paceto написа:miro_rz написа:6 години съм бачкал с англета, знам им мисленето за българите. Та за тях Ние сме цигани жевеещи в палатки и каращи каруци! Не знаят къде сме на картата и коя ни е столицата. По-големи лицемери от тях няма, на работа си говори с теб, а види ли те на ценъра не те поздравява. Все пак има и добри хора, но % от тях е малък. А след последния мач Англия-Българи на Уембли на какво се нагледах не е истина. Поне компанията, за която работих беше американска!!!
Иначе пакитата сериозно налазват, та Мохамед е най-кръщаваното име в УК, кмета на Лондон е паки. Таксита, автокъщи, всичко е тяхно, голяма мафия стават!
Живи и здрави да бъдат!!!
Значи това с намирането на картата на България винаги ми е било странно и до някъде смешно да се изтъква като ниско ниво на образование. Те не се длъжни да знаят всички държави къде се намират още повече пък столиците им. България е малка и далечна страна за подобни държави все едно да те питам например теб знаеш ли къде точно се намира Малта и нейната столица коя е.Ние не сме никакъв фактор, не се шуми около държавата ни, не се съобщават новини по техните телевизии какво става у нас, така както нашите имат световна хроника. Няма как при подобно нещо да са наясно хората къде се намираме, коя ни е столицата и що за хора сме. Това, че ни приемат за цигани си има ясна причина, а именно понеже голям процент цигани бачкат в Англия и не само там и ни очернят пред останалите. То на тях като им видят паспорта си пише българин, а не циганин, ром, турчин и т.н.
Човек повярвай ми, прости са!
Ти знаеш какъв процент завършват двете години колежа и след това кандидатсват и ходят в университети?
В техните банки ако те обслужи англичанка ела и ме заплюй, ще е забулена или черна.
По-скоро имах един проблем и говорих с някаква англичанка по-телефона 40 минути и онази от Лондон не знаеше къде е Питърбороу. 200к град северно от Лондон, айде сега....