Кажи сега, Англичаните кого ще припознаят за да вземат и те една купичка

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
LoveAndPeace написа:
Министър на Младежта и спорта – Радостин Василев
Дали рязко ще тръгне стадиона
peliforewer написа:LoveAndPeace написа:
Ти гледай кандидат министър-председателя,Батков навремето с него прекосиха терена след един мач на Герена .А на синчето на Николай Василев лично Батков му връчи екип с номер 9 и пред медиите го прие в школата на Левски. За Радостин Василев се сещаш че е бил адвокат в ЦСКА, а за свирките които сте правили на Николай Василев като финансов министър бързо забрави.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Свинете много обичат краставици
1Neutralen написа:Споко.
LoveAndPeace написа:
Martinez1948 написа:1Neutralen написа:Споко.
Аааа, аз съм преспокоен. Дали ще доминирате още 100г или утре ви закриват все ми е тая.
Безразличини сте ми.
Просто не разбирам наглостта с която защитаваш ФК Антибиотик...
А за вас 2000 души посещаемост ще е рекорд.
И на теб ти личи, че преди да откриеш исляма си би подуенче
LoveAndPeace написа:peliforewer написа:LoveAndPeace написа:
Ти гледай кандидат министър-председателя,Батков навремето с него прекосиха терена след един мач на Герена .А на синчето на Николай Василев лично Батков му връчи екип с номер 9 и пред медиите го прие в школата на Левски. За Радостин Василев се сещаш че е бил адвокат в ЦСКА, а за свирките които сте правили на Николай Василев като финансов министър бързо забрави.
Аха аха ясно. Значиии Ники Василев е бил служител в Левскиясно ясно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта