Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: Без цензура!

Мнениеот Cheradonna » 10 юли 2021 20:16

dido2k написа:
Cheradonna написа:
dido2k написа:
damyanov1963 написа:Нали Твойте съотборници ти сцепиха твойта млада трътка :lol:

И други хора са ви го казвали досега: сексуалните си фантазии и мераци, ги преместете в някоя друга тема.
А днес тук така и никой не спомена нищо, че преди 27 години на тази дата бихме Германия на СП

с глупаците трябва да се държиш като глупак,затова е такава дискусията с горе посоченият индивид. :|
С умен човек да говориш човешки,но с такива......

Има и друг вариант: да си правиш гаргара с него и само той да не се усети, че го бъзикаш 8-)

[offtopic]Прав си.Тук има 4-5 елемента заядливци пишещи само глупости,никога не пишат нищо за самият футбол,никога не пишат по никоя конкретна тема те си реват за подобно нещо.[/offtopic]
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 юли 2021 20:20

Cheradonna написа:
dido2k написа:
damyanov1963 написа:Нали Твойте съотборници ти сцепиха твойта млада трътка :lol:

И други хора са ви го казвали досега: сексуалните си фантазии и мераци, ги преместете в някоя друга тема.
А днес тук така и никой не спомена нищо, че преди 27 години на тази дата бихме Германия на СП

с глупаците трябва да се държиш като глупак,затова е такава дискусията с горе посоченият индивид. :|

Ма ти, като се опита да говориш с умните хора човешки, твойте ти пръснаха халката и ти обърна набързо табелата :lol:
Обаче по точен ник във форума и изобщо от твоя не съм срещал :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 10 юли 2021 20:54

damyanov1963 написа:
Cheradonna написа:
dido2k написа:

Ма ти, като се опита да говориш с умните хора човешки, твойте ти пръснаха халката и ти обърна набързо табелата :lol:
Заради твойта деменция си забравил защо ника ми е такъв..

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 юли 2021 20:57

Пичове,, не се впрягайте. Сипете си по едно питие, отпуснете се пред телевизора с някой хубав филм, кажете си - Майната му на всичко, живота продължава и ще видите, колко ще ви олекне, защото живота не е само футбол, има къде, къде по-големи проблеми за решаване.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 юли 2021 20:59

Cheradonna написа:
damyanov1963 написа:
Cheradonna написа:
dido2k написа:

Никаква деменция не оправдава ника ти!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 10 юли 2021 21:20

damyanov1963 написа:
Cheradonna написа:
damyanov1963 написа:
Cheradonna написа:
dido2k написа:

Никаква деменция не оправдава ника ти!

Че убав си ми е ника бря защо твойта деменция трябва да го оправдава?Ти знаеш ли какво означава?

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 10 юли 2021 21:52

damyanov1963 написа:Пичове,, не се впрягайте. Сипете си по едно питие, отпуснете се пред телевизора с някой хубав филм, кажете си - Майната му на всичко, живота продължава и ще видите, колко ще ви олекне, защото живота не е само футбол, има къде, къде по-големи проблеми за решаване.

Аз отдавна съм се отпуснал вече (много е жега за пиене, щото аз бира не пия) и чакам да ми се конфигурират рендърърите на новия ВР. А утре мача ще го гледам на 3Д. 8-)
Телевизорите са за динозаври.
Хайде наздраве.

Mitata
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот Mitata » 10 юли 2021 23:14

honda написа:
Мита ,а тези дългове не са ли дължими:
http://www.ktbfiles.com/ktb-top100/bulit-2007-eood/

