Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Диема 2
Re: mrw8
Странджата написа:Ми той Мъри да не е привърженик, че да помага безвъзмездно. Ние от клуба нищо не сме вземал и искаме да получим не много - само добра игра. А на други - подобно на Мъри, затова са им плащали ...
На 50% съм съгласен с това мнение. За мен хора направили кариера, благосъстояние и водещи се легенди на клуба би трябвало да имат отношение към случващото се. По тази логика на сегашните футболисти като не са им плащали и да си вдигат чукалата, но те се държаха достойно.... За мен футболистите и не само в този клуб не трябва да са едни наемници, подобно на тези от Разград, които доставят добра игра на техния клуб и привържениците му срещу заплащане и дотам....
България !!!!
- Странджата
- Контакти:
А другите 50 % за какво са 
Странджата написа:А другите 50 % за какво са
Съгласен съм само с частта за привържениците. С другото за Мъри не съм съгласен.
За мен бивши играчи или треньори, които се водят авторитети или легенди, не може да са активни по отношение на клуба само, когато им се плаща, а през останалото време пас....
Еле па когато сме в това положение, ама нищо де, те и на Божинов много хора му се подиграваха, че бил аниматор и да се маха. Преди, после млъкнаха....
България !!!!
- Странджата
- Контакти:
Че той Мъри да не е привърженик е иронично. И по-нататък продължавам - ние си плащаме, за да има Левски и за да играе прилично, а на него са му плащали за същото и пак не е отдаден като нас ... Сега не ти остава нищо друго, освен да се съгласиш с мене 150 процента 
Последна промяна от Странджата на 17 юли 2021 23:27, променено общо 1 път.
Класиране в топ 6 трябва да ни е топ цел тази година.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Serafim
- Контакти:
Чудно ми е едно, след като доста фигури с опит напуснаха отбора, в момента най-често Ради Цонев е с капитанската лента. Ясно е, че са едни от лидерите с брат си, но се зачудих защо не Боби, който изглежда по-агресивен на терена и сякаш вдига съотборниците си. Може би е разбирателство между тях двамата?
Serafim написа:Чудно ми е едно, след като доста фигури с опит напуснаха отбора, в момента най-често Ради Цонев е с капитанската лента. Ясно е, че са едни от лидерите с брат си, но се зачудих защо не Боби, който изглежда по-агресивен на терена и сякаш вдига съотборниците си. Може би е разбирателство между тях двамата?
Винаги могат да се сменят, без да разберем
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Serafim
- Контакти:
dedra написа:Илия Димитров
Тоя става да го вкараш само когато си изпаднал в тотално отчаяние или пък водиш в резултата и искаш да затвориш мача. Тоя ще направи повече нарушения и ще изнерви противника, отколкото нещо в атакуващ план.
- Странджата
- Контакти:
Не искам класиране - искам добра игра, която да ни прави горди, че сме Левскари! Тези, които ходят на стадиона, да си казват - браво бе, момчета, не са били напразно всички тези наши усилия. Направихме, каквото можахме и вие правите това, което можете! И да се окаже, че толкова си могат, пак ще сме доволни, защото за толкова пари - толкова . Поне да не се червим, че трошим пари, които не са наши ...