ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания - 1:1 FT (2:1 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания - 1:1 FT (2:1 aet)

Мнениеот miro_rz » 08 юли 2021 09:28

paceto написа:
miro_rz написа:6 години съм бачкал с англета, знам им мисленето за българите. Та за тях Ние сме цигани жевеещи в палатки и каращи каруци! Не знаят къде сме на картата и коя ни е столицата. По-големи лицемери от тях няма, на работа си говори с теб, а види ли те на ценъра не те поздравява. Все пак има и добри хора, но % от тях е малък. А след последния мач Англия-Българи на Уембли на какво се нагледах не е истина. Поне компанията, за която работих беше американска!!!
Иначе пакитата сериозно налазват, та Мохамед е най-кръщаваното име в УК, кмета на Лондон е паки. Таксита, автокъщи, всичко е тяхно, голяма мафия стават!

Живи и здрави да бъдат!!!

Значи това с намирането на картата на България винаги ми е било странно и до някъде смешно да се изтъква като ниско ниво на образование. Те не се длъжни да знаят всички държави къде се намират още повече пък столиците им. България е малка и далечна страна за подобни държави все едно да те питам например теб знаеш ли къде точно се намира Малта и нейната столица коя е. :) Ние не сме никакъв фактор, не се шуми около държавата ни, не се съобщават новини по техните телевизии какво става у нас, така както нашите имат световна хроника. Няма как при подобно нещо да са наясно хората къде се намираме, коя ни е столицата и що за хора сме. Това, че ни приемат за цигани си има ясна причина, а именно понеже голям процент цигани бачкат в Англия и не само там и ни очернят пред останалите. То на тях като им видят паспорта си пише българин, а не циганин, ром, турчин и т.н.

Човек повярвай ми, прости са!
Ти знаеш какъв процент завършват двете години колежа и след това кандидатсват и ходят в университети?
В техните банки ако те обслужи англичанка ела и ме заплюй, ще е забулена или черна.
По-скоро имах един проблем и говорих с някаква англичанка по-телефона 40 минути и онази от Лондон не знаеше къде е Питърбороу. 200к град северно от Лондон, айде сега....
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 юли 2021 09:32

Бачкал съм 9 месеца, 2/3 от това време командирован в Германия и 1/3 в Италия, те как знаят къде е България а??
А това за България трябва да се знае от обща култура. Дори съм обеден, че 1/2 от нашенците знаят къде е Малта!!! Аз май само там не съм ходил още!

Това е от мен, отклонихме се!
Друг път ще ви пиша за "Чавсовете" и " Канселяците"! :lol:
Последна промяна от miro_rz на 08 юли 2021 09:37, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 юли 2021 09:36

У нас положението да не мислите, че е по различно? Я се разходете по центъра на София и да видим кой колко ще познае къде се намира дадена държава само по контурите ѝ, а за столиците да не говорим. :mrgreen:

Съмнява, се че голям процент знаят къде е Малта, а и за капак ще им е трудно първо да я намерят на картата понеже е мъничка. :mrgreen: В Малта е хубаво да се отиде само и единствено заради Хоспиталиерите ака Малтийски орден, а и като цяло главно заради тях е туристическа дестинация. :mrgreen: Орден, който е един от малкото удържали османците чак до 18-ти век.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 08 юли 2021 09:41

Хендерсън е win condition-а за Южна Порта срещу Италия. Категорично най-добрия за Англия след появата си на терена, а и като цяло тия средняци Райс и Филипс не могат да се сравняват с него като опит и лидерски качества. Играл е в много по-големи и важни мачове и просто трябва да започне титуляр във финала, а това е и единственото условие да подкрепям инглизите в него. Иначе форца Италия, още повече, че Рашко се гмурна като делфинче и съдиите очаквано бутнаха Англия на Уембли. Само респект за Дания, спечелиха си много симпатизанти на това Евро, а аз съм един от най-впечатлените и омагьосани от тази група датчани! Не заслужаваха да излязат по такъв начин от турнира.

miro_rz написа:Иначе пакитата сериозно налазват, та Мохамед е най-кръщаваното име в УК, кмета на Лондон е паки. Таксита, автокъщи, всичко е тяхно, голяма мафия стават!

Сигурен ли си, че не ги кръщават Мохамед заради номер 11 в състава на Хер Клоп? :lol: :mrgreen:

[offtopic]Иначе аз съм се хранил с англичанин в нета, според който живеем в страна от третия свят. Донякъде е прав, защото тук много малко неща са както трябва и в час с времето си, но няма как подобно отношение да не е супер дразнещо. Още повече, че плачат за най-малкото, което се каже по техен адрес и не им оттърва. :oops:[/offtopic]
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 юли 2021 09:53

Преди 3/4 години след запой в някой от пъбовете, брачед ми се качва в едно такси. Там един пакистанец естествено облечен в чаршафи го кара, та брачеда ми го попитал от къде е бил. Оня започнал да му се сопва и му казал, че бил от Англия, от къде другаде!!!
- От тука съм бе мен, от тука съм. От къде да съм!! (Нещо от сорта) :lol:
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 юли 2021 09:55

1914.1902 написа:
ihtiandar написа:Педалите отиват на финал без да вкарат гол от игра......Добре ,че имаше продължения , та и те да видят зор,бутането продължава,както казах - червен картон или дузпа ако не върви добре.В неделя ги чака големият италиански ... :) :)

А колко гола допуснаха и как?

Те с никой не са играли. Първият по-сериозен отбор като Дания им вкара гол. Става като на Световното, където играха 1/2 финал с Хърватия, преди това играха с някакви туроператори и накрая дойде reality check.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юли 2021 10:15

miro_rz написа:По-скоро имах един проблем и говорих с някаква англичанка по-телефона 40 минути и онази от Лондон не знаеше къде е Питърбороу. 200к град северно от Лондон, айде сега....

Е, как да знае, като се подвизаваха в долните дивизии.
Сега вече ще знае, нали ще играят в Чемпиъншийп.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 юли 2021 10:19

Само не разбрах какво общо има едното и другото :lol: Аз жабарите на тия форуми ги ненавиждам. Еталон за мушенгии, схемаджийство, симулации, цигания и брутални съдийски подпирания. Но това не пречи всяка година да ходя да Италия, да се кефя на забележителностите им и да се скъсвам да ям пица, паста и джелато. Още помня как се затрих, докато намеря пистата Монца, но си беше яко преживяване :lol:

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 08 юли 2021 10:23

Поздрав на всички симпатизанти на англисйкия футбол. След години мъка, драматични отпадания, отбор без звезди със сравнително посредствени играчи (с малки изкл) добута финал.
Да дузпата беше измислена, но Дания въпреки симпатиите какво играха след първото полувреме ?!

Не разбирам този хейт към ингилизите, футболът им е едно, а като народ, хеле пък политици, които са гледали интереса на империята като онова мекере лорд Бейкънсфийлд са друга работа.

Апропо, интересни хора, съответно боклуци има навсякъде, професията ми ме срещна със много итересни хора от цял свят, само с пембени не съм работил, защото такива няма. Не знам дали и колко са надменни ингилзите, но не са скучни....
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Евро 2020”