[center]

[center]Стадион: Васил Левски[/center]
[center]

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:На двата отбора им предстоят къде къде по-важни мачове в Европа. По-скоро този мач ще е тип контрола и едва ли ще видим много футболни достойнства.
Мача е троен, успех и на двата тима в Европа!!!
mark1926 написа:miro_rz написа:На двата отбора им предстоят къде къде по-важни мачове в Европа. По-скоро този мач ще е тип контрола и едва ли ще видим много футболни достойнства.
Миро, дай да гледаме обективно на нещата. Контрола при положение, че агитката на цска заби главата на Домусчиев на кол, преди по-малко от година, Замеря Десподов със седалки, псува Недялков и т.н.
Мачът ще се играе сериозно. Лично аз ви пожелавам успех в събота. Шопът трябва да плаща още 50 години без титла заради съдийския терор през годините.
САМО ЛОКО
mark1926 написа:miro_rz написа:На двата отбора им предстоят къде къде по-важни мачове в Европа. По-скоро този мач ще е тип контрола и едва ли ще видим много футболни достойнства.
Миро, дай да гледаме обективно на нещата. Контрола при положение, че агитката на цска заби главата на Домусчиев на кол, преди по-малко от година, Замеря Десподов със седалки, псува Недялков и т.н.
Мачът ще се играе сериозно. Лично аз ви пожелавам успех в събота. Шопът трябва да плаща още 50 години без титла заради съдийския терор през годините.
САМО ЛОКО
Вълчан написа:Спокоен мач с хубава победа за Лудогорец. Пенев винаги приказва по един и същи начин насякъде, а после или съдията или не знам си кой му са виновни. 3-1
Mirosvel написа:Вълчан написа:Спокоен мач с хубава победа за Лудогорец. Пенев винаги приказва по един и същи начин насякъде, а после или съдията или не знам си кой му са виновни. 3-1
Как ще вкарва Лудогорец 3 не ми е ясно. Виж ги че се мъчат като грешни дяволи срещу някви измислени герои. И после Десподов ти обяснява че големите отбори и с по едно положение биели. Ми да мисли така и за жена си. Да я сгъва по веднуж за уикенда пък през другото време да я карат като бригадирска количка кварталните отрепки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта