ЕП 2020 (финал): Италия - Англия - 1:1 FT (3:2 дузпи)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2020 (финал): Италия - Англия - 1:1 FT (3:2 дузпи)
Bukayo Saka е един от топ талантите в световния футбол. Само хора, които не следят развитието му могат да го наричат некадърен.
Не, аз също съм склонен да извиня Санчо и особено Сака. Не им беше работа да бият дузпи в тоя момент, особено пък последните две. Да бяха от първите, може би нямаше да е чак такова напрежението и по друг начин да се развият нещата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
А, да, и също разни хора се кефят как Киелини тръшна Сака до тъча и едва ли не му показал кон боб яде ли. Само дето това реално си е доста груба грешка на един доста опитен бранител срещу един доста зелен атакуващ играч, така че ако някой в случая е за смях, то това е Киелини. Друг въпрос е дали Сака не си поведе с ръка топката. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Другото първенство не да коленичат, направо да залягат за да пробутват идеи.
Бели греди, бяла мрежа, че и бял вратар, ебаси несправедливото.
Бели греди, бяла мрежа, че и бял вратар, ебаси несправедливото.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
rhaegar написа:Не, аз също съм склонен да извиня Санчо и особено Сака. Не им беше работа да бият дузпи в тоя момент, особено пък последните две. Да бяха от първите, може би нямаше да е чак такова напрежението и по друг начин да се развият нещата.
Е тя дузпата която беше изпълнена супер несериозно беше тая на Рашфорд, не на другите двама.
Те си мислят, че е дузпаджия заради онази в Париж
Абсолютен попараджия и се надявам час по-скоро да се махне от Юнайтед. При слаб мач винаги се ползва картата с "расизма". Ей затова ги ненавиждам тия с BLM.
Аз бях абсолютно сигурен, че Рашфорд и Сака ще изпуснат дузпите още преди да видя дали ще бият такива. Оглеждах се за тях и се надявах да бият. Не знам как треньора не го видя.
Само сопа за скапаните англичани
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
wolf написа:rhaegar написа:Не, аз също съм склонен да извиня Санчо и особено Сака. Не им беше работа да бият дузпи в тоя момент, особено пък последните две. Да бяха от първите, може би нямаше да е чак такова напрежението и по друг начин да се развият нещата.
Е тя дузпата която беше изпълнена супер несериозно беше тая на Рашфорд, не на другите двама.
Ми не, точно дузпата на Рашфорд беше неспасяема. Няколко сантиметра вдясно и щеше да е герой. Другите две бяха изцяло в обсега на Донарума, особено за тази на Сака дори не се разтегна напълно вратарят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Дис бритиш хомосекшуал броук да гейм