Евертън - Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Евертън - Челси

Мнениеот ZinedineZidane » 10 фев 2010 23:56

w7f* Ch3lS3@_f@N ;] написа:FUCK! за сега падаме гледам мача, Евертън изобщо не са по-добрият отбор. Дидие Дрогба нацели греда :(

В общи линии разбираш ние как се чувствахме като ни бихте миналата седмица!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 11 фев 2010 00:02

Саха !
Forever one of us !
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 11 фев 2010 00:07

Много добре за Арсенал и особено за МЮ....челси губи точки,а ние печелим само 1т.Очакванията ми за победа не се получиха 8-)

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 11 фев 2010 00:17

Челси загуби от Евертън с 1:2.
Лично за мен е изненада, че карамелите са взели 3 точки.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 фев 2010 09:14

Тука някъде титлата за Челси почва да се изплъзва.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2010 11:34

Лоша загуба......тук някъде, ако 'Сините" не започнат да играят.....като хората като гости, да забравят за титлата !
Второ поредно гостуване не упяват да вземат 3 т. !
Направо не е за вярване.....колко пъти още трябва да сбърка Юнайтед.....че да могат Челси да дръпнат с повече от 1-2 т. ?
Вече....3 пъти, Ман. Ю. бъркат.....и Челси и те !
Е, явно се е поизгубил шампионският манталитет....от времето на Моуриньо !
Аз лично....нямам друго обяснение !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 11 фев 2010 14:42

Ние бяхме в лош период и виждаме колко е разликата, сега ние навлизаме в добър, а Челсито не в толкова добър, тоест на няколко мача точки ще губят и аз си казах мнението, че след Мауриньо тоя отбор не е достатъчно добър гост, тва си е психическа промна в играчите отколкото нещо друго.
19.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2010 18:56

Lord of memory написа:Ние бяхме в лош период и виждаме колко е разликата, сега ние навлизаме в добър, а Челсито не в толкова добър, тоест на няколко мача точки ще губят и аз си казах мнението, че след Мауриньо тоя отбор не е достатъчно добър гост, тва си е психическа промна в играчите отколкото нещо друго.
19.

Браво бе.......в какъв лош период сте били вие ? .... :lol:
За последните 10 мача.....имате 7 победи......като сигурно сте отбелязали....към 20-на гола.
Ако това е лоша форма......то на Челси какво е ? .... :lol:
И двата отбора са колебливи в последните няколлко мача.....като сиамски близнаци са !
Играят на приливи и отливи.....честно казано.....мислих, че вие сте с по добра психика.....обаче тия мачове дето ги правите.....1-2 силни....и един задължително слаб.....май ще се окажа прав, че титлата може и да не се реши на Олд Трафорд.
Просто до тогава....като гледам представянията и двата тима.....някой ще изостане....току виж пък - Арсенал отново се наместили до върха.......абе работата е сериозна......ако си мислиш , че ще биете Евертън.....особенно след като пък те ни биха.....тия смятай, че ще са супер надъхани срещу вас !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 11 фев 2010 23:45

Най-много ме е яд за Ашли Коул!!!Как може да го контузи тоя американски селтак ве!Направо не ми се мисли какво ще правим без Коул в защита-дано Жирков докаже,че е способен да го замести.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 12 фев 2010 10:59

THE G.A.M.E написа:
Lord of memory написа:Ние бяхме в лош период и виждаме колко е разликата, сега ние навлизаме в добър, а Челсито не в толкова добър, тоест на няколко мача точки ще губят и аз си казах мнението, че след Мауриньо тоя отбор не е достатъчно добър гост, тва си е психическа промна в играчите отколкото нещо друго.
19.

Браво бе.......в какъв лош период сте били вие ? .... :lol:
За последните 10 мача.....имате 7 победи......като сигурно сте отбелязали....към 20-на гола.
Ако това е лоша форма......то на Челси какво е ? .... :lol:
И двата отбора са колебливи в последните няколлко мача.....като сиамски близнаци са !
Играят на приливи и отливи.....честно казано.....мислих, че вие сте с по добра психика.....обаче тия мачове дето ги правите.....1-2 силни....и един задължително слаб.....май ще се окажа прав, че титлата може и да не се реши на Олд Трафорд.
Просто до тогава....като гледам представянията и двата тима.....някой ще изостане....току виж пък - Арсенал отново се наместили до върха.......абе работата е сериозна......ако си мислиш , че ще биете Евертън.....особенно след като пък те ни биха.....тия смятай, че ще са супер надъхани срещу вас !

Слаб е да, свикнали сме на 10 победи от 11 мача а другия да е хикс, а ПРЕДИ тоя период беше слаб, но тока и не се отскънахте, но тоя сезон нещо ме съмнява шампиона да завърши с такива серий, така че трябва да запазим добрите резултати, а Челси ще сгафи, иначе аз си мисля че на ОТ ще се даде наклон на титлата за 100% и решаване едва ли може да се говори.
Аз не мисля че Евертън са направили нещо супер уникално, тва го направи Саха, срещу Юнайтед той няма да го направи - по разбираеми причини ;)
Иначе липсваха им Фелайни и Пиенар и пак паднахте, което потвърждава че Евертън не са направили нищо уникално, а само един техен играч.
Иначе мача ще е труден, никой не съмнява че ще е труден мача, но представи си ако бием и разлика остане от точка и следващия кръг. Ние имаме 1 тежко гостуване (на абонататите от Сити), а вие имате 3-4 такива. Ясно е че формата в къщи на тия два отбора трябва да е перфектна или близо до нея.
GGMU

Върни се в “Челси”