ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания - 1:1 FT (2:1 aet)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания, 07.07. от 22:00
Боби накрая така изкрещя все едно са му го набили отзад
Форца Италия!
Thsmith написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=va6nPu-1auE[/youtube]
------
Не е за вярване, че Шиърър, Бекъм, Газа, Скоулс, Лампард, Джерард, Оуен, Тери, Ашли и ко НЕ успяха да стигнат финален мач, а някакви калвиновци, саки, кльощав блондин и хендерсън са на финала
Един датски съдия ******** им попречи - изгони Бекъм и отмени редовен гол на англичаните.
Udoji90 написа:Не им стигнаха силите на Дания. И без дузпата според мен си падаха, но не беше нужно по този грозен начин да стават нещата. Не знам дали ще го гледам финала, и двата отбора не ги харесвам особено, но Италия поне стигнаха до последния двубой без съдийско подпиране, така че ще съм за тях.
Съгласен съм за Дания,но не е сигурно , че англичаните щяха да вкарат.
Иначе ти съчуствам, ако Франция бяха на мястото на Италия и аз може би нямаше да гледам финала.
Thsmith написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=va6nPu-1auE[/youtube]
------
Не е за вярване, че Шиърър, Бекъм, Газа, Скоулс, Лампард, Джерард, Оуен, Тери, Ашли и ко НЕ успяха да стигнат финален мач, а някакви калвиновци, саки, кльощав блондин и хендерсън са на финала
Ами осъзнали са, че без да си платят на уефа, няма да видят финал и след милиарди години.
soilwork написа:Боби накрая така изкрещя все едно са му го набили отзадФорца Италия!
Аз накрая друго освен едно нечленоразделно 50 секунди цвилене друго не можах да различа
Инак доживях на финал на голям форум да викам за Италия: те са ми втория най-омразен национален отбор
Де е топчето?

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
miro_rz написа:Две топки на терена, голям праЗ!
Ми дай следващия път направо всеки играч от двата отбора да си джурка с по една топка (освен разбира се другите дежурни две).
Тогава представяш ли колко гола ще се вкарват: на съдията ще му се завие свят докато ги брои
W84me написа:Де е топчето?
Да няма и трета топка, нея ли търсим?
miro_rz написа:W84me написа:Де е топчето?
Да няма и трета топка, нея ли търсим?
Това е като с мечката, напрежение, колкото - толкова
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема