са се разбрали с дебелариума
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
-
rump_shaker написа:Само не разбрах с какво са ЗЛИ Бареков, Андрееев и Боби. Аз лично не ги познавам и неискам да ги защитавам но от позицията ми на страничен наблюдател ще питам нещо.
-Нима са закоравели престъпници?
-Или са доказани мошенници измамили хиляди бабички?
-Или може би са тези които са докарали футболни клубове в фалити?
-А може да са ви бръкнали на всички по дупките и затова да ги мразите?
-Знай ли се, може да са рецидивидсти!
За гореизборените неща незнам, може и да са такива, но едно със сигурност знам. Бареков и Андреев както нас за израстнали на този шибан стадион. Били са всяка шибана събота по мачовете да викат за БОТЕВ! Те са Ботевисти ако не друго и милеят за отбора. И стига с празни приказки щяли да си правят име на наш гръб. По тази логика не трябва да се назначава никой като президент защото, щеш нещеш име се прави като си ръководен кадър! Аман от завистливи разбираи!
Ама те в момента са ОГРОМНОТ ЗЛОООООО както някои тука пишат. Нервя се хора.
Следя ти болката за безгръбначните ти приятели мекотелото Андреев и амебата Б.Димитров.Ами сигурно си спомняш края на 2008г. как двамцата дойдоха с голямата кошница излъгаха феновете за светло бъдеще,излъгаха футболисти,треньори и работници,че ще им платят и за награда изгониха легендите Вичев и Пехливанов.Така,че стига си ми ги писал в графата Ботевисти.....
Не губете фокус с безполезни дискусии. В краина сметка всеки има предпочитания, например преди година и малко в САЩ един харесваше Обама друг МаКеин, но всички искаха да се отърват от Буш. Тези спорове за/против някого на този етап са безмислени освен ако тези които ги водят имат цел да пропагандират. Гледаите към заветната цел - СВОБОДЕН БОТЕВ!
За другото ще му доиде времето. Ето вижте марулите как преценяват инвеститорите и ги изритват ако не стават.
Нека да стигнем до пътя пък тогава ще видим с какво превозно средство ще поемем към върха.
За другото ще му доиде времето. Ето вижте марулите как преценяват инвеститорите и ги изритват ако не стават.
Нека да стигнем до пътя пък тогава ще видим с какво превозно средство ще поемем към върха.

Ето моята версия за случващото се: Италианската футболна федерация има програма за подпомагане на футболисти, останали без договор. Тя им организира безплатни лагер-сборове, на които се канят мениджери от различни страни. Целта е тези мениджери да си харесат играчи и да им намерат отбори. В МОМЕНТА ТАКИВА ЛАГЕРИ СЕ ПРОВЕЖДАТ В РЕДЖО КАЛАБРИЯ. Ако БФС не изхвърли Ботев, доста от тези играчи ще бъдат докарани от Калабрия в Пловдив. За 6-месечния си престой в България те няма да получат нито една заплата, но те си го знаят предварително. БФС, НАП и бившите футболисти ще получат уверение, че Селския ще им се издължи "другата" Сряда. Може дори да ни покажат някакъв фиктивен договор за управление.
- bulgaro
- Контакти:
botev forever написа:Следя ти болката за безгръбначните ти приятели мекотелото Андреев и амебата Б.Димитров.Ами сигурно си спомняш края на 2008г. как двамцата дойдоха с голямата кошница излъгаха феновете за светло бъдеще,излъгаха футболисти,треньори и работници,че ще им платят и за награда изгониха легендите Вичев и Пехливанов.Така,че стига си ми ги писал в графата Ботевисти.....
А чий го диреха легендите Вичев и Пехливанов при Чич'Мити толкова години?
Хубаво, разбирам, обичат Ботев, животът им е Ботев, сърцето им е Ботев..., но годините си минават, а нашите хора все с Митко...
Ами, за толкова време как не си отвориха очите? Или са били кьорави, или са били мишки, но аз легенди, които, волно или поради глупост, да участват в съсипията на Ботев, не познавам.
Ясно е, че "мекотелото Андреев и амебата Б.Димитров" също са имали свой или чужд интерес, но щом, за сега, техният и нашият интерес съвпадат, аз не виждам причина да не се възползваме от съвпадението.
А твоята визия изобщо не ми е ясна - италинците не щеш, Барека не щеш..., може би Митето да си остане, поне ще си запазиш работното място, нищо, че не взимаш заплата, той ще ти дава на ръка

И се чудя, защо, по дяволите, тук се прокрадват някои мнения целящи нови разединения, точно когато сме уж най-здраво обединени?
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
-
bulgaro написа:botev forever написа:Следя ти болката за безгръбначните ти приятели мекотелото Андреев и амебата Б.Димитров.Ами сигурно си спомняш края на 2008г. как двамцата дойдоха с голямата кошница излъгаха феновете за светло бъдеще,излъгаха футболисти,треньори и работници,че ще им платят и за награда изгониха легендите Вичев и Пехливанов.Така,че стига си ми ги писал в графата Ботевисти.....
А чий го диреха легендите Вичев и Пехливанов при Чич'Мити толкова години?
Хубаво, разбирам, обичат Ботев, животът им е Ботев, сърцето им е Ботев..., но годините си минават, а нашите хора все с Митко...
Ами, за толкова време как не си отвориха очите? Или са били кьорави, или са били мишки, но аз легенди, които, волно или поради глупост, да участват в съсипията на Ботев, не познавам.
Ясно е, че "мекотелото Андреев и амебата Б.Димитров" също са имали свой или чужд интерес, но щом, за сега, техният и нашият интерес съвпадат, аз не виждам причина да не се възползваме от съвпадението.
А твоята визия изобщо не ми е ясна - италинците не щеш, Барека не щеш..., може би Митето да си остане, поне ще си запазиш работното място, нищо, че не взимаш заплата, той ще ти дава на ръка![]()
И се чудя, защо, по дяволите, тук се прокрадват някои мнения целящи нови разединения, точно когато сме уж най-здраво обединени?
Не искам лъжата да управлява Ботев Пд!!!Не упреквам никой от легендите защото почти всички са работили в Христоловото ад.Както виждаш М.Бакалов движи нещата и никой не е срещу него макар и на 2 пъти да работи за селяка.но той си е наш,а не някакъв плазмодий като Андреев и кликата му да се мъчат да яхнат Ботев Пд.И накрая понеже бе послушен ти давам "моето" работно място при селяка да взимаш ти пари на ръка(явно си запознат със Сельовите мурафети).
- pasaden
- Контакти:
-
Последна промяна от pasaden на 11 фев 2010 18:53, променено общо 1 път.
100 години символ на Пловдив
- pasaden
- Контакти:
100 години символ на Пловдив