krumeto написа:dido2k написа:Martinez1948 написа:1Neutralen написа:Не си много спокоен щом почна да бълваш лъжи.За мача си има статистика, може да се види, а има лимит 50% заради КОВИД, ама това май го подмина. Вие като сте в София, къде ви е великата публика, а уж ще сърца милиони. Трябва да имате пълен стадион всеки мач, да ама не! Просто сте отбор със затихващи функции.
Кое точно е лъжа ? Тази тема с двумилионият град и празните стадиони е изчерпана тема.
Факт обаче е че и двата софийски гранда са правили /дори в близките години/ по голяма посещаемост на тренировка на отбора си от колкото вие на мачовете ви срещу Ботев и Локо Пд да кажем....
Лесно може да го провериш.
И щом след толкова години на свинщини и позор и двете идеи /синята и червената / има кой да ги защитава значи поне според мен, че изобщо не са с затихващи функции.
Ти не ме разбра, не те мразя, нито антибиотик... мразя наглостта изповядвана от вашият клуб.
Не им се връзвай, те вече си знаят съдбата, а тя и в двата случая (в зависимост от резултаттите на изборите) щеше да бъде тъжна:
- Ако новите спечелят и сформират правителство, всички далавери от последните 10-12 години отиват на прокурор (след смяната му)
- Ако ББ по някаква невероятна случайност беше спечелил, цялата трупа я местеха в София, по примера на един друг виден провинциален магнат. За какво друго си мислите че Наско по едно време щеше да иска подкрепа/съгласие от феновете (преди да разиграят тея циркове с Дики Бой, които просто бяха за отвличане на вниманието, инак истинските планове излизаха наяве, защото няколко журналиста вече бяха надушили)?
Не пожелавай зло на съседа, може да те постигне!
Далаверите на един дребен са много повече от тези на "нашия". Захар, петрол, джипове. И какво ли не още.
И не ми пиши пак, че си фен на Дунав! Изправяш се на задните си крака, да защитиш един друг отбор!
Нищо подобно, надявам се новите ДА НЕ отворят чадър над НИКОГО: който е бъркал в кацата, сега да търка наровете без никакви изключения. Има си оторизирани институции които да премерят на кой са по-големи ... далаверите. Ама по закон, няма значение дали си откраднал 1М или 500: и в двата случая наказанието едно и минава по общия знаменател "присвояване/ощетяване в особено големи размери"