Ozzimozzi написа:TristaNNN написа:Ozzimozzi написа:След днешните изборни резултати очаквам назначените от ББ собственици на клубове и докараните насила спонсори, окончателно да се разбягат. Насо ако е тарикат, още тази нощ да ходи до Банкя и да метне акциите през оградата на оня, който реално се разпореждаше с тях последните 10 години!
Раничко е за такива очаквания, но внимавай какво си пожелаваш.Да не стане така, че да се налага да пътуваш за домакински мач на любимия ти отбор с кратка почивка покрай скарата в село Български Извор.
Че е раничко, раничко е, но аз споделям само очаквания. Изглежда обаче, че палмите покрай Виваком арена са леко поувехнали.
М/у другото как върви кампанията с картите? Миналата година се броеше и се публикуваха цифри всяка седмица, а тази година много по терлици го давате нещо! Шиши не дава нали и Крушарски се покри!?
Нищо де, поне на всички ще стане ясно как правихте "кампания" миналата година!
Кампанията не върви съвсем както ми се иска на мене, но пък сините си стоим зад любимия отбор и купуваме колкото можем. Каквото и да стане с Левски, аз се гордея, че съм част от този драматичен период и помагам на любимия отбор с каквото мога. Гордея се, че и другите сини колеги го правят! Гордея се, че няма настроения от сорта на "Държавата трябва да ни опрости всичко, щото сме харизма", "Чужди дългове няма да плащаме" (сякаш говорим за дълговете на Нефтохимик или Локо ГО, баси). Не виждам и призиви за пълен рестарт, чисто начало, и щения за селски тарикатски схеми.
Гордея се, че съм от Левски и отборът ми, с помощта на привържениците и в духа на честността, се бори за честта си.
Което е много иронично, понеже, нали, умрялото ЦСКА е клуб на армията, уж пазител на ценностите на святата Българска армия (бастисана от куминистите гадни), пък червените излязоха егати дупедавците и академично безпринципни парчета. В същото време привържениците на Левски показват духа на героите от Българската армия, на славните мъже изписали със златни букви имената си във войните за свобода, обединие и независимост на България - непримирими са, не считат кончината за възможност, но дори и да се стигне до смърт, то тя ще е изпълнена с чест пред светлия идеал. Дори и да паднат, няма да е позорно, а юнашки!
Това вие, драги ми припознавачо, няма никога да разберете! Кратуните ви мелят соковете по друг начин.