ugly bug написа:Ох, гледах Ромислав и не мога да спра да рева...
[offtopic]... от смях
![]()
![]()
[/offtopic]
Абе ромислав,нещо за баба му Гицка що не каза?Същата на която пенсията е малка заради невръщаните дългове от отбора му?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:Ох, гледах Ромислав и не мога да спра да рева...
[offtopic]... от смях
![]()
![]()
[/offtopic]
Cheradonna написа:damyanov1963 написа:Ozzimozzi написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:А, подсети ме и когато се показа, като травестит пред цял свят, заради загубен бас, че е дал грешна прогноза, представям си ти тогава какво си му лъскал на Кака ти Ица и какво си му носил
Ицо е ВЕЛИКАН и може да се показва както си пожелае !
![]()
Ясно, Джендър.
Ако имаш куража да му го кажеш в очите, ще ти сцепи дъртата трътка със сигурност!
Ами, ако има куража да ми се яви, ще му го кажа
ХАХАХАХАХАХА,не мога ХАХАХАХА![]()
![]()
damyanov1963 написа:Cheradonna написа:damyanov1963 написа:Ozzimozzi написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:Ицо е ВЕЛИКАН и може да се показва както си пожелае !
![]()
Ясно, Джендър.
Ако имаш куража да му го кажеш в очите, ще ти сцепи дъртата трътка със сигурност!
![]()
Черадонке, кефиш се също, както когато си по гръб и викаш - Стига, още, стига, още!
Cheradonna написа:ugly bug написа:Ох, гледах Ромислав и не мога да спра да рева...
[offtopic]... от смях
![]()
![]()
[/offtopic]
Абе ромислав,нещо за баба му Гицка що не каза?Същата на която пенсията е малка заради невръщаните дългове от отбора му?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Cheradonna написа:damyanov1963 написа:Cheradonna написа:damyanov1963 написа:Ozzimozzi написа:damyanov1963 написа:Ясно, Джендър.
![]()
Черадонке, кефиш се също, както когато си по гръб и викаш - Стига, още, стига, още!
не ти разбирам "хумора"...ама и на мен ако имаш куража да ми го кажеш в очите,със сигурност и аз ще ти сцепя дъртата трътка
damyanov1963 написа:Нали Твойте съотборници ти сцепиха твойта млада трътка
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
dido2k написа:damyanov1963 написа:Нали Твойте съотборници ти сцепиха твойта млада трътка
И други хора са ви го казвали досега: сексуалните си фантазии и мераци, ги преместете в някоя друга тема.
А днес тук така и никой не спомена нищо, че преди 27 години на тази дата бихме Германия на СП
ugly bug написа:Сигурен съм че и Динамов е скочил при този гол..
![]()
Cheradonna написа:dido2k написа:damyanov1963 написа:Нали Твойте съотборници ти сцепиха твойта млада трътка
И други хора са ви го казвали досега: сексуалните си фантазии и мераци, ги преместете в някоя друга тема.
А днес тук така и никой не спомена нищо, че преди 27 години на тази дата бихме Германия на СП
с глупаците трябва да се държиш като глупак,затова е такава дискусията с горе посоченият индивид.![]()
С умен човек да говориш човешки,но с такива......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта