Такова нещо не е било досега. В деня на избори да съставяш кабинет, да заснемеш и монтираш изказване на лидер на партия, която евентуално би била първа след 3- 4 дни.
Втори гаф. Не партиите правят правителство, а парламентарните групи. Президентът връчва манадат на парламентарна група. Затова първата работа на всяко Народно събрание е да се сформират парламентарни групи. До свикването на Народното събрание всичко може да случи - една коалиция или партия, участвали в изборите, може да се разпадне или обединят други. Друг въпрос, че е малко вероятно и неморално.
Оня каза 800 дни, тоя сигурно ще векува.
Българийо, какво направи със себе си?
Българино, какво направи с държавата си?
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Сменяме тиквата с бай Доган, аз лично не съм оптимст за това правителство.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Какво правителство, ще ги пуснат да направят макс. 100 дни и айде в коша.
Само ще реабилитират ББ! Добре че поне ВМРО- Магарешки и релсата вече се прецакха тотално че
в един бъдещ парламент баце и с над 30 %-та на изборите няма да има как да стане премиер отново освен с ДПС.
Само ще реабилитират ББ! Добре че поне ВМРО- Магарешки и релсата вече се прецакха тотално че
в един бъдещ парламент баце и с над 30 %-та на изборите няма да има как да стане премиер отново освен с ДПС.
Pichichi написа:Какво правителство, ще ги пуснат да направят макс. 100 дни и айде в коша.
Само ще реабилитират ББ!
Слави на следващи избори ще има поне 30-35%. С ББ е свършено. С този си ход да поеме отговорност и да състави сам кабинет си спечели много позитиви. Другите партии оттук нататък може само да се самодискредитират, ако не подкрепят това управление и създават проблеми. Според мен обаче няма да имат смелостта да одобрят този кабинет още отсега. Защото знаеш ли какво ще стане, ако го одобрят, а след 100 дни примерно поискат да го махат с вот на недоверие например - чисто математически ще трябва в едно да се обединят поне три партии, всяка от комбинациите, включваща ГЕРБ - например ГЕРБ+БСП+ДПС или ГЕРБ+БСП+ДБ или ГЕРБ+ДПС+ДБ

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Трифонов: Ќе предложам Влада која ќе однесе бугарски и северномакедонски астронаути во Вселената
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
bubka написа:Pichichi написа:Какво правителство, ще ги пуснат да направят макс. 100 дни и айде в коша.
Само ще реабилитират ББ!
Слави на следващи избори ще има поне 30-35%. С ББ е свършено. С този си ход да поеме отговорност и да състави сам кабинет си спечели много позитиви. Другите партии оттук нататък може само да се самодискредитират, ако не подкрепят това управление и създават проблеми. Според мен обаче няма да имат смелостта да одобрят този кабинет още отсега. Защото знаеш ли какво ще стане, ако го одобрят, а след 100 дни примерно поискат да го махат с вот на недоверие например - чисто математически ще трябва в едно да се обединят поне три партии, всяка от комбинациите, включваща ГЕРБ - например ГЕРБ+БСП+ДПС или ГЕРБ+БСП+ДБ или ГЕРБ+ДПС+ДБ. Усещаш ли сега какъв им го нахака. Партии, които се плюят една друга и са абсолютни опоненти, ще трябва негласно, задкулисно да гласуват заедно и да свалят Слави
. А нали знаеш какво следва, ако го направят - по минус още няколко процента за тях на следващи избори.
Каква комбинация от партии? Да речем, че имат 65 човека, а Герб 62. Още четирима гласуват За и падат. А предложенията им за министри и министър-председател са потрес. Спечелили с 24% или 645 хил. функционално неграмотни и искал сам да състави правителство. Бах го у наглия. Радулов министър на МВР

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Гледах новините и съм отвратен от този дебил. От чалгар освен чалгарска политика друго не може да се очаква. Баце е прост, но Славчо го бие без да се напъва.
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
pomiqrat написа:bubka написа:Pichichi написа:Какво правителство, ще ги пуснат да направят макс. 100 дни и айде в коша.
Само ще реабилитират ББ!
Слави на следващи избори ще има поне 30-35%. С ББ е свършено. С този си ход да поеме отговорност и да състави сам кабинет си спечели много позитиви. Другите партии оттук нататък може само да се самодискредитират, ако не подкрепят това управление и създават проблеми. Според мен обаче няма да имат смелостта да одобрят този кабинет още отсега. Защото знаеш ли какво ще стане, ако го одобрят, а след 100 дни примерно поискат да го махат с вот на недоверие например - чисто математически ще трябва в едно да се обединят поне три партии, всяка от комбинациите, включваща ГЕРБ - например ГЕРБ+БСП+ДПС или ГЕРБ+БСП+ДБ или ГЕРБ+ДПС+ДБ. Усещаш ли сега какъв им го нахака. Партии, които се плюят една друга и са абсолютни опоненти, ще трябва негласно, задкулисно да гласуват заедно и да свалят Слави
. А нали знаеш какво следва, ако го направят - по минус още няколко процента за тях на следващи избори.
Каква комбинация от партии? Да речем, че имат 65 човека, а Герб 62. Още четирима гласуват За и падат.
Ако съставят правителство и на по-късен етап искат да ги махат ще са им нужни поне 50% от всички гласове, а не само един повече от тези на Слави

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
pomiqrat написа:Каква комбинация от партии? Да речем, че имат 65 човека, а Герб 62. Още четирима гласуват За и падат.
Коче, вот на недоверие минава с над 121 гласа, няма как да стане с 66.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:pomiqrat написа:Каква комбинация от партии? Да речем, че имат 65 човека, а Герб 62. Още четирима гласуват За и падат.
Коче, вот на недоверие минава с над 121 гласа, няма как да стане с 66.
Вярно, че беше 120+1. Посипвам си главата с пепел. герб+бсп+дпс и падат
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.