Отделно тези 234млн лв дългове ,колко са в момента?- Можеш да си сложиш сложната наказателна лихва и да ги изчислиш?
Ако ГГ имаше намерени да ги плаща тези дългове нямаше да остави главоломно да се натрупва наказателнта лихва. Много по-умно е такъв случай да изтеглиш друг кредит и да ликвидираш първия понеже е с много висока лихва.
Връзката на много и от сегашните управници и бизнесмени с ДС е неоспорима - като се почне от ИЛ.Павлов(лека му пръст)- зет на ген.Чергиланов(ДС), Д.Иванов(Митю Гестапото)-полковник от ДС(последния шеф на политическата полиция),Л.Гоцев(генерал от ДС - според много източници истинския кукловод на българската мафия), Д.Пеевски ,Ир.Кръстева - внук/дъщеря на А.Кръстев(полковник от ДС) ТИМ(Ив.Каменов е бивш офицер от ВКР)- счита се ,че са създадени от ген.А.Кацаров( последния шеф на ВКР преди 1990г), Д.Желев(Алианц) -зет на вече споменатия ген.А.Кацаров. Ако трябва мога да продължа доста списъка.
Връзката и на ББ и на АД с комунистическата ДС е ясна. Единия и е бил агент ,а другия е бил преподавател в школата и ,а по-късно бодигард на бай Тошо(дали верността му е подлежала на съмнение).
Мита, решението ЦСКА да не си плаща дълговете и да фалира беше взето от ГГ и неговия слуга Н.Паслар. И вие ръкопляскахте на това решение- има го записано. Вие бяхте тези ,които искахте купи веднага.
На всеки привърженик на Левски е ясно ,че в близките няколко сезона ние ще бъдем неконкуретноспособни в спортно технически план. Да но това си е нашия Левски.
Това е като ,ако имаш дете и го виждаш ,че е болно да го лекуваш с надеждата ,че ще се оправи -може да не е най-умното,най-силното или най-красивото ,но е твоето дете.
Докато вие директно се отказахте и захвърлихте вашето понеже е болно и няколко сезона не може да спечели купа и си харесахте друго дете... Ако ви харесва и го чувствате свое...

Работата на синдиците е да преценят кой колко дължи на КТБ/държавата. И докато исковете не завалят, за мен фирмите на Ганчев дължат 234 млн. към 2015г.. Нека отново отбележа, че въпросните дългове са създадени от съвсем други лица.

Изредил си имена на бивши служители на ДС (Иво Каменов е бил тюлен, не служител на ВКР, а ББ няма нищо общо с ДС, бил е пожарникар). Разбирам, че си привърженик на теорията за световната конспирация, но истината е, че в периода на приватизацията и след нея бяха завлечени десетки милиарди от джоба на българите - кражби на държавна собственост, на ДДС, неплащане на акцизи и данъци, контрабанда на алкохол, цигари, наркотични вещества. За привържениците на теорията за световната конспирация не остана нищо друго, освен да зарият глава в пясъка и да обвинят за всички беди отдавна несъществуващата ДС. Колко удобно!!! Както и да е, това е много широка тема и няма място да се дискутира тук. И не забравяй, че в даден период от време вашите футболисти са били служители на ДС!

Чак да сме ръкопляскали на нежеланието на Ганчев да плати всички дългове!? Собствениците прецениха, че трябва да постъпят по този начин, а ние феновете на ЦСКА не се отказахме от нашия клуб заради случилото се. Вие да не се отказахте от Левски, когато го закриха и ви посочиха Динамо за ваш клуб? Да не се отказахте от баскетболния "Левски", фалирал с няколко милиона дългове, впоследствие възкръснал като "Левски-Лукойл", за по-кратко "Левски"? И не се оправдавай, че не си припознал новия Левски, защото по трибуните имаше предостатъчно зрители, бих казал повече отколкото на някои от вашите домакински мачове на Герена.
Последна промяна от Mitata на 11 юли 2021 09:15, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 11 юли 2021 02:14

krumeto написа:
Нищо подобно. Как го измисли?
Само ЛУДОГОРЕЦ

А след ерата на Домусовите, мислил ли си за следващият отбор ?

Между омразат и любовта е тънка границата, нали знаеш.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 юли 2021 05:18

Martinez1948 написа:
krumeto написа:
Нищо подобно. Как го измисли?
Само ЛУДОГОРЕЦ

А след ерата на Домусовите, мислил ли си за следващият отбор ?

Между омразат и любовта е тънка границата, нали знаеш.

Аз не съм припок. Не съм мислил.
Следващият ми отбор пак ще се казва Лудогорец и ще е от моя град. Няма да припозная отбор от Плевенско, докаран в Киченица и настанен на Лудогорец Арена. :o :shock:
Приятен ден! :mrgreen:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”