По отношение на рекламните партньорства, ако трябва да поставяме някаква оценка на оперативното ръководство на клуба, тя не би трябвало да е по-висока от Среден 3, в най-добрия случай Мн. добър 3,50 .

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
По отношение на рекламните партньорства, ако трябва да поставяме някаква оценка на оперативното ръководство на клуба, тя не би трябвало да е по-висока от Среден 3, в най-добрия случай Мн. добър 3,50 .
yagarr написа:Аз да попитам КОЙ плати заплатите на играчите при положение че няма спонсорски договор с палмите
1914.1902 написа:yagarr написа:Аз да попитам КОЙ плати заплатите на играчите при положение че няма спонсорски договор с палмите
Аз, като не следите мненията ми е нормално да сте изпуснали нещата.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
1914.1902 написа:yagarr написа:Аз да попитам КОЙ плати заплатите на играчите при положение че няма спонсорски договор с палмите
Аз, като не следите мненията ми е нормално да сте изпуснали нещата.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
LoveAndPeace написа:Подписаха се 3 договора и ловчанлии изпаднаха в тиха лудост![]()
Вземат та се провалят за суперкупата и после ЛКГриш ще им продаде пак 2ма-3ма и ще има Играйкане номбър 3
krumeto написа:LoveAndPeace написа:Подписаха се 3 договора и ловчанлии изпаднаха в тиха лудост![]()
Вземат та се провалят за суперкупата и после ЛКГриш ще им продаде пак 2ма-3ма и ще има Играйкане номбър 3
Вярвам, че и с резервите можем да ги натикаме в "кочината" им!![]()
Тоя, "супата" българин ли е? Колко е учил? Хиляда и пет правоговорни грешки в изявлението му!
krumeto написа:LoveAndPeace написа:Подписаха се 3 договора и ловчанлии изпаднаха в тиха лудост![]()
Вярвам, че и с резервите можем да ги натикаме в "кочината" им!![]()
Тоя, "супата" българин ли е? Колко е учил? Хиляда и пет правоговорни грешки в изявлението му!
krumeto написа:
Тоя, "супата" българин ли е? Колко е учил?
CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:шивача написа:realno написа:Нас ни напуска П. Колев, а вас ви напусна ЦСКА.![]()
Може да започнем и от Я селска група пак ще бъде достойно пред това да убием клуба си заради припознаване на провинциалеДСн клуб, който ни е бил с рекордните 8:0.
Да, да, бая достойно ще бъде, като за подуенец![]()
Ако нашето е убийство, то вашето ще е самоубийство, след 10г в кома. Затова апелирам, не си самоубивайте клубчето, ами събирате парички и си платете дълговете!Като Фалирате, си избирайте дали сте убийци или самоубийци
Абаджийче това тая година ли го писа верно, или си го копирал от някоя от предишните десетина?
Вие кога ще платите кръвнина на близките на футболистите от АС23 и кога ще им се извините?
Да се извиним, че баба ти Цола и сие са ги избили? Твърде нахално
Не прехвърляй топката, вие на чие място сте?
Още носите червената петолъчка на гърдите си, даже и като Литекс.
Мноого нахално!
През 1944 сред комунягите са преобладавали левскарите. Те избиват част от футболистите на АС 23, а да сме се извинили ние.Вярно, че динамовската наглост е пословична, ама все пак...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта