ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batistuta25
Контакти:

Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги

Мнениеот batistuta25 » 11 фев 2010 01:40

BPFC1912 написа:
dagger1912 написа:Пф вече незнам кво да мисля ... Объркан съм до край!Искам си стария Ботев, защото за мен Ботев е само един и с нов Ботев за мен поне дълбоко в съзнанието ще знам, че не е този отбор, който е бил ... Да се изчака да видим поредните "илюзии" и след това продължаваме с "Новият Ботев"

Приятелю , няма стар и нов БОТЕВ ! БОТЕВ е само един и е този зад който стим ние ! Историята на отбора е има и ще е има вече близо 100 години само и защото зад жълто-черната идея винаги са стояли хилядите привърженици , подкрепящи любимия си отбор.
Не ти ли стигнаха 11 години гавра , та ще трябва да чакаш поредните илюзии , както сам казваш.Малко ли ни е това време на всички БОТЕВИСТИ , та някои искат и още ? Мазохисти ли сме или нещо подобно ? Всеки избира сам съдбата си е казал някой велик мислител.Същото се отнася и за нас.Ще продължим ли да вярваме в извънземни или ще вземем нещата в свои ръце ? Аз и повечето ми познати БОТЕВИСТИ сме твърдо зад идеята за възраждането на любимият ни отбор , нямащ нищо общо с христоловото ад.Защото ние искаме като говорим за БОТЕВ , да говорим с надеждата за бъдещето , а не да живеем само със спомените !

+1
Любовта на хората прави един отбор голям!!!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 11 фев 2010 07:02

Исках друго да напиша, но не сте ме разбрали ... Няма значение ... Прави си 1+

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 11 фев 2010 07:22

bultrasa написа:от шврнц тапрунков
И аз си задавам въпроса - а какво става, ако, теоретично, има смяна на собствеността, документално, и нещата с изплащане на задължения и други неща се задвижат?[/quote)

Направо немога да си представя какво е в
тази ситуация да си мазохист!Какво се е случело изобщо....,че още се надявате на лъжите на селския и наговия дружко??Битер като баламите!........има една приказка....."ЛЪЖЕЦА ДОРИ ДА ГОВОРИ ИСТИНА...НИКОЙ НЕ МУ ВЯРВА!!"...никой не им е виновен,че са се постарали да бъдат такива...нали!!!!

Аз пък си мисля,че от доста време селския няма нищо общо с отбора...говоря за дела!Жабите...са си седяли в сянка и са си дърпали кончетата!Случайно си спомних как преди време селската гад като се прибираше от Италия...сякаш с пораснали крилца се връщаще....обнадежден още повече и повече!!! :idea:

Ти не четеш какво съм написал. Както и да е.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 11 фев 2010 09:01

Прочетох внимателно тезата , която е развил Сорсе. И чиито мнения уважавам. Разбирам логиката му на разсъждение , загрижеността му за клуба. Общо взето - базата върху която той стъпва е тази , че Салерно се представи през есента като самостоятелен "играч" в сагата за "италианската сделка" . Това даваше основание /тогава !!/ да смятаме че наистина иска да купи БОТЕВ . А накрая напускането му на преговорите със скандал само затвърди това усещане /вкл. и у мен/... Но !!! Нека си припомним последвалите италиански циркове чак до сега :!: Какво дава основание на Салерно ТОЧНО сега да се появи отново като "спасител" :?: Това е съвсем нелогично и нелепо ,ако приемем че е "влюбен" в БОТЕВ и го иска сал от едните добри чувства. По-скоро появата му трябва да се свържи с изтичащите срокове за отнемане лиценза на Селския , и рухването на кухото му АД. Това значи ,че Салерно ,въпреки привидните скандали с групата на Пичоне , Борг , Реки ... си е всъщност от отбора на Селския :evil: Всички появили се , и в последствие изчезнали жабари , са от един и същ отбор :!: Селско-италианският :idea: И не трябва да се вярва на нито една сцена от разиграваните циркове и скандали по италиански пред очите на българските фенове. Ако погледнем без емоции , безпристрастно , само върху реалните им действия ,ще видим една и съща последователна линия на поведение. Това е линията за спасение на Селското АД :evil: Явно това е необходимо на италианските мафиоти , и ако трябва - в театрото се вкарвата актьори ,които вече си мислехме ,че са излезли от сцената.

teufel
Контакти:

Мнениеот teufel » 11 фев 2010 09:15

Междувременно Димитър Христолов удари на камък в опитите си да прати в Италия 5-6 от българските играчи. Те трябвало да се присъединят към митичния бразилско-конгоанско-италиански Ботев, който тренира в Реджо Емилия. Христолов обявил, че са готови самолетни билети за днес за Иван Караманов, Лилчо Арсов, Васко Василев-Стълба, Чудомир Григоров-Чудото, Димитър Витанов и Илиян Йорданов. Те трябвало да летят с нискобюджетна самолетна компания за Милано. Групата обаче категорично отказала на пътува за Италия. "Аз лично няма да тръгна. Търся си нов отбор", каза Витанов, който разтрогна договора си по вина на клуба. Същото сториха Чудото и Йорданов. Григоров тренира със Спартак (Пд), Йорданов е пред договор с втородивизионния Любимец.

НИКОЛАЙ СТОЯНОВ

Новият бразилско-италиано-конгоански Ботев пристига в България във вторник, но тутакси ще се скрие в Слънчев бряг или Поморие, научи "7 дни спорт". Собственикът на клуба Димитър Христолов вече е капарирал автобус, който ще докара странната селекция от летище София в Пловдив. Тимът сега тренира в Реджо Емилия при човек, който е водил дубъла на Парма. В България обаче ще бъде използван лицензът на роден треньор. Даже се споменава името на клубната легенда Динко Дерменджиев-Чико, който щял формално да води отбора през пролетния полусезон.

тия ако бяха толкова читави щяха да извадят подписания уж договор и щяха да платят задълженията,а не да се крият.толкова е просто.да ама явно цирка продължава с пълна сила.стига вече!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 11 фев 2010 09:26

Хубаво е да се осъзнае едно нещо:
Пътят за "Свободен Ботев" минава през "Вън Митко, смърт за Митко или както там ви е приятно", а вариантът "Салерно или друг полъх от Италия" е равнозначно с изминаване на митковите ръчички и тогава ще гоним Михаля из Апенините...

Днес, никой не може да каже на кой ще попаднем. И на мен Дудуков, Бобъра и всички зад тях не са ми особено симпатични, но както Васето по-горе каза - това е най-доброто, с което разполагаме за момента, а който има претенции за промяна на статуквото, нека да си размърда задника и да търси нещо по-добро. Аз не мога и за това си "налягам парцалите", другото е вече стойки "а ла нацупени кокони" ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 11 фев 2010 10:47

Поглеждаме вариантите най-простичко, а именно те са два!
От една страна стои нечовека от друга страна са Береков и компания/на много хора неприятен/
По стара народна поговорка "От две злини се избира по-малката"
И много хора смятат така, но ми се иска малко да успокоим топката за да може, ако имаме възможност да изберем не по-малката злина а пътя който ще изведе отбора там където му е мястото в борбата за титлите!!!

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 11 фев 2010 10:59

За всички по-важни решения в едно АД се иска мнозинство от 2/3 или 67%. Ако 34% от акциите останат на феновете и ветераните, те ще могат да осъществяват контрол над мажоритарния собственик.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 фев 2010 11:34

vranchevi написа:За всички по-важни решения в едно АД се иска мнозинство от 2/3 или 67%. Ако 34% от акциите останат на феновете и ветераните, те ще могат да осъществяват контрол над мажоритарния собственик.

И кой собственик(тоест човека,който ще дава парите) ще се съгласи на това(тоест някой друг да му казва колко,къде и за какво да ги дава)?Каква ще е ролята на "финансовия благодетел"?Чекмедже за пари,в което всеки и по всяко време да бърка и да си взима?Каква ще е неговата полза от всичко това?Или той няма да търси печалба,просто ще си хвърля парите ей така,щото сигурно ги е намерил на улицата.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 11 фев 2010 11:42

""Новият бразилско-италиано-конгоански Ботев пристига в България във вторник""
BUUUXAXAXAXAXAXAXAXAA :lol:

Върни се в “Ботев”