Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Martinez1948
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Martinez1948 » 12 юли 2021 02:13

1Neutralen написа:Много ми е смешен гърча на .... Лудогорец .

И за тези 10 години колко фена спечелихте... ?
Вие май наистина не разбирате, че сте по голям маркетингов трик и от тирето.
В нашата история няма клуб, който толкова силно да е доминирал и вместо симпатии да печели само презрение от българският фен !!!!
Не знам дали и в световната история има такъв случай.
Преди 2-3 години празнувахте титлата в Пловдив, а в сектора за гости 10 човека....
Киро няма да живее до 190 , нали знаеш !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 12 юли 2021 04:46

Споко. Имаме достатъчно фенове из цялата страна, и в чужбина. Това колко публика ходи в секторите за гости не е мерило, защото ние нямаме тия организиране фенски групировки, които идват на мачове под строй. Имаме така наречените, нормални фенове. Да не говорим че другите "грандове" едва събират по 2 хиляди човека публика, пък уж имат там "сърца милиони", и разни такива. Да не задълбаваме тази тема с публиката, че аргументите във ваша полза издишат сериозно! А това колко дълго ще сме абсолютен хегемон, само времето ще покаже, но е факт че ни предричате края още от 10 години, пък то какво стана. Ние трупаме успехи и традиции, пък вие си проклинайте. Не ми пука. ;) А това че сме омразни на разни други отборчета, е много ясно, то кой обича да го бият през седмица :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 юли 2021 08:16

1Neutralen написа:Споко. Имаме достатъчно фенове из цялата страна, и в чужбина. Това колко публика ходи в секторите за гости не е мерило, защото ние нямаме тия организиране фенски групировки, които идват на мачове под строй. Имаме така наречените, нормални фенове. Да не говорим че другите "грандове" едва събират по 2 хиляди човека публика, пък уж имат там "сърца милиони", и разни такива. Да не задълбаваме тази тема с публиката, че аргументите във ваша полза издишат сериозно! А това колко дълго ще сме абсолютен хегемон, само времето ще покаже, но е факт че ни предричате края още от 10 години, пък то какво стана. Ние трупаме успехи и традиции, пък вие си проклинайте. Не ми пука. ;) А това че сме омразни на разни други отборчета, е много ясно, то кой обича да го бият през седмица :)

Да,имате много фенове, видяхме го в сряда вечерта в Разград :),в събота ще го видим и в София :). Колкото до това как биете всички, погледни статистиката между ЦСКА и Лудогорец през последните 2-3 години и тогава се прави на остроумен.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 юли 2021 08:19

Трите фенчета на Разград вчера станаха мишки и днес вече ще ни дупчат чувалите...!
:lol: :lol: :lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 юли 2021 10:14

peliforewer написа:
1Neutralen написа:Споко. Имаме достатъчно фенове из цялата страна, и в чужбина. Това колко публика ходи в секторите за гости не е мерило, защото ние нямаме тия организиране фенски групировки, които идват на мачове под строй. Имаме така наречените, нормални фенове. Да не говорим че другите "грандове" едва събират по 2 хиляди човека публика, пък уж имат там "сърца милиони", и разни такива. Да не задълбаваме тази тема с публиката, че аргументите във ваша полза издишат сериозно! А това колко дълго ще сме абсолютен хегемон, само времето ще покаже, но е факт че ни предричате края още от 10 години, пък то какво стана. Ние трупаме успехи и традиции, пък вие си проклинайте. Не ми пука. ;) А това че сме омразни на разни други отборчета, е много ясно, то кой обича да го бият през седмица :)

Да,имате много фенове, видяхме го в сряда вечерта в Разград :),в събота ще го видим и в София :). Колкото до това как биете всички, погледни статистиката между ЦСКА и Лудогорец през последните 2-3 години и тогава се прави на остроумен.

ФАКТ!!! Литекс винаги се е опъвал най-много и най-успешно на Лудогорец. Може би защото си мерят селската чест :?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 юли 2021 10:20

В събота ми предложиха, ако Разград играе в груповата фаза на някой от турнирите, пак да ме уредят с вип пропуск с осигурен транспорт. Както направиха с мача с Цска Москва. Атакува се твърдия електорат.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 юли 2021 11:05

NOMER14 написа:В събота ми предложиха, ако Разград играе в груповата фаза на някой от турнирите, пак да ме уредят с вип пропуск с осигурен транспорт. Както направиха с мача с Цска Москва. Атакува се твърдия електорат.

Направи си сметка кви са комплексари и как им влияе това, че нямат публика :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 12 юли 2021 11:28

NOMER14 написа:В събота ми предложиха, ако Разград играе в груповата фаза на някой от турнирите, пак да ме уредят с вип пропуск с осигурен транспорт. Както направиха с мача с Цска Москва. Атакува се твърдия електорат.

Това си го правят още от самото начало и не е свързано с изборите. Докато мачовете им в групите бяха в София, за всеки мач имаше разпратени покани до когото се сетиш със безплатни билети (това с ВИП прпуските е от малко-по-скоро), шалчета, екипи (пак безплатни). Аз така гледах Реал Мадрид от сектор А. Само за малко на входа ме спряха да ме питат защо съм без фенските им атрикули, но като им казах че за нищо на света няма да си облека тяхната фанелка, и ме пуснаха да вляза.
Умните хора отдавна са го казали: колкото и пари да имаш, можеш да си купиш играчи и съдии, но феновете не.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 юли 2021 11:34

Изображение
Министър на Младежта и спорта – Радостин Василев
Дали рязко ще тръгне стадиона :?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 юли 2021 11:51

Наследените фенове много настървено бранят успехите на Литекс - София. Ако пред 5 г така бранеха клуба си ЦСКА, днес Литекс нямаше да си играйка на армията и се представя на ЦСКА - София.
Продължавайте с фантазиите са отбра с Тирето. :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”