Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот Liquidator » 24 юни 2021 20:49

kingofpop написа:...

kingofpop, би ли споделил в кои букмейкъри играеш? Едно време ги следях за НБА, ама те половината ги закриха.
bet365, bwin, efbet, pinnacle, tonybet, betonline видях :roll:
И тези арбитражи за Европейското дебнеш ли ги като при НБА, т.е. сриват ли се бързо коефициентите?
Мерси.
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 25 юни 2021 01:06

ами само бета, пинакъл и betonline останаха, но и те са достатъчни реално. Хубавото на пина е, че никога не лимитирват дори и милионер да станеш :mrgreen:

Иначе сега на удари имаше ама сриват много бързо да за 2-3 минути. Трябва си яко дебнене. Първите 2 кръга на групите имаше бая добри, третия по-слабо.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 25 юни 2021 19:45

Това с удари,точни удари,засади - във футбола,е много несигурна работа....играл съм ги края на 2019-та между бет 365 и 7777.бг,много рядко влизаха,имам записки,мога да погледна по-подробно....няма нищо общо с дупките в баскета.
И в крикета съм играл много дупки за отбелязани ''шестици'' и ''четворки'' в двубоя - и там е на кантар работата...

Миналата пролет бях хванал жестока арбитражна дупка на женски хандбал в Беларус,на хендикап - 1,5 за домакина и + 2,5 за госта,домакините биха с 29-27,с гол буквално в последната секунда :mrgreen:
На футзал също излизаха дупки за брой отбелязани голове,но и там е лимбизе работата....
В тениса за брой асове и двойни грешки също се намират....но все пак баскетболът е Царя - на гарантираната печалба в тази стратегия,наречена 'мидлинг' :mrgreen:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 26 юни 2021 21:44

Ха ха....гледам и Палмсбет се престрашили да дадат десетина залога за точки на играчи в НБА....само че с моя лимит при тях 1 лев за 24 ч. кво да правя там :)
Направили секция 'специални залози',хвърлих едно око и за тенис - имат спредове за асове и двойни грешки...но няма да тръгна да търся дупки между тях и други букита,ако някой е заинтересован - да провери.
И внимавайте - че лимитират мигновено :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2021 21:34

mizantrop написа:...
Между другото - ако нямате лимити (като мен ) - бонусите се крадат,не се залагат просто така....Дори безплатните залози се крадат гарантирано на 60-70 % от стойността им.Никога не залагайте бонус просто така - така влизате в тяхната рамка,и малко по-късно ви взимат парите :mrgreen:

Прощавай за неумния въпрос, много съм нов и бос в залаганията, но какво имаш предвид с горното? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юли 2021 23:33

Аз го разбирам колегата така - Примерно "под 9" корнера коефицента е 2.3 а над 8 корнера 2, бонуса го слагаш на "над", ако е примерно 20 лв. което ти носи общо 46 кинта, те си задържат 20, 26 остават за теб.
А на "над 8" слагаш твои пари, да речем 10 кинта, което прави = 20 лв.
Реално играеш с 10 твои лева, а гарантираната минимална печалба е 20 лв.
Ако излезе бонуса, при 10 твои лв. вземаш 26... Така или иначе си на печалба. 8-)

Сега получих 10 кинта от БЕТ-а за началото на мега футболното ни Първенство, за да има тръпка ги заложих на Левски - Славия, на 2-ка ( 3.5 коеф. ) = 35 лв. но ще си удържат 10-те кинта, тъй че, евентуално вземам 25 лв.
Подкрепих бонуса с мои пари, на Х сложих 3.70 = 12,21 и на 1-ца 6 кинта = 12.30
Реално играя с 9.70 мои пари и ще взема минимум 12.20, ако Славия вземат, че бият ( айде не, ама поне да имам нЕква утеха :lol: ) = 25 лв.
Коефицентите сякаш не позволяват да прибера повече, поне аз така ги сметнах ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 25 юли 2021 08:47

Неправилно разсъждавате....
Последна промяна от mizantrop на 25 юли 2021 16:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юли 2021 13:27

Добре, ама аз нямам други профили в други сайтове осен П***с бет, следователно горният пример не важи за мен, но ако следвам логиката на колегата THE GAME, днес мога да оползвотворя безплатния си залог 20 лева Мега дерби (Ако загубиш залог 20 лева, ти връщат 20-те лева, но на практика ги вадиш като свои пари. Ако спечелиш с тия 20 лева, взимаш само печалбата.), който важи само за мача Числото - Тирето и то само на живо, така:
Ако приемем, че коефициентите се запазят ама едва ли, ако сравняваме как рязко се промениха вчера на Левски - Славия в още в самото начало в секцията на живо, имаме следната ситуация:
1 коеф. 4.15 мисля да заложа бонуса 20лв. печалба 83
X коеф.3.01 мисля да заложа 17лв. печалба 51.17
2 коеф.2.24 мисля да заложа 23лв печалба 51.52
Така в най-лошия случай печеля 11.17лв. (Но ако излезе Х или 2, ми връщат и залога от 20 лева за 1-ца), а в най-добрия 23лв.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 25 юли 2021 15:43

TristaNNN написа:Добре, ама аз нямам други профили в други сайтове осен П***с бет, следователно горният пример не важи за мен, но ако следвам логиката на колегата THE GAME, днес мога да оползвотворя безплатния си залог 20 лева Мега дерби (Ако загубиш залог 20 лева, ти връщат 20-те лева, но на практика ги вадиш като свои пари. Ако спечелиш с тия 20 лева, взимаш само печалбата.), който важи само за мача Числото - Тирето и то само на живо, така:
Ако приемем, че коефициентите се запазят ама едва ли, ако сравняваме как рязко се промениха вчера на Левски - Славия в още в самото начало в секцията на живо, имаме следната ситуация:
1 коеф. 4.15 мисля да заложа бонуса 20лв. печалба 83
X коеф.3.01 мисля да заложа 17лв. печалба 51.17
2 коеф.2.24 мисля да заложа 23лв печалба 51.52
Така в най-лошия случай печеля 11.17лв. (Но ако излезе Х или 2, ми връщат и залога от 20 лева за 1-ца), а в най-добрия 23лв.

Нещо много неправилно смяташ - гледам че ще слагаш общо към 60 лева,за 1-ца не слагаш никакъв бонус,а твои пари,това ти е квалифициращия залог,,а при Х и 2 печелиш по 51 - тук си по 9 лв в загуба,и не ти връщат 20 лв чисто,а под формата на безплатен залог....ами ако загубиш и него после,си оставаш с 9 лева пасив....
Последна промяна от mizantrop на 29 юли 2021 07:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 юли 2021 16:49

Бах ва у математиците. Нищо не схванах. Убаво ми викаше даскалката да слушам и да не уча за тройка, че един ден ще ми потрябва математиката. Май схвахах. Залагаш си бонуса на загуба и те ти дават бонуса след това :lol: Като получих бонус преди много години трябваш да го въртя три или пет пъти, за да ми го дадат
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”