bubka написа:ogrizko написа:кефя се, че Италия биха и пропуските на дузпите ........обаче не мога да си обясня как даден треньор се смята за толкова велик, че да пусне момчета на по 20 години да му бият най-важните дузпи и да му решават мача ....и да вкара в 120 мин. някакви само за да бият дузпа ....поне 5-10 мин. да бяха поиграли да загреят малков смисъл, остави загубения финал.... ама с тия пропуски на финала може да съсипе психиката и на Санчо и на Сака.... в смисъл, това сигурно беше най-малоумния треньорски ход дето някога съм виждал...... все едно просто да подариш дузпите и победата?! просто не мога да разбера логиката на тоя риск.... Хендерсън съм го виждал да бие дузпи за Ливърпул, обича да е лидер и да поема отговорност.... той пича го изкара и даде на някакви млади дето едва ли са били дузпа в какъвто и да е мач, а какво остава ключов..... наистина съм супер изумен
![]()
![]()
Защото всичкото това е от расова толерантност и пропаганда, съвсем сериозно и буквално го приемай, без майтап! Чисто футболното естество на нещата тук няма никаква връзка.
Благодаря! Това май се явява наистина единственото логично обяснение, може и да си прав. Другото всичко ми изглежда абсурдно даже и чак не можах да се израдвам на победата на Италия на макс, защото бях шокиран и изумен на избора на Саутгейт