w7f* Ch3lS3@_f@N ;] написа:FUCK! за сега падаме гледам мача, Евертън изобщо не са по-добрият отбор. Дидие Дрогба нацели греда
В общи линии разбираш ние как се чувствахме като ни бихте миналата седмица!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
w7f* Ch3lS3@_f@N ;] написа:FUCK! за сега падаме гледам мача, Евертън изобщо не са по-добрият отбор. Дидие Дрогба нацели греда
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Ние бяхме в лош период и виждаме колко е разликата, сега ние навлизаме в добър, а Челсито не в толкова добър, тоест на няколко мача точки ще губят и аз си казах мнението, че след Мауриньо тоя отбор не е достатъчно добър гост, тва си е психическа промна в играчите отколкото нещо друго.
19.
THE G.A.M.E написа:Lord of memory написа:Ние бяхме в лош период и виждаме колко е разликата, сега ние навлизаме в добър, а Челсито не в толкова добър, тоест на няколко мача точки ще губят и аз си казах мнението, че след Мауриньо тоя отбор не е достатъчно добър гост, тва си е психическа промна в играчите отколкото нещо друго.
19.
Браво бе.......в какъв лош период сте били вие ? ....![]()
За последните 10 мача.....имате 7 победи......като сигурно сте отбелязали....към 20-на гола.
Ако това е лоша форма......то на Челси какво е ? ....![]()
И двата отбора са колебливи в последните няколлко мача.....като сиамски близнаци са !
Играят на приливи и отливи.....честно казано.....мислих, че вие сте с по добра психика.....обаче тия мачове дето ги правите.....1-2 силни....и един задължително слаб.....май ще се окажа прав, че титлата може и да не се реши на Олд Трафорд.
Просто до тогава....като гледам представянията и двата тима.....някой ще изостане....току виж пък - Арсенал отново се наместили до върха.......абе работата е сериозна......ако си мислиш , че ще биете Евертън.....особенно след като пък те ни биха.....тия смятай, че ще са супер надъхани срещу вас !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта