Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Всички що-годе свестни играчи вече са в Ливърпул!Позната картинка от всеки предсезон.Ще видим скоро кои са новите,но няма да са много и няма и да са топ играчи.Това е гарантирано,но ще разчитаме на Клоп да ги превърне в зверове.Което си е напълно нормално за него.
Формата е временна,класата е вечна!
-
john barnes
LFC06 написа:Всички що-годе свестни играчи вече са в Ливърпул!Позната картинка от всеки предсезон.Ще видим скоро кои са новите,но няма да са много и няма и да са топ играчи.Това е гарантирано,но ще разчитаме на Клоп да ги превърне в зверове.Което си е напълно нормално за него.
Въпроса е,когато замине Клоп...какво се случва?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- SgtLiberty
- Контакти:
Саул отива в Барса..........Ясно приключихме с трансферите ,чакаме първите контузии отпадането от топ 4,ШЛ и всички купи Thanks you FSG!!!
-
kircho_baretata
- Контакти:
Еееe. Идеята да купим Саул ми харесваше, но явно е избрал Барса. Няма лошо, но това не означава, че няма да се купи заместник на Джини. Нека изчакаме. Полузащитници бол.
Защо сме такива олигофрени? 8.5млн паунда е без пари за 21 годишен защитник с добро бъдеще пред себе си
Liverpool have turned down the chance to sign Ozan Kabak for just £8.5 million, with Schalke desperately trying to offload the defender to raise valuable funds.
- SgtLiberty
- Контакти:
wolf написа:Защо сме такива олигофрени? 8.5млн паунда е без пари за 21 годишен защитник с добро бъдеще пред себе сиLiverpool have turned down the chance to sign Ozan Kabak for just £8.5 million, with Schalke desperately trying to offload the defender to raise valuable funds.
Смятай колко са стиснати FSG,Кабак за тия пари си заслужава. При все че Матип ще се контузи рано или късно е факт,ако беше здрав щеше да е като втори ВВД ама е стъклен а Кабак за тия пари е супер сделка.
Спокойно, извиваме им ръцете да ни го дадат за 8.45м. Хенри си знае работата! 
- KOPScousers
- Контакти:
Вие за Interested FC чували ли сте?
За 24 часа Мален е близо до Дортмунд, Саул ще ходи в Барса, а Гризман в обратната посока, а интересът ни към Тилеманс е приключил, защото Лестър искат тлъстата пачка от 64 млн. паунда. Някой може да ми скочи пак и да ми обяснява как ще сме загубили идентичността си, ако някой шейх ни купи, но мен това изобщо не ме засяга и го чакам тоя ден, както си чаках сефтето едно време. Ако Клоп имаше шеф като шейх Мансур или баце Роман, титлите в последните 4 сезона щяха да са 3 на 1 в полза на Ливърпул, да не казвам и повече.
За 24 часа Мален е близо до Дортмунд, Саул ще ходи в Барса, а Гризман в обратната посока, а интересът ни към Тилеманс е приключил, защото Лестър искат тлъстата пачка от 64 млн. паунда. Някой може да ми скочи пак и да ми обяснява как ще сме загубили идентичността си, ако някой шейх ни купи, но мен това изобщо не ме засяга и го чакам тоя ден, както си чаках сефтето едно време. Ако Клоп имаше шеф като шейх Мансур или баце Роман, титлите в последните 4 сезона щяха да са 3 на 1 в полза на Ливърпул, да не казвам и повече.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
От фиаското с трансфера на Ван Дайк насам, Ливърпул не позволяват да изтича информация от клуба относно трансфери. Четете по цял ден слухове и накрая се ядосвате като се окажат грешни. Просто трайте и изчакайте да се случат нещата.
- KOPScousers
- Контакти:
fkbl1 написа:От фиаското с трансфера на Ван Дайк насам, Ливърпул не позволяват да изтича информация от клуба относно трансфери. Четете по цял ден слухове и накрая се ядосвате като се окажат грешни. Просто трайте и изчакайте да се случат нещата.
И ти си прав, от всички слухове след трансфера на Конате, единствено този, че сме отказали да купим Кабак за 8,5 млн. паунда беше потвърден снощи от близък до клуба журналист - в случая Джеймс Пиърс. Докато не се чуе нещо от него, Пол Джойс или Мелиса Реди, на нищо не може да се вярва. Нашумелият наскоро Фабрицио Романо например си няма и понятие какво се случва с Ливърпул и прави само догадки, въпреки че за останалите неща може и наистина да е прав. Явно наистина информациите за това, което се случва в кухнята са ограничени до такава степен, че нещата излизат наяве едва когато са пред свършен факт. И все пак щеше да е хубаво второ поредно лято да се привлече класен играч като Саул, който е на топ ниво от години и веднага да вдигне класата на отбора. Не всеки път ще целим джакпот с играчи като Робо и Жота.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]