Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bernaleo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Bernaleo » 18 юли 2021 20:54

Не знам кой е обрязан ама има едни пребоядисани... Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 юли 2021 21:00

Ozzimozzi написа:
zieek91 написа:
Dust написа:Най-нормалното нещо е отборът с повече българи в стартовият състав да победи.
miro_rz написа:Люпко Петрович дали чака обаждане!? :mrgreen:

Много е вероятно Томаш да дебне зад някой ъгъла.

Ти още ли не се интересуваш от българския футбол? :)

Той е фен на турското и в частност на турския футбол и като такъв е разбираемо, че симпатизира на отбора от Разград! ;)

Ще да бъде жалко ако не е смешно.
Само идиот може да направи такива сравнения.
На другия цитиран... какво да правя, когато гледам новините, когато почнат спортните такива да спирам телевизора ли?
Гледам минал ви е аналният дискомфорт от снощи и почнахте да изпълзявате, дано не е само до четвъртък вечер, че тогава болката ще е доста по-голяма.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 юли 2021 21:19

Dust написа:
Ozzimozzi написа:
zieek91 написа:
Dust написа:Най-нормалното нещо е отборът с повече българи в стартовият състав да победи.
miro_rz написа:Люпко Петрович дали чака обаждане!? :mrgreen:

Много е вероятно Томаш да дебне зад някой ъгъла.

Ти още ли не се интересуваш от българския футбол? :)

Той е фен на турското и в частност на турския футбол и като такъв е разбираемо, че симпатизира на отбора от Разград! ;)

Ще да бъде жалко ако не е смешно.
Само идиот може да направи такива сравнения.
На другия цитиран... какво да правя, когато гледам новините, когато почнат спортните такива да спирам телевизора ли?
Гледам минал ви е аналният дискомфорт от снощи и почнахте да изпълзявате, дано не е само до четвъртък вечер, че тогава болката ще е доста по-голяма.

Сам написа колко мача от турското възнамеряваш да посетиш на живо... Тежко е интересът ти към футбола да се подхранва от омразата към ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 юли 2021 00:56

Mitata написа:Сам написа колко мача от турското възнамеряваш да посетиш на живо... Тежко е интересът ти към футбола да се подхранва от омразата към ЦСКА.

Това, какво общо има с Лудогорец? Или си толкова захлупен, че за теб Лудогорец е равно на Турция, турци, чалми и подобни?
Какво ми предлага БГ футбола, че да отида на наш стадион?
Турция и Румъния са ми удобни дестинации, стадионите уникални, самият футбол е две нива над нашия, феновете (нали е модерно да се изтъйват) са класи над нашите, орханизацивята около мачовете също.
Аз ЦСКА го уважавам, а ЦСКА-София ми е безразличен, но пък защо да не си правя душевни чикии, като гледам що за нестерници са в този клуб.

Изминалия мач като бил значение, защо Кюстендилеца им държеше сметка след края на същия на пистата?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 19 юли 2021 02:03

Dust написа:
Mitata написа:Сам написа колко мача от турското възнамеряваш да посетиш на живо... Тежко е интересът ти към футбола да се подхранва от омразата към ЦСКА.

Това, какво общо има с Лудогорец? Или си толкова захлупен, че за теб Лудогорец е равно на Турция, турци, чалми и подобни?
Какво ми предлага БГ футбола, че да отида на наш стадион?
Турция и Румъния са ми удобни дестинации, стадионите уникални, самият футбол е две нива над нашия, феновете (нали е модерно да се изтъйват) са класи над нашите, орханизацивята около мачовете също.
Аз ЦСКА го уважавам, а ЦСКА-София ми е безразличен, но пък защо да не си правя душевни чикии, като гледам що за нестерници са в този клуб.

Изминалия мач като бил значение, защо Кюстендилеца им държеше сметка след края на същия на пистата?

Чудя се, дали и във форума на çarşı beşiktaş правиш правописни грешки или турският ти е перфектен? :)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 юли 2021 02:40

имах някакви някъкви самнениа, че си налседил много от прароднините си, нo те отпшаднаха.
Много си малък за света, а личности като "Оптичния президент" да са твоя футболен предводител само може да мечтаеш, като мангал пред скара.
С интерес очаквам следващият ти коментар за да видя дали ще ми се потвърди и следващото лично мнение.

Ce face?

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 19 юли 2021 04:06

Dust написа:имах някакви някъкви самнениа, че си налседил много от прароднините си, нo те отпшаднаха.
Много си малък за света, а личности като "Оптичния президент" да са твоя футболен предводител само може да мечтаеш, като мангал пред скара.
С интерес очаквам следващият ти коментар за да видя дали ще ми се потвърди и следващото лично мнение.

Ce face?

Уйне, редактира си поста и пак нищо не ти се разбира, пробвай утре като изтрезнееш / ако въобще това е причината :) /.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 19 юли 2021 05:40

Dust написа:имах някакви някъкви самнениа, че си налседил много от прароднините си, нo те отпшаднаха.

Ce face?

Защо се занимаваш с такива?
Кажи му, четворно оранжево тире и го отминавай! :mrgreen:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 юли 2021 07:20

krumeto написа:

Ce face?

Защо се занимаваш с такива?
Кажи му, четворно оранжево тире и го отминавай! :mrgreen:

Всяка обида от фен на турско сините е вид похвала. Цесекарите сме вън от всякакви зависимости и отстояваме нашето собствено мнение, за разлика от вас дето без кренвиршите на гелата не можете. Но когато фирмичките Му започнат да фалират една по една, ще ви видим.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 юли 2021 09:11

Оранжево небето,
Оранжево морето,
червените припоци,
оранжево реват. :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”