Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 15 юли 2021 20:10

Dust написа:Беше модерно да се казва, че е виновен Домусичев, нали така?

Увеличението е с 3,00лв. и от 01.07.2021 цената е 11,99лв.
Увеличени са, тъй като пуснаха трети канал и в неговият ефир влизат първенствата на Франция и Германия, които до сега се излъчваха по Ринг и Евроспорт 2.
Следващото лято ще има още едно увеличение на Диема Екстра, а съвсем скоро ще бъде увеличена и цената на Макс спорт.

Никой оператор няма да ги отсвири, тъй като рускува да загуби не малко абонати.

Тук си отново в голяма грешка..!
В града в който живея вече са ги отсвирили и повече няма да ги предават.
Днес говорих с тях защо така се получава и хората ми обясниха че цената която са искали е прекалено висока..
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

goltupan
Контакти:

Мнениеот goltupan » 15 юли 2021 20:16

kolokolo написа:
Eminem написа:Кога Литекс е вкарвал 8 гола на Левски или е бил близко до това, че да твърди тази тъпотия?

МозАк , къде точно Милко твърди че Литекс е вкарвал 8 гола на Динамо ?
Имаче е прав , Динамо-Спартак никога не сте дразнител за ЦСКА . Миналото първенство беше доказателство .

Амии не знам кой какъв дразнител е ама наскоро въртяхте едно клипче с постиженията на Стоичков.В клипчето наравно бяха златната топка и 4 гола във вратата на тия дето не са дразнител

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юли 2021 20:18

Тръгнал си на краставичар краставици да продаваш.
Няма, как да отсвириш нещо, за което имаш сключен договор и същият не е изтекъл.
Също така ако при въпросният операт 10% гледат Диема Екстра, същите тези 10% ще сменят оператора.
Цената от 11,99лв НЕ Е плаща операотор, а крайният клиент. Оператора плаща по-ниска цена, все пак няма да разпространява нещо за това дето клати гората. Във всички случай губещ оператор от повишаване на цената на Диема Екстра и след известно време на Макс спорт, НЯМА.

В крайна сметка миналата година, че и преди това виновен беше Домусчиев и като се сетя за дискусиите около Диема Екстра ме напушва яко на смях, особено на няколко наивници във форума.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 юли 2021 20:25

шивача написа:Да благодарим на братския Арменски народ! Ще бъдем поставени в третия кръг и дано това ни донесе късмет.
С нами Бог :!:

Това добре, но ние да си минем нашият кръг, а след това ще им благодарим! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 юли 2021 20:26

Dust написа:Тръгнал си на краставичар краставици да продаваш.
Няма, как да отсвириш нещо, за което имаш сключен договор и същият не е изтекъл.
Също така ако при въпросният операт 10% гледат Диема Екстра, същите тези 10% ще сменят оператора.
Цената от 11,99лв НЕ Е плаща операотор, а крайният клиент. Оператора плаща по-ниска цена, все пак няма да разпространява нещо за това дето клати гората. Във всички случай губещ оператор от повишаване на цената на Диема Екстра и след известно време на Макс спорт, НЯМА.

Продължавай да си дрънкаш..
Аз ти казвам че Диемите са СПРЕНИ !
И нямам абсолютно никакво намерение да си сменям оператора само заради Диемите!
Хората са били винаги коректни и когато е имало някакъв проблем винаги са се отзовавали моментално.
Би ли ми отговорил щом като цената се заплаща от потребителя какво ги брига операторите за цената?
;)

П.п
Само да допълня че за този месец доплатих ОЩЕ 3 лева именно заради Диема 3 !
Точно поради тази причина звъннах на оператора. Хората ми се извиниха за неудобството, обясниха причината поради която са СПРЕНИ и ме уведомиха че следващия месец ще преспаднат сумата платена за пакета от мен.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 15 юли 2021 20:36

ugly bug написа:

Хората са били винаги коректни и когато е имало някакъв проблем винаги са се отзовавали моментално.
Би ли ми отговорил щом като цената се заплаща от потребителя какво ги брига операторите за цената?
;)

П.п
Точно поради тази причина звъннах на оператора. Хората ми се извиниха за неудобството, обясниха причината поради която са СПРЕНИ и ме уведомиха че следващия месец ще преспаднат сумата платена за пакета от мен.

Е, аз само преди два месеца преподписах с Теленор, Диема плей ми влиза в тарифния план. И изведнъж, сори ама от 30 юни няма Диема, ще ви компенсираме с допълнителен интернет. Хубаво, ама на мен и мобилния интернет ми е неограничен. :evil:
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 юли 2021 20:40

CaptainBertorelli написа:
ugly bug написа:

;)

П.п

Е, аз само преди два месеца преподписах с Теленор, Диема плей ми влиза в тарифния план. И изведнъж, сори ама от 30 юни няма Диема, ще ви компенсираме с допълнителен интернет. Хубаво, ама на мен и мобилния интернет ми е неограничен. :evil:

Явно искат да е*ат дявола във въздуха с цени за договор..!
Евала и на Теленор че са ги оте*али !

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юли 2021 20:44

Никога не гледай не дадени неща само от собствената гледна точка и позиция.
Ако зная, на кой оператор ползваш услугите мога да проверя защо са взели подобно решение.

Уважавам всеки един локален/регионален оператор и не съм фен на големите телекоми, защото именно сервизната страна на въпроса е уреден много по-добре.

Ако трябва да бъдем максимално точни, защо трябва да ти възстановяват само сумата от 3,00лв. при положение, че е спрян целият пакет канали и в този ред на мисли трябва да ти бъде възстановена цялата сума.

Колкото да лаем и кудкудякаме, смело бих заявил, че нашето първенство се радва на доста висок зрителски интерес. Първанчалния "гняв" от увеличение бързо се забравя и след това коментарите си, бе бал съм му мамата и отново си плащат за каналите. В този момента ако оператора, който ползва въпсония клиент не прдалага същите познай какво следва.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юли 2021 20:49

CaptainBertorelli написа:Е, аз само преди два месеца преподписах с Теленор, Диема плей ми влиза в тарифния план. И изведнъж, сори ама от 30 юни няма Диема, ще ви компенсираме с допълнителен интернет. Хубаво, ама на мен и мобилния интернет ми е неограничен. :evil:

Това не е коректно от страна на Теленор с въпросна компенсация. Поискай корекция на цената и ако нежелаят поискай да си прекратиш договора, защото в него е записана услуга, която си искал да ползваш и спряна еднолично от оператора, тъй като въпросните канали съществуват.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 юли 2021 20:51

Въж, аз не живея в някакво село накрай света!
Имам Интернет навсякъде и мисля че не съм толкова залюхан да намеря из сайтове АБСОЛЮТНО ВСЯКАКВО СПОРТНО СЪБИТИЕ което ме интересува!
...ако ме разбираш..!?
;)

П.п
Ще ми възстановят цялата сума за Диемите!
Не само трите лева за Диема 3!
Аз проблеми със плащането на каналите НЯМАМ НИКАКЪВ!
Казвам ти че оператора не ги предоставя!
Последна промяна от ugly bug на 15 юли 2021 20:55, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”