BPFC1912 написа:dagger1912 написа:Пф вече незнам кво да мисля ... Объркан съм до край!Искам си стария Ботев, защото за мен Ботев е само един и с нов Ботев за мен поне дълбоко в съзнанието ще знам, че не е този отбор, който е бил ... Да се изчака да видим поредните "илюзии" и след това продължаваме с "Новият Ботев"
Приятелю , няма стар и нов БОТЕВ ! БОТЕВ е само един и е този зад който стим ние ! Историята на отбора е има и ще е има вече близо 100 години само и защото зад жълто-черната идея винаги са стояли хилядите привърженици , подкрепящи любимия си отбор.
Не ти ли стигнаха 11 години гавра , та ще трябва да чакаш поредните илюзии , както сам казваш.Малко ли ни е това време на всички БОТЕВИСТИ , та някои искат и още ? Мазохисти ли сме или нещо подобно ? Всеки избира сам съдбата си е казал някой велик мислител.Същото се отнася и за нас.Ще продължим ли да вярваме в извънземни или ще вземем нещата в свои ръце ? Аз и повечето ми познати БОТЕВИСТИ сме твърдо зад идеята за възраждането на любимият ни отбор , нямащ нищо общо с христоловото ад.Защото ние искаме като говорим за БОТЕВ , да говорим с надеждата за бъдещето , а не да живеем само със спомените !
+1