Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 10 юли 2021 12:57

Зетя:

"Много сме тромави и заспали..."

:lol: :lol: :lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 10 юли 2021 13:06

ugly bug написа:Зетя:

"Много сме тромави и заспали..."

:lol: :lol: :lol:

Изображение
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 10 юли 2021 13:11

Ако подуенци позволят мога да отправя едно бизнес предложение, с което клуба да изкара някой лев...!
Гледам след края на контролата с Кокал Юнайтед, бая фенове се юрнаха към терена да си правят селфи . Много ми напомня на пътуващите фотографи по курортите.
Вземайте по един 5так за снимка, но бъдете малко по креативни.
Направете един параван и след мач всеки да се нарежда и да се цъка с футболерите..
Нещо такова , мисля е доста актуално и ще избиете рибата..:

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 10 юли 2021 13:21

krumeto написа:Имам много приятели и роднини в Русе. Гледал съм им повечето мачове в Русе, но ако в същия час не играе Лудогорец. Нямаше значение дали Лудогорец са били в Б група или във В група. Тръгнах да гледам Дунав, когато играеше Петър Колев (трапера) от Разград в Дунав. А покрай Хамди Османов и Рафиев гледах Черно Море.
Така че, добре познавам настроенията в Русе и Северна България.

Ти ми говориш за времена 20 години по-рано. Какво е било тогава няма как да знам. Моите наблюдения са от 80-те години досега.
По това време всеки път когато ЦСКА гостуваше във Русе или Велико Търново, 2 часа преди мача имаше по половин километър опашки пред всеки вход, със хора които не ги пускат да влязат защото вътре вече няма място, и аз да влезем сме прескачали през всякакви огради. Докато на гостуванията на Левски, винаги сме влизали без проблем 15 минути преди мачовете и винаги е имало места.
Варна може би е единственият град, където по това време Левски имаше малко по-голяма фен база, но масово в Русе, където съм израстнал както и в много други градове, Левски беше най-мразеният отбор (ако ме питаш защо точно, не знам). Конкретно за мен и моето поколение има конкретна причина: на един приятелски мач, бяхме поканили да ни гостуват фенове от София, които се събраха със фенове на Левски от Русе и без никаква причина започнаха да чупят и хвърлят седалки към терена и другите сектори. Това обаче стана по късно през 90-те години, когато реално започна това озлобление сред феновете. Преди това, пак си бяха недолюбвани, но не беше тази ескалация която и сега продължава да се увеличава.

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 10 юли 2021 13:26

krumeto написа:Имам много приятели и роднини в Русе. Гледал съм им повечето мачове в Русе, но ако в същия час не играе Лудогорец. Нямаше значение дали Лудогорец са били в Б група или във В група. Тръгнах да гледам Дунав, когато играеше Петър Колев (трапера) от Разград в Дунав. А покрай Хамди Османов и Рафиев гледах Черно Море.

Като спомена за покойния вече Петър Колев и периода в който е играл за Дунав, се надявам че си имал късмета да гледаш на живо Гунди с екипа на Дунав (В един приятелски мач срещу Португеза) :lol: :lol: :lol:

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 юли 2021 14:19

dido2k написа:

Като спомена за покойния вече Петър Колев и периода в който е играл за Дунав, се надявам че си имал късмета да гледаш на живо Гунди с екипа на Дунав (В един приятелски мач срещу Португеза) :lol: :lol: :lol:

Гунди съм го гледал, но не с екипа на Дунав, а на Левски в София.
Две години съм живял в Перник. Имам спомени от Стадиона на Мира, с най-добрия им играч Павел Владимиров.
ЦСКА и в Перник не ги обичаха.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 10 юли 2021 14:32

krumeto написа: Две години съм живял в Перник. Имам спомени от Стадиона на Мира, с най-добрия им играч Павел Владимиров.

В Перник поначало знам, че нищо Софийско не обичат, особено коли със софийска регистрация, които рядко оцеляват до сутринта :lol:
Обаче също знам, че след един мач срещу Левски, когато изхвърлят Миньор от А група, оттогава Левски нямат конкуренция като най-мразен отбор в града. Да не говорим за Стара Загора или Бургас.... Той май изброихме вече всичките по-големи градове в България. За Видин виж, нищо не знам, никога не съм ходил там, може там много да ги обичат левскарите :lol: :lol: :lol:

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 10 юли 2021 15:05

krumeto написа:

Преди да смениш вярата си бил левскарче , а ?!?! :lol:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 10 юли 2021 15:11

Martinez1948 написа:
krumeto написа:

Преди да смениш вярата си бил левскарче , а ?!?! :lol:

Ей ти как ме подсети за една случка от преди няколко години.
Разговор с две дечица (може би 7-8 годишни) с екипи на Левски (имам го записан на видео на стария си телефон):
- Защо сте от Левски, а не от друг отбор?
- Защото тате така каза.
- Знаете ли на кое място е Левски в момента?
- Винаги са на първо място (бел: тогава бяха на 7-мо)
- Сигурни ли сте?
- Да, тате така каза.
- Кой ти е любимият футболист на Левски?
- Моци.
Коментарът тук е излишен.

Върни се в “Левски”