efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 21:00
Някой ако има нужда от билет за мача, нека ми пише на лично съобщение.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- darkblue67
- Контакти:
Купих си билет, но тъй като съм от Варна и няма как да дойда за мача, ако някой го иска да ми пише на лично. STRABAG, Блок 4, Ред 9, Място 30.
-
- Контакти:
vvessel написа:Чак не ми се гледа тоя мач, като знам каква сила сме.
Интересно какъв Левскар си, ако след толкоа време остъствие и полемики дали въобще ще ни има не ти се гледа мач на Левски. Аз лично броя всеки час.
icemanbg33 написа:vvessel написа:Чак не ми се гледа тоя мач, като знам каква сила сме.
Интересно какъв Левскар си, ако след толкоа време остъствие и полемики дали въобще ще ни има не ти се гледа мач на Левски. Аз лично броя всеки час.
Ами брой, кво се занимаваш с мен. Аз гледах мача с Левски Лом и затова тоя не ми се гледа, щото Славия със сигурност са по-добри от Лом. Голяма мъка ще бъде.
Между другото за какво отсъствие говориш, след като от един месец играят контроли? Или ти си отсъствал?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Как 50 процента от стадиона са 5000 билета? Герена в момента е поне 14 000
Единственото, което си пожелавам за началото на сезона, е да сме повече от миналогодишния старт срещу Берое, когато ситуацията не беше никак по-спокойна, но на стадиона бяхме преко сили 1500 човека, преброени през сините очила. Дано този път да е различно. Впрочем това е моята прогноза за мача - 5000 левскари на стадиона! 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
vvessel написа:icemanbg33 написа:vvessel написа:Чак не ми се гледа тоя мач, като знам каква сила сме.
Ами брой, кво се занимаваш с мен. Аз гледах мача с Левски Лом и затова тоя не ми се гледа, щото Славия със сигурност са по-добри от Лом. Голяма мъка ще бъде.
Между другото за какво отсъствие говориш, след като от един месец играят контроли? Или ти си отсъствал?
И аз гледам всяка контрола, но да ми сравняваш контроли с началото на нов сезон, нова надежда и най-старото столично дерби с мач с Левски Лом поне за мен не е нормално. Това, че сме завършили на равно в контрола с Левски Лом не означава, че в събота ще загубим например. Но и да загубим, по-страшното е, че има фенове които началото на новия сезон дори не им предизвиква пеперудки в стомаха. Всяка победа след това няма особено значение.
След като само Андреев за момента има договор, кой ще ни е втори вратар утре?
- modor
- Контакти:
Честит празник! Днес Левски играе! По-късно през деня се разходете до долината на глинените гърнета, която вече не е, но някой светъл миг отново ще бъде. Разкажете на детето си защо се е наричала така. Покажете му музейната експозиция, за да разбере какъв отбор обичаме и какво в него винаги ще подкрепяме. Купете на вас, на него и на нея артикули с емблемата на най-обичания български спортен клуб. Купете и абонаментна карта, а също и билет за мача. Бъдете от онези хора в живота, които дават и които подкрепят. Бъдете на трибуните днес, в 21:00ч., и дайте всичко от себе си за подкрепата на най-великия български спортен клуб.
Ако си дал, от себе си, не си живял напразно!
За Левски ВСИЧКО! От Левски НИЩО!
Ако си дал, от себе си, не си живял напразно!
За Левски ВСИЧКО! От Левски НИЩО!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.