Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zieek91
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот zieek91 » 19 юли 2021 21:44

Dust написа:Buna dimineata, заек. Зная, че дума съдържаща в себе си уй много ти приляга, но не мога да ти помогна, търси сред своите обратни

В редактираният пост само съм добавил "футболен предводител", защото си построшил Google да търсиш кой е този оптичен президент и резултатите все оскъдни.

Merhaba, Уйне, нали така се поздравявате във форума на çarşı beşiktaş :) Добре де, защо се обиждаш, засягаш , кой ти е виновен като сам си си лепнал това Уйне, само ти си знаеш за чий уй си си мислил толкова като си правил регистрация :)

Колкото до резултатите за кой е този оптичен президент - не вярвам да си толкова глупав да искаш да ги видиш тук, но ако много държиш да грейнеш с целия си блясък и да зарадваш част от форума , само кажи,,, нали знаеш какво става с някой като вземе много да си повярва и сам да се хвали :)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 юли 2021 21:48

Ще се радвам ако ми дадеш линк към този форум, а хората са измислили гугъл преводача и горе долу върши работа.

Аз хвалене не видях, но пък добре захапа и показа идиотската страна на характера ти.

Да предпочитам да гледам 10 -тина мача в тези две страни, тъй като са удобни дестинации, отколкото да ходя по нашите кочини, но остави това, то на терена няма какво да се види и незаслужават и 2 лева да им даде човек.

На 28 юли съм на Аслан тепе, мача ще е интересен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 19 юли 2021 22:03

Ако опънем литекса у неделя, онова Григан Дъ Боллес от Микре дали нема да предозира и да ни зарадва в понеделник ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2021 22:40

Припоци, какво става, ще махаме ли препинателния знак, както обеща някакъв айдукатин от селското ръководство? :roll:
Щото в началото на новия сезон официалните административни органи все още изписват Тирето с тире:
https://www.bfunion.bg/
https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... /#/dw/1289
Бих искал отново да приканя оня припознавач (да се припознае!), който твърдеше, че имало някаква "давност" за "приемане на името, такова каквото го искат заинтересованите лица", или някаква подобна тъпотия, в правилниците, да бъде така добър да цитира въпросния правилник. Още го чакам. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 юли 2021 22:49

Ozzimozzi написа:След като колегите от Подуене си връщат Горанката, Джеси твърдо е решил да се върне в ЦСКА и е запалил телефона на Армията! :)

Ще е яко в съблекалнята на подуенци.Представям си под душа Божинката, Горанката и 120кг национален вратар как се сайдисват помежду си. :mrgreen:
[offtopic]педали[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2021 22:49

Tsetsochisloto написа:Ако опънем литекса у неделя, онова Григан Дъ Боллес от Микре дали нема да предозира и да ни зарадва в понеделник ?

Няма как, хлабави сте. Май се наиграйкахте и догодина не ви виждам в еБем ти Лигата. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2021 22:52

шивача написа:..
Лео Меси е бил трениран от Христо Стоичков в школата на Барса, дано ти е достатъчен, мозАк :mrgreen:
....

Кога пък доктора хонорис кауза е бил треньор в Барселона, че да тренира Меси? Олеле майко! :lol:
[offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 юли 2021 22:52

Tsetsochisloto написа:Ако опънем литекса у неделя, онова Григан Дъ Боллес от Микре дали нема да предозира и да ни зарадва в понеделник ?

Това е вариант 1
Във вариант 2 е замесен Бочето, дето ще изплющи Цецо хемороида :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 юли 2021 22:55

TristaNNN написа:
шивача написа:..
Лео Меси е бил трениран от Христо Стоичков в школата на Барса, дано ти е достатъчен, мозАк :mrgreen:
....

Кога пък доктора хонорис кауза е бил треньор в Барселона, че да тренира Меси? Олеле майко! :lol:

Да те образовам, статията е от времето, когато гонг си беше на плешивия. Кофти, ама истина. Даже сега Меси е на крака при носителя на Златна и Сребърна топка!
https://gong.bg/football-sviat/ispania/ ... esi-369965

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 юли 2021 22:58

TristaNNN написа:

Няма как, хлабави сте. Май се наиграйкахте и догодина не ви виждам в еБем ти Лигата. :?

До догодина и двата ви тумора няма да ги има. Заминавате си в пакет :mrgreen:

Върни се в “Левски”