Това ми е мнението.Знам ,че трудно възприемаш чужди.Айде ,въздържай се.
Христос изгони търговците и сарафите от храма.Странно,защо?
Преди 2000 г..А сега би трябвало да сме еволюирали.
Лекувай си нервите!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Това ми е мнението.Знам ,че трудно възприемаш чужди.Айде ,въздържай се.
Христос изгони търговците и сарафите от храма.Странно,защо?
Преди 2000 г..А сега би трябвало да сме еволюирали.
Лекувай си нервите!
Аз проблеми с нервите нямам, но не допускам някой да дава наклон на останалите левскари, включително и на мен (щото и аз понякога си ползвам мижавата отстъпка, когато пазарувам в магазина, понеже съм изживявал и тежки финансови времена със семейството си
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Голям грях е ако не го вярваш.
А това е и моето възприятие.Сега мога по твоят начин да започна да те упреквам какъв си ти ,че да ми казваш кое е грях и т. н.
Айде пийс!
Ти като I T специалист би трябвало да можеш да работиш в екип.
И последно - всеки ден ,или вечер жената ми чете Библията.Старая се да я спазвам.
Обичай ближният ,както обичаш себе си!
А това е и моето възприятие.Сега мога по твоят начин да започна да те упреквам какъв си ти ,че да ми казваш кое е грях и т. н.
Айде пийс!
Ти като I T специалист би трябвало да можеш да работиш в екип.
И последно - всеки ден ,или вечер жената ми чете Библията.Старая се да я спазвам.
Обичай ближният ,както обичаш себе си!
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Ти като I T специалист би трябвало да можеш да работиш в екип.
Я бе, 10 години работя това и още не съм видял такова животно
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Винаги съм се чудил на термина "работа в екип", който винаги го пробутват в условието за приемане на работа. Употребяват го люде, които не са работили в колектив. Всеки работи сам за себе си и получава Лична заплата. Да вършиш чуждата работа не е умение за работа в екип.
-
Serafim
- Контакти:
Покрай вратарската криза в отбора се сетих за Димитър Шейтанов и какво става с него. Тръгна си от Левски, защото искаше да играе. Отбора му в Португалия фалирал, където е записал два мача, а в останалите не е бил в групата, след това изкарва пролетта в Пирин, където пак е играл два мача, а в останалите е бил резерва....
Да работиш в екип е да имаш някаква разбираемост за чуждите проблеми ,и да ги прехвърлиш върху своите.Нещо такова.
САМО ЛЕВСКИ!
Отивам да изкарвам кучето,щото сме в екип.Взимам си слушалките и си пускам АС - ДС.Започвам с Riff-Raff.
Ко ша каиш Тодоре?
Ко ша каиш Тодоре?
САМО ЛЕВСКИ!
Голям бой над Локото днес. 27-мата чака
Майтапа настрана, голям мач на ПГ Галчев, Славчев - интересно решение в защита, Христофор Хубчев също не зле, Марин П. дежурното голче с топовен удар 
Абе никой не отрази интервюто на Божков при Дремджиев оня ден... Категорично заяви, че дълговете "никога няма да си ги поиска", но каза, че Левски го чакат лоши дни
Абе никой не отрази интервюто на Божков при Дремджиев оня ден... Категорично заяви, че дълговете "никога няма да си ги поиска", но каза, че Левски го чакат лоши дни
tiamat написа:Абе никой не отрази интервюто на Божков при Дремджиев оня ден... Категорично заяви, че дълговете "никога няма да си ги поиска", но каза, че Левски го чакат лоши дни
Това съм го изпуснал. Навсякъде пишеше, че поредния спонсор е балон и не ни чака нищо хубаво, но никъде не видях, че ни опрощава дълговете, но е нормално повечето медии само храчат по нас.